19-04-10

Rihanna in La Rocca en in coffeshop....

image00252
De aanwezigheid van de Amerikaanse superster in onze contreien is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Zo concerteerde Rihanna vrijdag in het Antwerpse Sportpaleis en ging ze daarna de bloemetjes buitenzetten in de bekende dancing La Rocca in Lier. De wereldster had zin om na het spektakel de bloemetjes buiten te zetten. Na overleg is de keuze op La Rocca gevallen.
Wim Van Ouytsel (zaakvoerder La Rocca) : "Plotseling kregen we telefoon van het management met de vraag of het mogelijk was om met Rihanna en gevolg naar La Rocca af te zakken. Onmiddellijk hebben we een VIP ruimte klaar gemaakt en de flessen champagne op tafel gezet". Al na enkele momenten stond Rihanna mee te shaken op de funky muziek.
Rihanna heeft zich te pletter geamuseerd, en ging voldaan na enkele uurtjes, terug richting Hotel. En zaterdag was ze al in Nederland voor een concert in het Gelredome in Arnhem. Vlak daarna bleek dat Rihanna ook wel geïnteresseerd was in een aantal typische Nederlandse specialiteiten.  Zo bezocht ze in Amsterdam een coffeeshop aan het Leidseplein. Wat ze er precies heeft uitgespookt is geheim.

14:10 Gepost door STAD in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.