29-11-10

Timberlake, Gaga en Usher plegen zelfmoord....

image001.jpgAlicia Keys, Lady Gaga en vele andere sterren hebben hun eigen 'begrafenis' gefilmd. Ze willen zo de aandacht vestigen op Wereld Aids Dag, die woensdag plaatsvindt. In de filmpjes zijn de sterren opgebaard in een doodskist te zien. Het initiatief Digital Life Sacrifice vormt onderdeel van Keys' liefdadigheidsfonds Keep a Child Alive. De betrokken sterren worden pas weer actief op internet als er een miljoen dollar is opgehaald. Mensen kunnen geld doneren via sms'jes en via streepjescodes in de Buy Life-campagne, een onderdeel van Keep a Child Alive. Tot die tijd blijven de sterren woensdag offline en maken ze dus geen gebruik van bijvoorbeeld Facebook en Twitter. Normaliter zijn dit media waarmee fans alle gebeurtenissen om en rond hun idolen kunnen volgen. Het laatste Twitterbericht van elke ster bevat een zogenaamde afscheidsboodschap waarbij de fans vaarwel wordt gezegd. "Het is heel belangrijk om mensen zo te choqueren dat ze wakker geschud worden", zegt Keys, die door ruim 2,6 miljoen mensen op Twitter wordt gevolgd. "Deze manier is zeer direct, emotioneel en natuurlijk ook behoorlijk sarcastisch." "We stellen mensen de vraag waarom ze zo veel geven om de dood van een beroemdheid terwijl ze helemaal niet meer zo opkijken van miljoenen en miljoenen doden in de steden en dorpen waar we allemaal vandaan komen", gaat de 30-jarige Keys verder. Andere sterren die meewerken zijn Jennifer Hudson, Ryan Seacrest, Kim en Khloe Kardashian, Elijah Wood, Serena Williams, Janelle Monae en Keys' echtgenoot Swizz Beatz.

13:44 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd, Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-11-10

Moeder laat Willie Wartaal in de steek.....

WILLY WARTAAL.jpgWillie Wartaal is in zijn jeugd in de steek gelaten door zijn moeder. In een interview met Viva vertelt de rapper van De Jeugd van Tegenwoordig dat die gebeurtenis nog steeds veel impact op hem heeft. "Ze koos niet voor mij. Dat raakt je in je kern." Volgens Wartaal was zijn moeder verslaafd aan drugs ben bleef ze soms dagen of weken weg. "Ze heeft zich ook wel eens twee of drie jaar niet laten zien. Wat ze altijd ging doen, weet ik nog steeds niet. Wartaal ziet zijn moeder niet meer, maar af en toe is er telefonisch contact. "Dan denk ik: je leeft nog, dat is cool en meer hoef ik niet te weten. Door die drugs is ze een schim van wie ze ooit was. Ik heb niks met haar, ik vind niks van haar". Ook zijn echte vader kent de rapper niet goed. "Dat hij er vroeger nooit voor me was, is geen issue. Wat wil je, die gast is een neger. En een neger heeft schijt aan zijn zoon. Die neukt rond, maakt een vrouw zwanger en smeert 'm vervolgens om weer zijn eigen ding te doen. Althans, dat is mijn ervaring. Toch hebben alle gebeurtenissen uit zijn kinderjaren zijn sporen achtergelaten. "Het heeft me zeker wel harder gemaakt. Ik sta niet te lang stil bij tegenslagen. Als je zo jong door iemand bent geknakt die zich over jou hoort te ontfermen, is dat best gek en raar." Met relaties heeft de rapper dan ook moeite. Vrienden laat hij toe tot op zekere hoogte, maar met vriendinnetjes loopt het vaak mis. "Relaties met vrouwen, daar ben ik niet zo goed in. Ik verknal het op cruciale momenten."

15:11 Gepost door STAD | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-11-10

T.I. geeft medicijnen schuld....

ti-1.jpgT.I. geeft medicijnen schuld van drugsprobleem. Rapper T.I. zegt dat zijn drugsproblemen begonnen toen hij pijnstillers kreeg voorgeschreven na een aantal operaties aan zijn gebit. Inmiddels zegt de Amerikaanse rapper van zijn verslaving af te zijn.
 "Toen de pijn weg was, ging ik gewoon door met het slikken van de pijnstillers", vertelt T.I. in een interview met hiphopblad Vibe magazine. "Ik had zo'n vijf of zes recepten, dus ongeveer tachtig pillen. Ieder ander drinkt of rookt een joint. Ik nam een pijnstiller." De 30-jarige rapper zit momenteel een gevangenisstraf uit, omdat hij tijdens zijn proeftijd in de fout ging. T.I. werd in september aangehouden voor een verkeersovertreding. In zijn auto, die volgens de politie naar marihuana rook, werden vier xtc-pillen gevonden. De rapper werd niet vervolgd wegens drugsbezit, maar omdat hij zijn wagen keerde op een plek waar dat niet was toegestaan. Hij werd tot elf maanden cel veroordeeld. Voorafgaand aan zijn verblijf in de gevangenis, ging T.I. in therapie en kickte af van de pillen en de codeïne, die hij in vloeibare vorm nam om high te worden.  De rapper zegt nu zijn lesje te hebben geleerd. "Als je je gezondheid, je vrijheid, je welzijn en dat van je familie riskeert om high te kunnen worden, dan ben je verslaafd." De vrouw van T.I. wordt wel vervolgd voor de drugs die in de auto werden gevonden. Volgens de rapper heeft zij geen echte problemen. "Zij blowt graag", licht hij toe. "Wiet roken is iets anders dan pijnstillers nemen. Je kunt vandaag een joint roken en dan gemakkelijk pas over drie maanden weer." T.I. werd eerder veroordeeld wegens verboden wapenbezit. 

20:44 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-11-10

Waar is da feestje? Hier is da feestje!....

Pita.jpgWie de voorbije weken een voetbalstadion bezocht, zal het liedje meteen herkennen. Na de match zingen supporters van de winnende ploeg: "Waar is da feestje? Hiér is da feestje!" De fans van KV Mechelen maakten er samen met 'Sportweekend' een sloganeske hit van die intussen ook zijn weg vond naar de uitgaanswereld. Dat de slogan via het voetbal opnieuw in het uitgaansleven is terechtgekomen, maakt de cirkel rond.
Uit filmpjes op YouTube blijkt namelijk dat het liedje de voorbije jaren niet alleen op de festivalweiden van Rock Werchter en Pukkelpop te horen was, maar ook op allerhande kleine fuiven. De oudste filmpjes waarin het te horen is, stammen uit het najaar van 2007. Net op het moment dat de Mechelse rapper Pita en presentator van het programma Belgiantracks op Radio Stad een single uitbrengt die luistert naar de naam... 'Waar is da feesche?'.  De rapper denkt nu aan een remix die inhaakt op deze hype. Kijk en luister hier:
http://www.youtube.com/watch?v=SYjLdIAmQv8&feature=pl...
http://www.youtube.com/watch?v=ZrOMYuOhgcw

10:49 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-11-10

Toni Braxton heeft Lupus...

Toni braxton.jpgToni Braxton heeft bekend gemaakt dat ze lupus heeft, een auto-immuunziekte. De zangeres vertelde dat tijdens het Lupus LA Bag Ladies Luncheon. Het was heel wat voor Toni om het nieuws bekend te maken, maar nu het eruit is, is ze opgelucht. “Today I’m going to talk about it because I’m a survivor and I’m here, and I don’t want to lose hope,” zei Toni tegen de aanwezige mensen. “Take a look — this is what lupus looks like.” 
Na afloop van het evenement schreef de zangeres op Twitter: “A big moment for me. It was a tough decision to come out about it. But it was such a relief!”

12:48 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-11-10

Jay-Z can be fucked...

jay-z-2.jpgDMX haalt uit: “Fuck Jay-Z!”DMX heeft tijdens een concert in Scottsdale (Arizona) uitgehaald naar Jay-Z. De rapper riep naar de aanwezige fans: “Fuck Jay-Z!”. Hij had überhaupt geen goed woord over voor de rappers van deze tijd. Vooral de onderwerpen waar tegenwoordig over gerapt wordt, vindt hij slap… “Y-O, Y-O in this bitch, nigga,” zei X bij het concert in Arizona. “New York to AZ, New York to AZ, niggas must be crazy, fuck Jay-Z! Ya heard? Ya heard? … What do y’all think is the state of the rap industry right now? I mean, you know, I’m an artist so I kind of have bias views but I think most these niggas suck! I think they not only suck, but they suck dick! I mean, correct me if I’m wrong, we’re real people. Most of us got jobs — but you got these niggas talking about Bentleys, mansions and pool parties, we don’t rock that shit son! So my take on it is, you got Patron in your cup? Good for you! You got a bitch that wanna fuck? Good for you! You sittin’ on 24′s? Good for you! You got Lamborghini doors? Good for you! Because at the end of the day? I ain’t got that shit…”
Check de beelden!
http://www.youtube.com/watch?v=1KsS9-8KUgs&feature=pl...

14:15 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-11-10

Keenan Cahill playbackt met 50 Cent...

keenan-video-katy.jpgEen tijdje geleden kon je al kennismaken met YouTube-playbacker Keenan Cahill. Zijn talent is niet ongemerkt gebleven bij de grote sterren. Het heeft er zelfs toe geleid dat Keenan met 50 Cent het nummer 'Down On Me', de laatste single van Fifty en Jeremih, heeft geplaybackt.  Onlangs bevestigde Keenan Cahill het gerucht dat hij samengewerkt heeft met 50 Cent in de Amerikaanse tv-show Chelsea Lately. Er werden 45 seconden vertoond van de video die de 15-jarige tiener heeft opgenomen met de rapper. In het nieuwe filmpje stapt 50 Cent een kamer in waar de 15-jarige playbackt. Fifty gaat op zijn knieën en playbackt zijn eigen refrein mee. Het concept is hetzelfde als in Keenan's vorige filmpjes. http://www.youtube.com/user/BeenerKeeKee19952  De tiener zit achter zijn pc en neemt zichzelf op terwijl hij bekende liedjes playbackt. Vaak doet hij er ook rare dansjes bij. Zijn vorige video waarin hij Usher's Dj Got Us Fallin' In Love nadeed is ondertussen al 4,5 miljoen keer bekeken. Gaat de clip met 50 Cent meer hits scoren? 
Keenan Cahill Ft. 50 Cent (& Jeremih) - Down On Me  
http://www.youtube.com/watch?v=Dwimc4cvUmQ&feature=pl...

17:14 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek, Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-11-10

Zaterdag 13 november... The Monte Carlo Casino...

Royal Saturdays 13112010.jpgDe ‘koninklijke opening’ van het gloednieuwe concept Royal Saturdays is afgelopen zaterdag met succes van start gegaan in het vernieuwde Eventcenter in Emblem. De foto’s van deze Royal Saturdays zullen heel snel online staan, dus check de site www.royalsaturdays.be regelmatig! Om dit heugelijke feit voort te zetten gaan we aankomende zaterdag door met de actie van de openingsavond: Indien je met 3 andere vrienden onze speciale Royalty-avonden met ons mee komt vieren ontvangen jullie bij inlevering van een print-out van deze brief een GRATIS een fles champagne!
Kom daarom ook aankomende zaterdag 13 november koninklijk vieren in The Monte Carlo Casino! Royal Saturdays presents… The Monte Carlo Casino
Enjoy the Monte Carlo atmosphere, a brilliant blend of luxury, creativity, and tradition in our new prestigious club. Here we will treat you as Royalty! Met elke week de best house, hottest R&B , and MASH UP! van de beste Belgische DJ’s!
Graag tot ziens bij Royal Saturdays… Here we will treat you as Royalty!
www.royalsaturdays.be
ADRES:  BAR-CLES Eventcenter, Oostmalsesteenweg 50, 2520 Emblem

22:51 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-11-10

Eminem heeft vertrouwensprob...

Eminem.jpgEminem vindt het lastig om mensen te vertrouwen. De 38-jarige rapper zegt onder meer moeilijk te kunnen bouwen op vrouwen en zijn eigen vrienden. "Je weet nooit wat hun ware bedoelingen zijn."  De rapper is blij met het groepje vrienden om zich heen dat hij al jaren kent. "Dit werkt voor mij nu het beste", zegt Eminem in een interview met het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone. "Ik heb het idee dat ik me eindelijk weer een beetje heb herpakt", bekent Eminem. De rapper kampte de afgelopen jaren met een medicijnverslaving. "Ik wil eerst even afwachten of alles goed blijft gaan voor ik me met andere dingen ga bezighouden en eropuit ga. Voorlopig moet ik aan mezelf blijven werken." De rapper vertoont zich zo min mogelijk in het openbaar. "Dat is nu gewoon te moeilijk." Ook een relatie zit er even niet in. "Op een dag wil ik wel weer een relatie", legt Eminem uit. "Maar in mijn positie is het lastig om nieuwe mensen te leren kennen." De rapper had met zijn ex-vrouw Kim een turbulente relatie. Het stel trouwde en scheidde twee keer.

14:56 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |