01-10-11

Bikiniwax voor Rihanna in de NITE...

111610_rihanna_waxes_544_XXXX.jpgRihanna heeft in de afgelopen week middenin de nacht vier beautyspecialisten uit bed getrommeld, omdat ze dringend een bikiniwax nodig had. De zangeres was in Noord-Ierland voor opnames van de clip bij haar nieuwe single We Found Love. Haar team moest vier mensen wakker bellen om uiteindelijk iemand te vinden die bereid was om de intieme behandeling op het vreemde tijdstip bij Rihanna uit te voeren. “Rihanna arriveerde erg laat bij haar hotel in Belfast”, vertelt een bron aan The Sun. “Het eerste wat ze wilde was een bikiniwax. De shoot voor de video vond de volgende dag plaats, dus ze had niet veel tijd.” “Haar assistenten gingen gelijk aan de slag en belden een aantal schoonheidsspecialisten naar aanleiding van een lijst die ze op internet vonden. Iedereen was opgelucht toen ze iemand gestrikt hadden.”

13:43 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-09-11

Black Eyed Peas bij herdenking Michael Jackson

cf1f51fb-03c5-4878-871f-c21e5ca936ac-black-eyed-peasNew.jpgDe Black Eyes Peas treden op tijdens het herdenkingsconcert voor Michael Jackson.  Naast onder meer Christina Aguilera, Cee Lo Green en Jamie Foxx verzorgt de band een optreden tijdens de herdenking die 8 oktober in Wales wordt gehouden. Will.i.am was als klein jongetje fan van de zanger, die twee jaar geleden overleed. "En vier jaar geleden, toen Black Eyed Peas echt succesvol werd, kreeg ik van hem een telefoontje dat ik nooit zal vergeten. Ik had het grote genoegen om met hem te werken en hem en zijn geweldige familie te leren kennen." Volgens de rapper heeft zijn band veel aan Jackson en zijn muziek te danken. "Voor mij is het duidelijk dat er maar één ster is tijdens de herdenking, en dat is de muziek van Michael Jackson." Michaels broers Jermaine en Randy en zus Janet Jackson komen niet naar het concert, omdat de rechtszaak tegen Michaels lijfarts Conrad Murray in deze periode dient.  Het Michael Jackson Tribute Concert is een initiatief van Michaels moeder Katherine. De kinderen van de King of Pop en zijn zus La Toya brengen wel een bezoek aan de herdenking

09:36 Gepost door STAD in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-09-11

50 Cent aangeklaagd wegens mishandeling....

images.jpg50 Cent wordt voor de rechter gesleept. De Amerikaanse Vasti Ortiz beweert dat ze is mishandeld door een medewerker van de rapper.  Dwayne McKenzie is in dienst van 50 Cent, hoewel het onduidelijk is wat hij precies doet. Volgens de aanklacht nodigde McKenzie een aantal vrouwen uit in het huis van 50 Cent in Connecticut. Tijdens het feestje zou hij Ortiz 'vulgaire, seksuele verzoeken' hebben gedaan. Ortiz wilde daarop het pand verlaten, maar stelt dat McKenzie een andere vrouw de opdracht gaf om haar te slaan, terwijl McKenzie haar vasthield.  Volgens Vasti wist 50 Cent dat McKenzie een crimineel was, die in het verleden vaker geweld gebruikte. De rapper was zelf niet aanwezig bij het incident.

09:37 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-09-11

Rihanna meest sexy vrouw 2011....

alg_rihanna.jpgRihanna is door het tijdschrift Esquire uitgeroepen tot de meest sexy vrouw van 2011.  Images De 23-jarige zangeres heeft naar aanleiding van de benoeming een filmpje opgenomen voor het blad, waarin ze haar nieuwe titel eer aandoet. In het zwart-witfilmpje is te zien hoe een ogenschijnlijk naakte Rihanna zichzelf insmeert met modder. De zangeres staat bekend om haar uitdagende video's.  Zo deed ze eerder dit jaar stof opwaaien met de clip van haar single S&M, waarin ze gehuld in latexpakjes haar liefde voor zweepjes en kettingen bezingt. Rihanna was vorige week nog een stuk minder positief in het nieuws. Dierenrechtenorganisatie PETA uitte zware kritiek op de zangeres, omdat ze onlangs een jurk droeg versierd met struisvogelveren, die vaak op een gruwelijke manier worden geplukt.

17:17 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

07-09-11

Madonna snapt 'obsessie' Lady Gaga niet....

lady-gaga-madonna_405x375.jpgLady Gaga steekt haar bewondering voor Madonna niet onder stoelen of banken, maar die liefde lijkt niet wederzijds. De 53-jarige Madonna zegt niet goed te weten wat ze met de 'obsessie' van de zangeres aanmoet.  "Ik weet niet of haar gedrag voortkomt uit iets dieps en betekenisvols of dat het oppervlakkig is", vertelt ze aan de Franse krant Le Soir. Net als Madonna zorgt Lady Gaga regelmatig voor opschudding door de manier waarop ze zich kleedt en gedraagt. De 25-jarige Gaga stak eerder dit jaar de loftrompet over haar grote voorbeeld in de talkshow van Jay Leno. "Er is niemand die meer van Madonna houdt dan ik", zei ze. "Ik ben zowel op persoonlijk als artistiek gebied haar grootste fan." Madonna's woordvoerder had niet direct commentaar op de uitspraak in Le Soir. "Ik weet wel dat ze de afgelopen jaren veel positieve dingen over Lady Gaga heeft gezegd", zegt ze tegen de website van entertainmentzender E!. Begin dit jaar uitte Madonna's broer Chris zijn woede omdat Gaga's nummer Born this Way te veel op Madonna's hit Express Yourself zou lijken. Gaga liet daarop weten dat ze per e-mail goedkeuring had gekregen van de Queen of Pop, maar Madonna's woordvoerder ontkent dat.

13:56 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-09-11

Vakbond neemt 40/40 club van Jay-Z onder vuur....

fameent4.jpgJay-Z heeft zich de woede van een New Yorkse vakbond op de hals gehaald.  De rapper laat zijn 40/40 Club verbouwen, maar maakt volgens de vakbond gebruik van te goedkoop personeel.  Demonstranten hebben grote opblaasratten rond Jay-Z's club geplaatst, weet entertainmentwebsite TMZ. De ingehuurde bouwvakkers krijgen volgens de vakbond te weinig betaald en werken onder gevaarlijke omstandigheden.  Een woordvoerder van de 40/40 Club legt uit dat Jay-Z's club niet is aangesloten bij een vakbond en daarom niet verplicht is om zich aan de afspraken van de bond te houden. Racistische leuzen: Volgens de woordvoerder uiten de actievoerders racistische leuzen, wat volgens hem niet door de beugel kan. De demonstranten zouden de bouwvakkers uitschelden en proberen te intimideren.  De bewuste vakbond heeft nog niet gereageerd op de berichten over discriminerende leuzen. Jay-Z's 40/40 Club in New York moet op 1 november weer open zijn voor publiek.

18:13 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-09-11

T.I. terug in de bak....

ti-newwebsite.jpgT.I. mocht de gevangenis woensdag verlaten, maar is weer in hechtenis genomen.  De rapper vertrok per luxe bus naar een zogenoemd halfway house om weer te wennen aan de maatschappij, maar justitie lijkt een probleem te hebben met dat vervoermiddel. Wat precies het probleem is, is niet duidelijk. "Er lijkt verwarring te zijn ontstaan over de manier van transport", reageert T.I.'s advocaat. Waar de rapper nu verblijft, is ook niet bekend. De Amerikaanse justitie wil niet reageren op het verhaal. T.I., die werd geboren als Clifford Harris, kwam woensdag vrij uit een gevangenis in Arkansas. Hij werd in oktober veroordeeld tot elf maanden cel omdat hij tijdens zijn proeftijd werd betrapt met drugs. Zeshonderd kilometer. De laatste maand van zijn straf zou Harris doorbrengen in een halfway house in zijn thuisstad Atlanta. De rit van ruim zeshonderd kilometer van de gevangenis naar het halfway house legde de rapper af in een luxe touringcar. De vrijlating van T.I. zou door zender VH1 gevolgd worden voor een realityshow. Of die door kan gaan, is ook nog maar de vraag. De camera's zijn niet welkom in de instelling waar de rapper het restant van zijn straf door zou brengen. "Het gaat absoluut niet gebeuren", zegt een woordvoerder tegen entertainmentwebsite TMZ.

14:30 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

31-08-11

Bruno Mars sleept uitgever voor rechter...

imagesCA88JFPE.jpgBruno Mars heeft de oorlog verklaard aan muziekuitgever Bug Music. De zanger sleept de uitgever voor de rechter. Mars is van mening dat zijn contract is beëindigd en hij aan zijn verplichtingen heeft voldaan, maar Bug beweert van niet. Uit de aanklacht blijkt dat de 25-jarige Bruno in februari zijn verplichte aantal nummers had gemaakt. Bug had daarna de mogelijkheid het contract met Mars voort te zetten. Omdat de zanger niks hoorde, ging hij ervan uit dat het contract was afgelopen. Bug zegt van niets te weten en claimt nog steeds recht te hebben op de helft van de auteursrechten van alle muziek die Bruno maakt. Voor Mars aan zijn solocarrière begon, produceerde hij voor artiesten als Brandy en Flo Rida. Zelf scoorde hij verschillende hits, waaronder Just the Way You Are en Grenade. De bekendmaking van de zwangerschap van zangeres Beyoncé zondagavond tijdens de MTV Awards heeft gezorgd voor een Twitterrecord. Dat meldt het sociale netwerk in een tweet. Na de bekendmaking door Beyoncé zelf, groeide het aantal tweets naar 8868 tweets per seconde. Daarmee laat de zangeres de dood van Bin Laden en de aardbeving in Japan achter zich. Na het natuurgeweld in Japan werden 6939 tweets verzonden. De finale van het WK voetbal voor vrouwen zorgde voor 7196 tweets en na de dood van Bin Laden waren dat er 5106. Techcrunch weet te melden dat ook MTV records heeft gezien na de bekendmaking van Beyoncé. De online videostream werd 2,3 miljoen keer bekeken en MTV.com trok bijna twee miljoen bezoekers. Ook de mobiele site werd door een recordaantal mensen bezocht. De zangeres onthulde haar zwangerschap op het podium tijdens de MTV Awards. Ze liet bovendien ook haar beginnende buik zien.

14:55 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-08-11

Beyoncé zwanger...

media_xl_4340303.jpgR&B-zangeres Beyoncé Knowles is in verwachting van een kind. Dat maakt ze zondagavond bekend bij de MTV Awards.  Beyoncé is zwanger. Onder het publiek ontstonden na haar opkomst al snel geruchten dat de zangeres zwanger zou zijn. Dit bevestigde ze ten overstaan van miljoenen kijkers. Een maand geleden zei Beyoncé nog dat ze voorlopig geen moeder zou worden. "Veertig, dat is een mooie leeftijd", lichtte de 29-jarige Amerikaanse zangeres eind juli toe. De komst van een kind betekent niet het einde van haar zangcarrière. "Ik hoop gewoon dat ik gelukkig zal zijn en me op mijn kinderen kan focussen. Ook zal ik nog steeds muziek maken, als dat me tenminste nog steeds gelukkig maakt."

11:35 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-08-11

HotSundayNights on STAD....

image001.jpg

10:11 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-08-11

Aangifte tegen The Game na klappen...

the game.jpgThe Game is weer in opspraak geraakt. De rapper wordt ervan beschuldigd dat hij een man geslagen heeft bij een ruzie op straat in Hollywood. Twee weken geleden kwam hij ook al in het nieuws. Toen legde hij met een tweet het telefoonsysteem van de politie plat. De 31-jarige The Game zou dinsdag een man hebben aangevallen voor de deur van een club in Hollywood, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

10:45 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-08-11

Beyoncé & Jay-Z niet meer rijkste showbizzkoppel...

jay z.jpgBeyoncé en Jay-Z mogen zich voor het eerst in jaren niet meer het rijkste showbizzkoppel noemen. De twee zijn voorbijgestreefd door topmodel Gisele Bündchen en haar echtgenoot American football-speler Tom Brady, berekende het Amerikaanse zakenblad Forbes. Bünchen, al jaren het best verdienende model, harkte tussen mei vorig jaar en mei dit jaar 45 miljoen dollar bij elkaar. De 31-jarige Braziliaanse verdiende onder meer grof geld met door haar ontworpen kleding. Forbes berekende eerder al dat Bündchen waarschijnlijk het eerste model wordt dat een miljard dollar weet te verdienen. Het topmodel en haar echtgenoot kregen samen 76 miljoen op hun bankrekening bijgeschreven. Beyoncé en Jay-Z moeten genoegen nemen met de tweede plek. Het artiestenpaar verdiende 72 miljoen dollar. Beyoncé kreeg 35 miljoen, onder meer dankzij contracten met L'Oreal en General Mills. Jay-Z verdient goed met zijn 40/40 Clubs en een deal die hij met Live Nation sloot. De derde plek is, net als vorig jaar, voor Angelina Jolie en Brad Pitt. Het Hollywoodkoppel sleepte vijftig miljoen dollar binnen. 's Werelds best betaalde actrice verdiende het afgelopen jaar goed met films als Salt en The Tourist. Pitt verdiende twintig miljoen dollar, onder meer met zijn productiemaatschappij Plan B. Victoria en David Beckham volgen Brangelina op de voet. De Beckhams wisten 45 miljoen dollar bij elkaar te sprokkelen. David verdiende aanzienlijk meer dan Victoria. De voetballer kreeg dankzij deals met merken als Adidas en Samsung veertig miljoen dollar. Victoria's bijdrage van vijf miljoen aan het gezinsinkomen is vooral te danken aan haar eigen kledinglijn. Hoewel ze hun relatie nooit officieel hebben bevestigd, bezetten Robert Pattinson en Kristen Stewart de vijfde plek in het lijstje van Forbes. De acteurs, die elkaar kennen dankzij de Twilight-films, verdienden samen veertig miljoen dollar. Beiden verdienden twintig miljoen aan de Twilight-films en -franchise.

09:54 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-08-11

Soon on STAD... Hot Sunday Nights live from Mondial....

Mondial.jpgHOT SUNDAY NIGHT - Hot Sunday Nights - Europe’s Hottest Urban Club @ Mondial www.hotsundaynights.com

THE LAST AND BEST NIGHT OF THE WEEKEND.....listen live on Radio Stad 107.8

14:17 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek, Vrije tijd, Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-08-11

Soulja Boy koopt vliegtuig voor 55 mio....

soulja boy.jpgRapper Soulja Boy koopt vliegtuig voor 55 miljoen.    Rapper Soulja Boy heeft zichzelf deze week voor zijn 21e verjaardag een duur cadeau gegeven. Hij trakteerde zichzelf op een privéjet van zo'n 55 miljoen dollar, weet de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Het toestel, een Gulfstream G5, kost normaal gesproken zo'n 35 miljoen. Soulja Boy heeft de standaardversie echter nog flink laten pimpen. Hij heeft daar maar liefst nog eens twintig miljoen dollar voor neergeteld. Voor het extraatje krijgt hij onder meer een luxe badkamer, twaalf Italiaanse leren stoelen, meerdere tv-schermen en maar liefst vier verschillende bars in het toestel. Ook wil Soulja Boy het toestel nog laten schilderen, de rapper wil zijn persoonlijke logo op het vliegtuig geschilderd zien.  Feestje Natuurlijk is een verjaardag niet compleet zonder feestje. Vrijdag vieren onder meer Bow Wow en Sean Kingston het feest in een nachtclub in Miami. Kosten voor het partijtje zijn een kleine drie ton. De rapper scoorde nog nooit een hit in Nederland. De video van het nummer Crank That was lange tijd een van de best bekeken filmpjes op Youtube.

16:41 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

31-07-11

Beyoncé wilde niet gek worden...

imagesCAMPY9JA.jpgBeyoncé heeft het een jaar rustig aan gedaan omdat ze het gevoel had gek te worden.  De zangeres besloot plaatsen te bezoeken waar ze nog nooit was geweest en hield zich niet bezig met muziek maken. "Ik was ontzettend verward", vertelt de 29-jarige zangeres aan de Britse boulevardkrant The Sun. "Op een gegeven moment wist ik niet meer welke dag het was of in welke stad ik me bevond. Ik was bij ceremonies en kreeg awards, maar ik kon alleen maar aan mijn volgende optreden denken." Beyoncé werd door haar moeder tot de orde geroepen. "Zij drukte me op het hart dat ik aan mijn geestelijke gezondheid moest denken", vertelt ze. "Dus ging ik naar museums, balletvoorstellingen en bezocht ik de Chinese Muur. De zangeres, die een maand geleden haar nieuwe soloalbum 4 uitbracht, ging ook mee met de wereldtoer van haar man Jay-Z. "Ik kon naar zijn shows kijken vanuit het publiek, dat had ik nog nooit gedaan. Ik ben altijd een groupie van hem geweest."

21:57 Gepost door STAD in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-07-11

Nicki Minaj vloekt...

image00145.jpgNicki Minaj heeft een boete gekregen omdat ze op het podium van het Reggae Sumfest in Jamaica scheldwoorden heeft gebruikt.  De rapper, onder meer bekend van het nummer Super Bass, moet duizend Jamaicaanse dollar betalen, schrijft de krant Jamaica Observer. Omgerekend komt dat neer op 8 euro. Minaj gaf zaterdag een optreden op het reggaefestival in Montego Bay. Het festival had de artiesten vooraf gevraagd het netjes te houden.  De liedjes van de Amerikaanse hiphopartiest staan bol van de scheldwoorden. Op het podium begeleidde ze haar liedjes ook nog met suggestieve danspasjes. Te veel van het goede, vond de politie en de zangeres kreeg de dag erop een dagvaarding. De advocaat van Minaj verklaarde maandag voor de rechtbank dat zijn cliënt schuld bekent. Hij betaalde meteen de boete.  De artiest was zich van geen kwaad bewust en liet na het concert via Twitter weten de tijd van haar leven te hebben gehad. "Jamaica, ik ben vanavond verliefd op je geworden.

12:42 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-07-11

Lady Gaga begint kaal te worden....

lady-gaga-stripper.jpgLady Gaga is naar verluidt zo bang om kaal te worden, dat ze sinds kort een medicijn slikt om haaruitval tegen te gaan en de schade die haar haar al heeft opgelopen te beperken.  Gaga (25) heeft al last van haaruitval door het keer op keer verven van haar haar. Om de jarenlange schade terug te draaien en om verder haarverlies tegen te gaan, is de zangeres begonnen met een kuur van het medicijn Rogaine. "In de loop der tijd heeft Lady Gaga haar haren aan een hoop stress blootgesteld. Ze heeft er zo veel chemicaliën overheen gegooid, dat haar haakzakjes zijn beschadigd", vertelt een bron aan de Britse tabloid The Sun. "Door Rogaine te gebruiken, hoopt ze wat schade te kunnen herstellen." De zangeres zou zich voor het eerst zorgen hebben gemaakt om haar haar tijdens haar Monster Ball Tour. Een bron vertelt dat ze backstage uit haar dak ging: "Wanneer ze met een kam door haar beschadigde, gebleekte lokken ging, was er overal haar: in de kam, op de grond, in haar handen." Lady Gaga, die bekend staat om haar grote en zeer diverse collectie pruiken, liet zich onlangs ook zelf uit over de gevolgen van het blonderen van haar van oorsprong bruine lokken: "Ik heb een chemische knipbeurt moeten ondergaan, omdat mijn blonde haar uitvalt."

16:05 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Vriend Amy Winehouse door hel....

image001a.jpgReg Traviss, de vriend van de overleden zangeres Amy Winehouse, is kapot van verdriet. De 35-jarige filmmaker zegt momenteel door een hel te gaan.  "De laatste dagen zijn een hel geweest", zegt Traviss dinsdag tegen de Britse tabloid The Sun. "We hebben een onvoorstelbaar groot verlies geleden en willen enkel vrede." Traviss liet zijn tranen rijkelijk vloeien temidden van de vele fans bij het huis van Winehouse in Londen. "Ik wil iedereen bedanken die om het verlies van Amy rouwt. Ze was zo'n mooi en briljant persoon, en mijn beminde geliefde", aldus Traviss. Volgens hem was Amy de laatste dagen van haar leven vrolijk en opgetogen. De zangeres zou zondag een bruiloft van een vriend bijwonen en volgens Traviss was zijn vriendin druk bezig om uit te zoeken wat ze aan zou trekken. "Ze had verschillende jurken klaarliggen om uit te kiezen. Ze keek erg naar de bruiloft uit. "Traviss rouwt samen met de ouders van Winehouse bij haar huis. Traviss en Winehouse waren minstens een jaar samen. Vooral de ouders van Winehouse waren erg blij met hem. Zeker omdat Amy aanvankelijk niet los kon komen van haar ex-man Blake Fielder-Civil, die een slechte invloed op de popster had. "Ik ben blij dat Amy verder gaat met haar leven. Hij is een normale kerel, heel aardig", zo liet Mitch vorig jaar weten. "Ze zijn erg dol op elkaar, dus we zien wel hoe het verder gaat." Moeder Janis, die gescheiden is van Mitch, zag Amy's relatie met Reg als een "geschenk van de goden". De ouders van Winehouse waren niet bepaald blij met haar toenmalige man Blake Fielder-Ci Winehouse wordt dinsdagmiddag gecremeerd na een uitvaartdienst in de Noord-Londense wijk Golders Green, schrijven verschillende Britse media. De dienst is besloten, alleen familie en vrienden zijn uitgenodigd. Winehouse stierf zaterdag op 27-jarige leeftijd. De afscheidsdienst begint om 15.00 uur, schrijft de Britse krant Daily Mail. Na afloop van de joodse ceremonie wordt Winehouse gecremeerd. De ouders van de zangeres zijn volgens geruchten van plan de as van hun dochter te mengen met die van Amy's oma. Die stierf vijf jaar geleden aan longkanker en werd eveneens gecremeerd. Amy was dol op haar grootmoeder, de zangeres liet haar naam tatoeëren op haar arm. "Ze waren ontzettend close, hen herenigen is het juiste om te doen", vertelt een ingewijde aan de Britse boulevardkrant The Sun. Winehouses ex-man Blake Fielder-Civil is dinsdag niet aanwezig bij de uitvaart. Hij zit een gevangenisstraf van 32 maanden uit wegens inbraak. Fielder-Civil was volgens velen de oorzaak van Amy's problemen met drank en drugs. Of die haar fataal zijn geworden, is nog niet duidelijk. Maandag heeft een autopsie plaatsgevonden, maar daaruit is niets gebleken over de doodsoorzaak. Het wachten is op toxicologisch onderzoek, dat twee tot vier weken kan duren.

15:59 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-07-11

Amy Winehouse dood....

Amy Winehouse (27) is vannamiddag kort voor vier uur dood aangetroffen in haar flat in Noord-Londen, zo melden Britse media. Haar management bevestigt het overlijden. Volgens de politie is de doodsoorzaak een overdosis drank en drugs. Winehouse, wereldwijd geroemd om haar huizenhoge talent, kampte al jaren met een alcohol- en drugsverslaving.

Wetsdokters en politie vannamiddag aan de flat van Winehouse in Noord-Londen.
Wetsdokters en politie vannamiddag aan de flat van Winehouse in Noord-Londen. © epa
© getty
© reuters

21:20 Gepost door STAD in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-07-11

Rihanna zonder slip....???

rihanna.jpgRihanna stapte dinsdagmiddag zonder blikken of blozen de straat op zonder broek. Het leek erop alsof de zangeres even snel een overhemd uit de kast had getrokken om op stap te gaan met wat vrienden.  De outfit bleef niet onopgemerkt in de drukte van New York. Toch leek de sexy Rihanna er zelf geen moeite mee te hebben en liep ze glimlachend verder. .

17:07 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-06-11

Lil Wayne wil geen duet met Bieber....

imagesCAO99TA6.jpgjustin-bieber-february-vanity-fair-2011-3_84414.jpgLil Wayne wil geen duet met Justin Bieber. Justin Bieber smeekt Lil Wayne om een duet, maar de rapper ziet dat helemaal niet zitten. Volgens Lil Wayne zou een samenwerking funest zijn voor Biebers brave imago.  "Ik kan het gewoon niet doen, ik wil zijn imago niet omverhelpen", vertelt Lil Wayne aan hiphopmagazine XXL. "Justin sms't me dagelijks", gaat de 28-jarige rapper verder. "Hij vraagt me elke keer om een nummer met hem op te nemen, maar ik kan het niet." Lil Wayne, geboren als Dwayne Carter, is bepaald geen lieverdje. Hij heeft al verschillende keren achter de tralies gezeten. Daarnaast heeft hij vier kinderen bij vier verschillende vrouwen. De volgetatoeëerde rapper werd voor het eerst vader op zijn vijftiende. Bieber is geen onbekende van Lil Wayne en zijn maatjes. Het 17-jarige tieneridool is geregeld te vinden bij Wayne en zijn collega's, waardoor begin dit jaar een gerucht opdook dat Bieber zou tekenen bij Wayne's label Young Money. Dat verhaal bleek niet waar te zijn, maar de rapper heeft weldegelijk een zwak voor de Canadese tiener. "Hij is nu mijn little homie." Lil Wayne wil niet samenwerken met Bieber, maar met een andere Justin zou de rapper wel graag de studio in willen duiken. "Justin Timberlake, wat heeft die kerel een stem. Hij kan echt zingen. Of dat duet er wel in zit, is nog maar de vraag. Timberlake wil zich de komende tijd meer bezighouden met acteren en heeft zijn muziekcarrière op een laag pitje gezet.

16:10 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-06-11

Prince en boerka's........

imagesCA1BZG13.jpgPrince vindt vrouwen in boerka overzichtelijk. Prince houdt van islamitische landen. "Daar heerst orde", zegt de zanger tegen de Britse krant The Guardian.  Het feit dat vrouwen een boerka moeten dragen is overzichtelijk, vindt Prince. "Mensen houden daarvan." De 53-jarige zanger weet dat veel vrouwen liever niet in het lichaamsbedekkende gewaad rondlopen. "Dat zijn mensen die overal ongelukkig mee zijn", grapt hij in de Britse krant. "Alles heeft een duistere kant." De zanger is zelf overtuigd Jehova's getuige. Zijn geloof heeft hem rust en tevredenheid gegeven. Hij houdt van de grenzen die zijn religie hem oplegt. "We kunnen niet altijd doen wat we willen." Prince is in Europa voor een aantal concerten.

18:52 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde, Vrije tijd, Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-06-11

50 cent released geen album dit jaar.........

50 cent.jpgSlecht nieuws voor de 50 Cent fans onder ons, de rapper heeft op Twitter gezegd dat hij dit jaar geen album uitbrengt. Fiddy ligt in de clinch met zijn label Interscope Records en zo lang ze niet op één lijn liggen, komt er geen album. Wel heeft 50 een nieuwe track gedropt. Het nummer het Outlaw en natuurlijk te beluisteren op Stad 107.8. “Ok I tried to be cool with my record company. I went to the meeting talk to everyone and shit feels like there moving in slow motion,” zo schreef hij op Twitter. “I’m sorry to announce I will not be releasing a new album this year if we don’t get on the same page. I would rather not launch my album without a plan the whole system is executing. I don’t know why they play with me they know how I get. My whole career iv been doing shit and they have been playing catch up this is the last fucking album THEY BETTER WAKE UP AND WORK” Outlaw is  zou de eerste track zijn van de rapper aankomend album.

14:07 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd, Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-06-11

elke vrijdag op radio STAD.. DJ FRANK.... live....

djfrank.jpgAttention.......... DJ F.R.A.N.K. (oa. resident van Dixies Nouveau en Carre) vanaf nu IEDERE VRIJDAG om 21 uur op RADIO STAD met 'THE NATURAL BORN GROOVE'.... spread the word and have fun.. op jouw STAD.

13:34 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-06-11

Ja Rule laat fortuin achter....

Ja-Rule.jpgJa Rule heeft ervoor gezorgd dat zijn vrouw de komende jaren niets hoeft te doen. De rapper, die woensdag voor twee jaar de gevangenis inging, heeft een klein fortuin achtergelaten waar ze zich mee moet redden.  De afgelopen maanden deden diverse geruchten de ronde dat Ja Rule en zijn gezin financieel aan de grond zitten, maar volgens zijn vrouw Aisha is daar niets van waar."Hij heeft ons goed achtergelaten", bekent ze aan entertainmentsite TMZ. "We hoeven ons nergens zorgen over te maken als het om geld gaat." Volgens Aisha had Ja Rule voordat hij zich bij de politie meldde alles geregeld. "Dat was zijn grootste prioriteit. Bij Ja komt zijn familie op de eerste plaats." De 35-jarige rapper moet twee jaar brommen wegens illegaal wapenbezit. Hij had een geladen vuurwapen in zijn auto. Ja Rule werkte in zijn loopbaan samen met verschillende artiesten, onder wie Jennifer Lopez, R. Kelly en Ashanti. Ook speelde hij in films als The Fast and the Furious en Scary Movie 3.

16:51 Gepost door STAD in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

30-05-11

Sean Kingston zwaargewond....

sean-kingston.jpgSean Kingston zwaargewond na crash met jetski. Entertainment Sean Kingston ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis van Miami. De Jamaicaans-Amerikaanse zanger raakte ernstig gewond na een crash met een jetski. Kingston zat samen met een vriendin op een jetski toen die om een nog onbekende reden tegen een brug is gecrasht. Er zou geen alcohol in het spel zijn. Volgens TMZ zijn ze door een voorbijganger uit het water gevist. De zanger van ‘Beautiful Girls’ en zijn vrouwelijke passagier zijn door de brandweer naar het nabijgelegen Jackson Memorial-ziekenhuis gebracht. De toestand van Sean Kingston zou kritiek zijn, maar hij is niet overleden zoals sommige bronnen beweerden. “We zullen voorlopig geen verdere details verstrekken, maar hij en zijn familie willen iedereen bedanken voor de steun”, zei een woordvoerder van de zanger. De autoriteiten doen nog onderzoek naar de oorzaak van de crash.

14:34 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-05-11

Bieber en Eminem winnen Awards....

image001a.jpgJustin Bieber en Eminem waren zondagavond de grote winnaars bij de uitreiking van de Billboard Music Awards in Las Vegas. De tienerster en de rapper mochten ieder zes Awards mee naar huis nemen. Billboard Music Awards 2011Fotoserie video  Rihanna, Lady Gaga, Usher, Taylor Swift, Mumford & Sons en Taio Cruz vielen ook in de prijzen. Eminem won onder meer de prijzen voor beste artiest en beste mannelijke artiest. Bieber werd uitgeroepen tot beste nieuwkomer en 'meest sociale artiest', omdat hij zo actief is op social media. Beyoncé werd geëerd met de Millennium Award, een prijs voor haar hele carrière. Via een videoscherm werd de 29-jarige superster toegesproken door grootheden als Stevie Wonder, Bono en First Lady Michelle Obama. "Dit moment wil ik heel goed in mij opnemen, het is een van de mooiste momenten uit mijn leven", zei Beyoncé vlak na de uitreiking. De Award werd overhandigd door de moeder van de zangeres. De Billboard Music Awards werden voor de eerste keer in vijf jaar uitgereikt. Sinds 1989 werden de prijzen uitgereikt, maar in 2006 kwam er een einde aan de prijzenshow. Het contract met zender Fox liep af en geen enkele partij toonde interesse. Zender ABC besloot het dit jaar te gaan proberen en pakte groots uit voor de vernieuwde editie. Op het podium stonden artiesten als Cee Lo Green, Rihanna, Mary J. Blige, Neil Diamond en Britney Spears. Spears en Rihanna zorgden voor een opmerkelijk moment tijdens de show. De twee kusten elkaar tijdens hun duet S&M. Voor Britney was het niet de eerste zoen met een vrouw op een groot podium. In 2007 deelde ze al een intiem momentje met Madonna. Het was niet de enige veelbesproken zoen. Tienerster Bieber heeft ongetwijfeld harten gebroken, door zijn vriendin Selena Gomez op het podium te kussen. De twee werden al eerder zoenend gefotografeerd, en op de rode loper bij de Oscars zelfs gefilmd. Maar een openlijke kus op een groot podium was een primeur. De Billboard Music Awards worden uitgereikt aan de populairste artiesten. Wie dat zijn wordt bepaald aan de hand van de posities in de Billboard hitlijst en activiteit op social media.

16:08 Gepost door STAD in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-05-11

Lange Frans pakt draad terug op.....

91400_7c2de6.jpgLange Frans kan opgelucht ademhalen. De rapper heeft alle misère in zijn leven voor een groot deel achter zich kunnen laten. Frans kreeg te maken met financiële problemen en een huwelijksprobleem, maar lijkt de situatie weer aardig de baas.  Mede dankzij het harde werk van mijn vrouw Daniëlle, gaat het nu weer goed", zegt de 30-jarige rapper in Spits.  "We hebben duidelijk gezien wie er achter ons staan en wie niet. Het heeft wel een zuiverende, klysma-achtige werking op ons leven gehad. Even alle stront wegspuiten." Frans Frederiks vormde jarenlang een duo met rapmaatje Baas B. "Ik had met Bart drie bedrijven en van de één op de andere dag zegt hij: ik kap ermee. Dan kom je in je eentje te staan", legt Frederiks uit. "Inmiddels heb ik die bedrijven naar me toe getrokken en dat structureer ik nu zo dat ik het wel in mijn eentje kan behappen. 2011, denk aan jezelf is nu het motto."Ook op relatiegebied gaat het weer een stuk beter tussen Frans en zijn vrouw Daniëlle. De twee verwachten in oktober hun tweede kindje. Ze hebben al een zoontje van 2 jaar.

14:54 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-05-11

Waka Flocka Flame vrijgesproken...

waka flocka.jpgGisteren moest Waka Flocka Flame voor de rechter verschijnen. Daar kreeg hij te horen dat hij is vrijgesproken voor de laatste twee aanklachten die tegen hem liepen. De jury en de rechtbank vonden dat er te weinig bewijs was om Waka te veroordelen… In december vorig jaar viel de politie het huis van Waka binnen. De politie had aanwijzingen dat er in drugs werd gehandeld en dat Waka en zijn vrienden een gang vormden. Bij de inval werden wapens, verboden vloeistoffen en een beetje marihuana gevonden. Waka werd nog verdacht van het bezit van verboden vloeistoffen en marihuana, maar de jury en rechtbank hadden te weinig bewijs om aan te tonen dat de verboden middelen van Waka waren.

10:05 Gepost door STAD in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-05-11

Mariah Carey heeft tweeling...

imagesCA060XTT.jpgMariah Carey heeft zaterdag een tweeling gekregen. Het gaat om een jongen en een meisje. Dat heeft Careys woordvoerder bevestigd. De zingende superster beviel in een ziekenhuis in Los Angeles op de dag dat zij en haar man Nick Cannon vier jaar bij elkaar zijn.  Het echtpaar heeft de kinderen nog geen naam gegeven, hoewel ze eerder aangaven deze al wel te hebben bedacht. Het meisje kwam als eerste ter wereld en weegt 2,35 kilo. Haar broertje is een onsje zwaarder en ook drie centimeter langer. Carey werd kalm naar het ziekenhuis gereden in haar Rolls Royce. Ze dacht dat het vals alarm was, zegt haar woordvoerder. De 30-jarige komiek Cannon was ondertussen zo nerveus dat hij naar de verkeerde afdeling van het ziekenhuis ging.  De twee luisterden naar Careys nummer We Belong Together nadat de kinderen waren geboren. De 41-jarige zangeres zei onlangs dat ze na de tweeling niet nog meer kinderen hoeft. Carey vertelde afgelopen najaar dat ze zwanger was en zei toen ook dat ze een miskraam had gehad. Het stel trouwde in 2007 en gaat de huwelijkse beloften zondag opnieuw afleggen. Ze zijn van plan zowel in New York als in Los Angeles te wonen.

11:24 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |