26-10-10

Vrouw van Lange Frans is in de war....

Daniele van Aalderen.jpgLange Frans zegt geen idee te hebben hoe zijn echtgenote Daniëlle van Aalderen aan het geladen vuurwapen kwam waarmee ze onderweg was naar de woning van collega-rapper Baas B. "Daniëlle is echt heel erg in de war", weet de zanger dinsdag wel te vertellen aan de Telegraaf.  “Ik weet het echt niet”, zegt Lange Frans tegen de krant op de vraag hoe zijn vrouw in het bezit komt van een pistool. “Ik was bezig met het leeghalen van de muziekstudio, toen zij met haar moeder onderweg was naar Bart.” Van Aalderen en haar moeder werden zondagavond gearresteerd in de straat van Baas B. in Diemen. De twee waren naar hem op weg om verhaal te halen. Lange Frans en Baas B. (Bart Zeilstra) hebben een zakelijk conflict, dat al een jaar aanhoudt. De politie besloot maandag op basis van de verhoren het tweetal nog vast te houden. Volgens de Telegraaf is Baas B. inmiddels ondergedoken. “Hij is zich helemaal rot geschrokken”, aldus een vriend.
De schrik zit er goed in bij Baas B. "Hij zal voorlopig niet in zijn woning in Diemen zijn", laat een vriend van hem weten. Volgens Daniëlle is Baas B. medeverantwoordelijk voor de financiële sores van haar en haar man. Zondag wilde ze samen met haar moeder verhaal halen bij de artiest. De politie kon de twee na een tip aanhouden in de straat van de rapper en trof een geladen vuurwapen aan in de auto.

14:48 Gepost door STAD in Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-10-10

Vrouw Lange Frans met wapen naar Baas B.... ruzie zeker?

lange frans en baas b.jpgDaniëlle van Aalderen, echtgenote van rapper Lange Frans, is zondagavond rond 23.30 uur in overspannen toestand gearresteerd. Zij zou met een geladen vuurwapen onderweg zijn geweest naar het huis van Baas B. Dat bevestigde Lange Frans tegenover dj Giel Beelen op Nederlandse  3FM, naar aanleiding van berichtgeving in De Telegraaf maandag. Lange Frans en Baas B hebben een zakelijk conflict, dat al een jaar aanhoudt.
De grote financiële problemen hebben gezorgd voor een schuld bij de belastingdienst.
Van Aalderen, geplaagd door grote financiële problemen, was met haar moeder onderweg vanuit Diemen naar het huis van B. De politie was daarvan door een tip al op de hoogte en kon de vrouw inrekenen in de straat van B. Vanwege het vuurwapenbezit krijgt zij mogelijk een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden. Van Aalderen. communiceerde de afgelopen dagen via haar Twitter-account over de ruzie met Baas B. Zo twitterde ze tegen haar echtgenoot: ''Het was zogenaamd je beste vriend van jongs af aan met elkaar opgegroeid! Al meer dan een jaar smoesjes om er onderuit te komen.''
''Vanaf begin 2010 is er ellende door dat teringjoch Bart Zeilstra! Al een jaar lang moet er getekend worden en hij weigert! Jij begaat een grote fout! Dozen inpakken in de studio 278.000 euro weg! Omdat Bart Zeilstra zijn verantwoording niet neemt!'' Lange Frans gaat maandagochtend op onderzoek uit. Dat zei hij in een reactie tegenover Beelen op Radio 3FM. ''Zodra ik meer weet weet jij het ook'', aldus de rapper.  Hij weet niet hoe zijn vrouw aan een pistool is gekomen. ''Er is een hoop aan de hand. We zijn allemaal op zoek naar antwoorden.'' Frans Frederiks, zoals Lange Frans eigenlijk heet, zegt zijn vrouw te steunen in deze moeilijke tijd.  ''Ze is de vrouw van mijn leven".

15:14 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-10-10

Gaat 50 cent met DJ Chuckie samen???

dj chuckie.jpgChuckie gaat mogelijk een track opnemen met 50 Cent. Dat zei hij vrijdagavond tijdens FunX Dance Weekend. De dj spreekt van een 'leuke samenwerking' met de Amerikaanse rapper. "We sturen muziek naar elkaar en wisselen ideeën met elkaar uit. Of het uiteindelijk ook echt tot een track komt weet ik niet maar hij staat er in elk geval open voor om wat te gaan doen op mijn nieuwe album", aldus Chuckie.  Ook maakte de dj bekend dat zijn nieuwe dance album uitkomt tijdens de jaarlijkse Winter Music Conference in Miami in maart 2011. "De beats zijn bijna af en dan gaan de songwriters aan de slag", voegt hij er aan toe. Daarna wil Chuckie gaan werken aan een pop album. "Op dat album komt niet alleen house te staan.Het wordt meer experimenteel, veel persoonlijker. Alles wat me muzikaal heeft geïnspireerd komt er op". Chuckie is net terug van een tour door Amerika met Paul Oakenfold. Daar heeft hij onder andere opgetreden in Portland, Seattle en Los Angeles.

13:31 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-10-10

Wat nu weer met die T.I.?????

TI-car-mp-01.jpgHet zit T.I. niet mee. De 30-jarige rapper is door een concertpromotor aangeklaagd omdat hij niet kwam opdagen tijdens zijn eigen 'Welcome Back'-feestje.
Promotor Carl Davis stak al zijn geld in een feest ter ere van de vrijlating van T.I. uit de gevangenis eind maart. De rapper beweert dat hij niet kon komen omdat hij onder huisarrest stond. De concertpromotor claimt dat hij al zijn spaargeld gebruikte voor het 'Welcome Back'-feest voor T.I.  Davis betaalde de rapper naar eigen zeggen vijftigduizend dollar hoewel T.I. verzweeg dat hij in zijn proeftijd zat en huisarrest had.
T.I. had eerder in een radioshow gezegd dat hij op 28 mei niet op het feest kon zijn. De concertpromotor wist daar niks vanaf. 'Tot de laatste seconde' dacht Davis dat T.I. kwam optreden. De 'no-show' van de rapper maakte zo'n grote indruk op Davis dat die met 'stress, misselijkheid en hevige borstpijnen' werd opgenomen in het ziekenhuis. Om zijn pijn te verzachten, eist Davis nu een onbekend geldbedrag. Hij klaagt de rapper onder meer aan voor fraude, samenzwering en contractbreuk. T.I. kreeg vorige week te horen dat hij opnieuw de cel in gaat. De rechter besloot dat hij elf maanden de gevangenis in moet, omdat hij tijdens zijn proeftijd werd gearresteerd op verdenking van drugsbezit.
Enkele dagen voordat hij vorige week opnieuw werd veroordeeld, pleegde T.I. een goede daad. Hij voorkwam dat een suïcidale man zelfmoord pleegde.

16:39 Gepost door STAD in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-10-10

Eve met nieuw album....

Eve.jpgGoed nieuws voor de fans van Eve! De rapster heeft aangekondigd dat haar nieuwe album eraan komt. Ze is weg bij Interscope, maar haar aankomende plaat ‘Lip Lock’ komt uit bij EMI Music. Eve vertelt dat de plaat volgend jaar uitkomt, waarschijnlijk in maart. Ze kon ook al melden dat er op ‘Lip Lock’ collabo’s staan met onder andere Akon en Swizz Beatz. “I’ve been saying the album is coming and it was but I left Interscope and now I’m on EMI so the album is definitely coming,” Eve said in an interview. “It’s coming at the top of the year. It’s called Lip Lock. It’ll be out at the top of the year, in March, I don’t have a date yet. But so far on the album, it’s Salaam Remi, Akon, of course Swizz Beatz — you don’t get out of Ruff Ryders. Obviously that’s my fam and I haven’t wrapped up the album yet so I’m sure you’ll hear some stuff from somebody.”

11:36 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-10-10

T.I. en Tiny naar gevangenis....

T.I..jpgRapper T.I. weer de gevangenis in. T.I. wordt weer achter de tralies gezet. De rechter besloot vrijdag dat de rapper elf maanden de gevangenis in moet, omdat hij tijdens zijn proeftijd de fout in ging.  De zelfbenoemde King of the South werd vorige maand gearresteerd op verdenking van drugsbezit. "Ik heb het verpest. Ik heb het flink verpest en dat spijt me. Ik heb er werkelijk en oprecht spijt van", liet T.I. weten in een poging aan een celstraf te ontkomen. De rechter was echter onverbiddelijk. De Amerikaanse krant The Atlanta Journal-Constitution schrijft dat hij liet weten dat T.I. in zijn ogen 'de limiet aan tweede kansen heeft bereikt'. Wanneer de rapper na het verlaten van de gevangenis opnieuw de fout in gaat, kan hij op een celstraf van drie jaar rekenen. T.I. moet zich binnenkort melden bij de gevangenis.  De rapper werd op 1 september gearresteerd in Los Angeles. De auto van T.I., waar ook zijn vrouw in zat, werd tijdens een verkeerscontrole in Hollywood aan de kant gezet. Agenten roken al snel een wietgeur uit de auto komen, waarop het echtpaar in de boeien werd geslagen. Na het betalen van een borgsom mochten de echtelieden weer vertrekken. De arrestatie vond plaats in de proeftijd die deel uitmaakte van de straf die T.I. vorig jaar kreeg opgelegd.  De rapper werd destijds veroordeeld tot een celstraf van een jaar en een dag wegens wapenbezit. Een groot deel van de straf werd omgezet in huisarrest, wat in maart afliep.

10:35 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-10-10

Nudepics from Kanye West here...

kanye west.jpgKanye West is slachtoffer geworden van zijn eigen hitsigheid. De 33-jarige rapper maakte enkele kiekjes van zijn edele delen en stuurde die naar verschillende vrouwen. De foto's worden nu op internet te koop aangeboden. Ook worden de afdrukken verspreid onder verschillende media, schrijft Radar Online. Medewerkers van de Amerikaanse entertainmentsite kregen de kiekjes zelf onder ogen. Op een foto zou Kanye met zonnebril en gouden ketting naakt te zien zijn vanaf zijn borst omhoog. Op een ander exemplaar zijn zijn geslachtsdelen duidelijk in beeld. "Deze foto's zwerven al tijden rond op internet", onthult een bron. "Kanye heeft ze waarschijnlijk naar heel veel vrouwen gestuurd."

21:02 Gepost door STAD in Vrije tijd, Web | Permalink | Commentaren (0) | Tags: voer sleutelwoorden in |  Facebook |

05-10-10

Mario was moedeloos door moeder...

Mario.jpgDe arrestatie van zanger Mario was het gevolg van 'een ongelukkig incident tussen een liefhebbende zoon en zijn moeder die voortdurend worstelt met een drugsverslaving'.
 Dat zegt de advocaat van de Amerikaanse r&b-ster die vrijdag werd gearresteerd, nadat hij zijn moeder had aangevallen. Advocaat Hassan Murphy legt aan de Amerikaanse nieuwszender CNN uit dat Mario vrijdag door het lint ging, omdat hij het gedrag van zijn moeder even niet meer aankon. "Iedereen die ooit heeft geprobeerd een naaste te redden uit de klauwen van drugs, weet wat voor ondoordachte acties zo'n persoon kan ondernemen." De 24-jarige Mario werd vrijdag in de boeien geslagen in de Amerikaanse stad Baltimore, waar hij een woning deelt met zijn moeder. Ze verklaarde dat haar zoon haar heen en weer had geslingerd en met verschillende voorwerpen in het huis had gegooid. Agenten troffen in de woning onder meer een kapotte porseleinkast en een gebroken spiegel aan. De zanger, die voluit Mario Dewar Bennett heet, mocht na het betalen van een borgsom van vijftigduizend dollar weer vertrekken.  De advocaat van Mario laat weten dat hij 'ondanks haar beschuldigingen aan zijn adres, vastberaden blijft zijn moeder te steunen.' De moeder van de r&b-zanger, Shawntia Hardaway, worstelt al jaren met een heroïneverslaving. Haar strijd, en de steun die ze daarbij krijgt van haar zoon, werd in 2007 vastgelegd in de documentaire I Won't Love You to Death: The Story of Mario and His Mom. Mario is in Nederland vooral bekend van het nummer Let Me Love You, waar hij in 2005 een hit mee scoorde.

12:40 Gepost door STAD in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-10-10

50 Cent niet anti-homo...

COLT_guys_(San_Francisco_Gay_Parade_2006).jpg50 Cent heeft zich verdedigd tegen opmerkingen dat hij anti-homo zou zijn. De rapper schreef vorige week in een Twitterpost dat hij vond dat mannen die nooit een vrouw oraal bevredigen net zo goed dood konden gaan. Nu zegt hij dat die boodschap verkeerd is geïnterpreteerd.  "Op de een of andere manier hebben ze mijn simpele grap vervormd tot een anti-homo-opmerking", Twittert de 35-jarige 'Fiddy'. "Ik heb niets tegen mensen die een andere levensstijl kiezen." De rapper gaat verder dat hij al eens eerder een grap had gemaakt over mannen die zich oraal laten bevredigen, en dat al zijn mannelijke lezers dat prima wisten te waarderen.  "Dus toen maakte ik een grapje over hetzelfde, maar dan bij vrouwen." Dat liep dus even anders. 50 Cent heeft overigens al eerder in het openbaar gezegd dat zijn moeder op vrouwen valt. "Het is grappig te zien hoe een positieve opmerking niet wordt opgepikt door de media, maar een negatieve wel."

10:44 Gepost door STAD in Vrije tijd, Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |