13-08-10

Kayne West terug welkom bij VMA's

KanyeWestPicture.jpgKanye West is dit jaar weer uitgenodigd voor de MTV Video Music Awards op 12 september in Los Angeles. 
Dat is opvallend, vorig jaar zette de rapper de boel nog op stelten. West interrumpeerde Taylor Swift tijdens haar dankwoord, omdat hij vond dat Beyoncé had moeten winnen. Swift hield haar bedankpraatje nadat ze de prijs voor beste videoclip bij haar hit 'You Belong With Me' in ontvangst had genomen. Kanye West was het niet eens met de keuze en rukte daarop de microfoon uit Swifts handen, waarop hij scandeerde dat Beyoncé de prijs had moeten winnen. De rapper kreeg een enorme lading kritiek over zich heen. Later maakte West publiekelijk zijn excuses. De 33-jarige West zegt geleerd te hebben van alle negatieve kritiek die hij kreeg na het incident. "Ik had het nodig", zei de rapper tegen New York Radio.
"Ik moet nederigheid kennen. Ik had zelfvertrouwen, maar miste nederigheid en empathie. Die heb ik nu ook sinds ik door het slijk werd gehaald."

12:55 Gepost door STAD | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Radio Stad,
Mijn naam is Wouter van Zwol, manager van de Hip-Hop groep The Bounce Label Music.
In de Nederlandse herfstvakantie waren we van plan om naar Antwerpen te gaan en om daar het komende album van een rapper te promoten.
Het zou voor ons heel erg leuk zijn om in de ochtend ons zelf op de Belgische radio te promoten.
Graag een reactie terug!

Vriendelijke groet, Wouter van Zwol.

Gepost door: Wouter | 14-08-10

De commentaren zijn gesloten.