28-09-10

Wyclef Jean moe van zichzelf...

500_0_KEEP_RATIO_SCALE_CENTER_FFFFFF.jpgWyclef Jean is afgelopen weekend opgenomen in een ziekenhuis. De verwoede pogingen van de rapper om president te worden van zijn geboorteland Haïti hebben een zware tol van hem geëist. Hij lijdt aan stress en oververmoeidheid, veroorzaakt door de acht zware weken die hij heeft meegemaakt", laat een woordvoerder van Jean weten. De rapper mag het ziekenhuis deze week weer verlaten en moet het voorlopig rustig aan doen. Daarna wil hij zich volledig richten op zijn nieuwe album. De 37-jarige Jean maakte in augustus bekend een gooi te doen naar het presidentschap van Haïti. Zijn verzoek tot deelname aan de verkiezingen van 28 november werd echter afgewezen door de kiescommissie.
Hij voldoet niet aan het criterium dat presidentskandidaten voor een ononderbroken periode van vijf jaar in Haïti moeten hebben gewoond. De rapper werd wel in Haïti geboren, maar woont sinds zijn kindertijd in Amerika. Jean liet aanvankelijk weten beroep aan te tekenen tegen de beslissing, maar besloot daar uiteindelijk van af te zien. Eerder deze maand maakte hij bekend zijn pogingen om mee te mogen doen aan de verkiezingen, definitief te staken.

14:23 Gepost door STAD in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-09-10

50 Cent moet dokken....

Ray-Liotta1.jpgRapper 50 Cent heeft een claim van tweehonderdduizend dollar aan zijn broek hangen. Een castingbureau beschuldigt de rapper van fraude en contractbreuk bij de film Things Fall Apart. Curtis James Jackson, zoals de rapper echt heet, financiert de film uit eigen zak. Het castingbureau zou acteurs voor de film regelen, maar 50 Cent kwam uiteindelijk met eigen spelers op de proppen, zo meldt entertainmentwebsite Radar Online. Hij zou opeens beweren dat de acteurs allang gecontracteerd waren, waardoor het castingbureau overbodig werd. De aanklagende partij verwijt 50 Cent dat ze inkomsten is misgelopen, omdat ze inmiddels andere werkaanbiedingen had afgeblazen. "Er was nog geen sprake van andere acteurs toen 50 Cent zich verbond aan de film", staat te lezen in de aanklacht. Het boze castingbureau eist tweehonderdduizend dollar, zo'n 150 duizend euro. www.fusedfilm.com/.../

15:14 Gepost door STAD in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-09-10

Wyclef Jean niet langer presidentskandidaat...

wyclef_jean300.jpgPORT-AU-PRINCE - Hiphop-ster Wyclef Jean stopt zijn pogingen om president van Haïti te worden. Hij gaat zich weer richten op de muziek.  ''Na weken van stille maar pijnlijke overdenkingen met mijn vrouw en dochter, heb ik ervoor gekozen mijn gooi naar het presidentschap stop te zetten'', verklaarde hij dinsdag.  Een maand geleden had de kandidatencommissie Wyclef Jean al afgewezen. Reden was dat de zanger niet voldeed aan de eis dat hij de laatste vijf jaar in Haïti moet hebben gewoond. Jean verhuisde op zijn negende jaar van Haïti naar New York. De zanger kondigde een beroep aan tegen dat besluit, maar dat bleek niet mogelijk. Hij lanceerde ook een protestsong tegen zijn uitsluiting.

12:57 Gepost door STAD in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-09-10

T.I. naar gevangenis en Tiny ook...

TI_AP.jpgSlecht nieuws voor T.I.. De kans dat de rapper opnieuw de gevangenis in moet, is wel heel groot geworden. De openbaar aanklager van de rechtbank in Atlanta heeft gezegd dat ze heel teleurgesteld is in Tip en dat ze de rechter aanraadt de rapper te veroordelen.
“We are very disappointed in Mr. Harris’ recent conduct," zegt Sally Yates van de rechtbank van Atlanta in een statement. "We will make our sentencing recommendation at the revocation hearing.” De vrouw van T.I. gaat waarschijnlijk ook de gevangenis in. Er hangt ‘Tiny’ een celstraf van één jaar boven het hoofd...

14:47 Gepost door STAD in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-09-10

Stromae op Radio STAD...

Stromae.jpgStromae lanceert videoclip House'llelujah  Stromae brengt na de singles Te Quiero en de zomerhit Alors On Danse de videoclip van House'llelujah uit. Het Belgische electro-house fenomeen wil zich met het album 'Cheese' vestigen tussen de grote producers en songwriters van Europa. Stromae weet zich in ieder geval te onderscheiden met de videoclip van House'llelujah. Bekijk 'm hieronder!
http://www.youtube.com/watch?v=hxewbprQDbQ&feature=pl...#!
De echte naam van Stromae is Paul van Haver. Hij is de zoon van een Vlaamse moeder en Rwandese vader. Doordat Paul in Brussel opgroeide, spreekt hij nauwelijks Nederlands. In een interview met
De rapper vertelde dat hij zich daar stiekem een beetje voor schaamt.  De grote doorbraak van Stromae kwam met de single Alors On Danse. De track werd in Frankrijk een dikke nummer één hit. Daarna volgden een groot aantal Europese landen en zelfs in de hitlijsten van China en de Verenigde Staten was de track terug te vinden.

10:22 Gepost door STAD in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-09-10

Drugs, Eminem én Radio STAD...

eminem.jpgEminem is helemaal van de drugs af. Het afkicken was al een hele opgave voor de rapper, maar er deden zich meer problemen voor. Em vertelt in een interview dat hij moeite had met schrijven en rappen vanaf het moment dat hij clean was… "I had to learn to write and rap again, and I had to do it sober and 100 percent clean,” onthult Em. That didn't feel good at first...I mean it in the literal sense. I actually had to learn how to say my lyrics again -- how to phrase them, make them flow, how to use force so they sounded like I meant them. Rapping wasn't like riding a bike. It was [as much] physical as mental. I was relearning basic motor skills. I couldn't control my hand shakes. I'd get in the recording booth and tried to rap, and none of it was clever, none was witty and I wasn't saying it right...It was four or five months after I'd been clean when I started to get a glimmer of my writing skills back. I don't remember what song I was working on specifically, but I do remember getting feeling back in the music. I realized I wanted to do this again." 

16:16 Gepost door STAD in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-09-10

Dr. Dre betaalt studio 1.2 miljoen...

dr-dre.jpgDr. Dre heeft zijn schuld van 1,2 miljoen dollar bij een opnamestudio in Los Angeles vereffend. Hij voorkomt daarmee een rechtszaak. Paramount Recording Studio stapte in juli naar de rechter omdat de rapper een openstaande rekening niet betaalde.
 De studio verweet hem contractbreuk. Dr. Dre maakte in 2009 en 2010 regelmatig gebruik van de opnameruimtes, maar betaalde daar nooit voor. Toen de opgelegde deadline van 13 juli verstreek stapte de studio naar de rechter. Maar de rapper besloot het niet te laten aankomen op een rechtszaak en betaalde zijn openstaande nota alsnog.

11:18 Gepost door STAD in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-09-10

Britney Spears en seksuele intimidatie...

britney-spears-braless-london-1.jpgBritney Spears wordt door haar voormalige bodyguard beschuldigd van seksuele intimidatie. Hij uitte de beschuldigingen al eerder, maar is nu daadwerkelijk naar de rechter gestapt.  Ook zegt de lijfwacht dat de zangeres haar kinderen mishandelt. Britneys ex-man Kevin Federline springt voor Spears in de bres.
Beveiliger Fernando Flores, die zes maanden in dienst was bij de popdiva, beweert emotionele schade te hebben opgelopen, omdat Spears zich geregeld aan hem opdrong.
De zangeres zou de bodyguard onder meer naar haar slaapkamer hebben geroepen terwijl ze naakt was. Flores zegt tevens dat Spears steken laat vallen in de opvoeding van haar twee zoons Jayden en Sean, nu 3 en 4 jaar oud. Ze zou zich onverantwoord gedragen in het bijzijn van de kinderen. Op een dag, zo beweert Flores, leende de 28-jarige zangeres zijn riem om haar zoons mee te slaan.
Volgens Kevin Federline, met wie Britney de voogdij over hun kinderen deelt, is het verhaal over mishandeling grote onzin. Zijn advocaat laat weten dat zijn cliënt de opvoeding zeer serieus neemt en de aantijgingen van Flores in een eerder stadium al eens liet onderzoeken. De kinderbescherming constateerde geen mishandeling. "Hij is ervan overtuigd dat de beschuldigingen een financieel motief hebben", zegt de advocaat.
Het is niet de eerste keer dat Britney wordt aangeklaagd door een voormalige bodyguard. Kerry Vine verweet de zangeres vorig jaar nalatigheid tijdens zijn werkzaamheden, waardoor hij gewond raakte. Wat voor verwondingen dat waren, is niet bekend.

13:58 Gepost door STAD in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Katy Perry wil boerin worden...

Katy-Perry-New-Years-4.jpgKaty Perry wil haar kinderen graag op laten groeien op het platteland. De 25-jarige zangeres trouwt binnenkort met komiek Russell Brand. Het stel is nu nog kinderloos, maar Perry heeft hun toekomst al tot in de puntjes uitgestippeld.
Katy en Russell verloofden zich rond de jaarwisseling en gaven al eerder aan graag kinderen te willen. "Ik wil iets typisch Brits doen, zoals een grote boerderij kopen en onze kinderen in de buitenlucht laten rondrennen", vertelt Perry in het Britse tabloid The Sun. "Ik wil het wel helemaal goed doen. Ik wil niet dat we nepboeren worden." Perry ziet genoeg taken voor haar aanstaande echtgenoot weggelegd op de boerderij. "Ik verwacht dat Russell de koeien melkt en de eieren verzamelt, terwijl ik rondren in de boerderijwinkel en taarten bak", fantaseert de zangeres. Hoewel Perry altijd voor een geintje in is, is ze naar eigen zeggen nu bloedserieus. "Het lijkt alsof ik een grap maak, maar als Russell alle films heeft gemaakt die hij wil maken en ik alle muziek die ik wil, dan zou het de perfecte plek zijn om een gezin te starten", vindt Katy. "Engeland is zo mooi groen, daar zou ik graag mijn kinderen zien opgroeien."

11:26 Gepost door STAD in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-09-10

Gaga met pikant kado voor Beyoncé...

080309-beyonce-gaga-400.jpgBeyoncé werd 29 en kreeg van Lady Gaga een wel heel bijzonder speeltje. De excentrieke zangeres trakteerde haar zangmaatje op een met diamanten bezaaid zweepje. Beyoncé vierde zaterdag haar 29e verjaardag en kreeg van Lady Gaga een wel heel bijzonder speeltje. De excentrieke zangeres trakteerde haar zangmaatje op een met diamanten bezaaid zweepje, vertelt een ingewijde aan het Britse tabloid The Sun. Gaga is de beroerdste niet en gaf de jarige jet ook een bijpassend lingeriesetje. "Ze wilde Beyoncé iets bijzonders geven. Het zweepje is gemaakt van honderden diamanten en leer." De zangeres was in haar nopjes met het cadeau. "Ze gilde het uit van opwinding." Beyoncé kreeg het presentje in de kleedkamer van haar man Jay-Z, die net een optreden met collega-rappers Eminem, 50 Cent, Dr. Dre en Drake achter de rug had. "De kleedkamer was versierd met slingers en ballonnen en de champagne vloeide rijkelijk."

21:18 Gepost door STAD in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-09-10

Chris Brown kent weer voorspoed....

531156033_e1770c28b9.jpgHet tij lijkt te keren voor Chris Brown. De zanger heeft voor het eerst sinds de mishandeling van Rihanna weer een hit gescoord.  Hij staat deze week in de Verenigde Staten op nummer 1 met zijn nieuwe single Deuces. Brown gaf Rihanna in februari vorig jaar een aantal rake klappen, waarna zijn carrière over leek te zijn.  Zijn albums verkochten nauwelijks, singles kwamen niet eens in de buurt van de top tien en radiostations lieten zijn nummers links liggen. De 21-jarige Brown, die een taakstraf van een halfjaar uitvoerde, was begin dit jaar zo radeloos, dat hij zijn fans smeekte om hulp.
"Zonder jullie kom ik niet op de radio en kan ik geen muziek maken. Ik wil geen underground-artiest worden."

11:11 Gepost door STAD in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

04-09-10

Comeback T.I. in gevaar...

images.jpgRapper T.I. moet zijn terugkeer in de muziekwereld mogelijk nog even uitstellen.
De artiest hoopte na een gevangenisstraf en huisarrest, die hij voltooide in maart, een comeback te maken in de herfst. Maar de geplande release van het nieuwe album loopt gevaar, want T.I. moet mogelijk weer de bak in.
De 29-jarige rapper werd woensdagavond samen met zijn kersverse echtgenoot gearresteerd wegens drugsbezit.  Na het betalen van een borgsom van tienduizend dollar per persoon werden T.I. en zijn vrouw weer vrijgelaten. De rapper kreeg eerder een proeftijd van drie jaar opgelegd, nadat hij werd betrapt bij het kopen van een pistool. Nu T.I. zo snel weer is betrapt door de politie zouden de consequenties voor de rapper wel eens heel vervelend kunnen zijn. "We doen op dit moment geen uitspraken", zegt zijn advocaat. "Dit is een ongelukkige gebeurtenis en we weten niet wat de uitkomst zal zijn."

10:40 Gepost door STAD in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |