16-01-11

Britney Spears slachtoffer van Kanye West????

britney.jpgKanye West heeft zich weer eens van zijn slechte kant laten zien. Via Twitter maakte hij duidelijk dat hij het niet helemaal terecht vindt dat de nieuwe single van Britney Spears hoger in de hitlijst staat dan zijn nieuwe nummer. De rapper haalde een dergelijke actie twee jaar geleden ook al uit bij Taylor Swift. Spears' nieuwe single Hold It Against Me staat op de eerste plaats in de iTunes chart. Dat gaat ten koste van Kanye's nummer H.A.M. met Jay-Z, die daardoor op de tweede plek staat. "He Britney, ik ben erg blij voor je dat je op nummer een staat, maar de single van mij en Jay-Z is een van de beste nummers aller tijden", twitterde de rapper. Bericht verwijderd :             Het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly schrijft dat West het bericht even later verwijderde, maar de manager van Spears kon het niet laten een sarcastische reactie te plaatsen. "Bedankt dat je ons de eerste plek gunt", twitterde zij. De rapper plaatste kort daarna een bericht waarin hij zijn excuses aanbood. "Geen haatgevoelens in 2011", liet hij weten.

Taylor Swift: Twee jaar geleden stapte West tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards het podium op terwijl Taylor Swift bezig was met haar dankwoord. De zangeres had gewonnen in de categorie beste videoclip, maar West was het daar niet mee eens en griste de microfoon uit haar handen.

26-06-10

Lady Gaga VALT op....

12Lady Gaga VALT op. Lady Gaga landde op Heathrow na een vlucht uit New York en haar landing was minder zacht dan die van haar vliegtuig. De 'broeklaarzen' op plateauzolen van een halve meter hoog waren zelfs voor Gaga een maatje te hoog. (bron hln)

09:48 Gepost door STAD in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-06-10

Rihanna moeilijke veeleisende tante...

Rihanna Rider 1Rihanna Rider 2Rihanna is moeilijke veeleisende tante. Geen wonder dat haar ex-vriendje haar een pak slaag toediende, als je leest wat ze allemaal eist voor, tijdens en na haar optredens, dan wordt een hoop duidelijk. Klik op de docs voor een vergroting.

09:56 Gepost door STAD in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-06-10

Cheryl Cole tekent bij 'liefje' will.i.am's label

11116983Zangeres Cheryl Cole tekent in navolging van Kelis en Fergie ook bij het label van Black Eyed Peas frontman will.i.am. Hij is tevens de artiest die gelabeld wordt als het nieuwe liefje van Cheryl. Will.i.am gaat met de Girls Aloud artiest werken aan een nieuw album, dat haar definitieve doorbraak in de Verenigde Staten moet worden.  "Cheryl is dope. Ik vind het leuk om met haar te samenwerken. We hebben het al gehad over haar nieuwe album en ze heeft getekend voor een lancering in de VS. We bekijken momenteel hoe we het gaan aanpakken. Het moet ongelofelijk en ongekend worden." Het contact tussen will.i.am en Cheryl kwam tot stand voor de single Heartbreaker van de B.E.P. rapper. Daarna hielp hij met de produceren van Cheryl Cole's album en waren ze samen te horen op de single 3 Words. De geruchten dat Cheryl Cole een relatie heeft met will.i.am gaan als een trein, maar daarnaast is er nog een man in beeld. De bekende danser Derek Hough is de tweede die zijn omgeving stiekem vertelt dat hij gek op haar is. Derek leerde Cheryl kennen bij de clipopnames van haar single Parachute. Hierin danste het tweetal sensueel met elkaar. Alle geruchten doen de ronde sinds de zangeres en voetballer Ashley Cole uit elkaar zijn gegaan. Vorige week kondigde Cheryl al aan dat de scheiding bijna rond is. Ashley was al eerder vreemdgegaan, maar beloofde het  nooit meer te doen. Nadat Cheryl smsjes uit zijn telefoon las van een andere vrouw, was het snel afgelopen voor haar. Ze zette de Engels international de deur uit.

09:18 Gepost door STAD in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-06-10

Chris Brown niet naar Engeland....

chris browneChris Brown krijgt geen visum voor Groot-Brittannië. De aanvraag is geweigerd omdat de 21-jarige zanger schuldig is bevonden aan een misdrijf, schrijft de Britse BBC. Tourorganisators zijn genoodzaakt een aantal concerten in onder andere Glasgow en Londen uit te stellen wegens 'onvoorziene omstandigheden'. De concertgangers wordt geadviseerd hun kaartje te bewaren, omdat het concert mogelijk op een latere datum plaatsvindt. "Chris verheugt zich op de toekomstige optredens voor zijn buitenlandse fans", verklaart zijn platenmaatschappij Sony Music. Veiligheid: "We behouden ons het recht voor toegang tot Groot-Brittannië te weigeren aan iedereen die schuldig is aan een misdrijf. Het behouden van de openbare veiligheid is een van onze belangrijkste taken", verklaart een woordvoerder van het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken. Brown is in februari veroordeeld tot een taakstraf en vijf jaar voorwaardelijk, omdat hij zijn toenmalige liefje Rihanna heeft mishandeld. De zanger sloeg begin vorig jaar de inmiddels 22-jarige zangeres.

10:17 Gepost door STAD in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |