23-10-10

Wat nu weer met die T.I.?????

TI-car-mp-01.jpgHet zit T.I. niet mee. De 30-jarige rapper is door een concertpromotor aangeklaagd omdat hij niet kwam opdagen tijdens zijn eigen 'Welcome Back'-feestje.
Promotor Carl Davis stak al zijn geld in een feest ter ere van de vrijlating van T.I. uit de gevangenis eind maart. De rapper beweert dat hij niet kon komen omdat hij onder huisarrest stond. De concertpromotor claimt dat hij al zijn spaargeld gebruikte voor het 'Welcome Back'-feest voor T.I.  Davis betaalde de rapper naar eigen zeggen vijftigduizend dollar hoewel T.I. verzweeg dat hij in zijn proeftijd zat en huisarrest had.
T.I. had eerder in een radioshow gezegd dat hij op 28 mei niet op het feest kon zijn. De concertpromotor wist daar niks vanaf. 'Tot de laatste seconde' dacht Davis dat T.I. kwam optreden. De 'no-show' van de rapper maakte zo'n grote indruk op Davis dat die met 'stress, misselijkheid en hevige borstpijnen' werd opgenomen in het ziekenhuis. Om zijn pijn te verzachten, eist Davis nu een onbekend geldbedrag. Hij klaagt de rapper onder meer aan voor fraude, samenzwering en contractbreuk. T.I. kreeg vorige week te horen dat hij opnieuw de cel in gaat. De rechter besloot dat hij elf maanden de gevangenis in moet, omdat hij tijdens zijn proeftijd werd gearresteerd op verdenking van drugsbezit.
Enkele dagen voordat hij vorige week opnieuw werd veroordeeld, pleegde T.I. een goede daad. Hij voorkwam dat een suïcidale man zelfmoord pleegde.

16:39 Gepost door STAD in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.