30-12-10

Verzet tegen tv-show autopsie Michael Jackson...

jacko dead.jpgDe beheerders van de nalatenschap van zanger Michael Jackson verzetten zich tegen een tv-show waarin de autopsie van de King of Pop wordt nagespeeld. Ze vragen producent Discovery Communications om de show niet uit zenden.  De keuze om zo'n show uit te zenden getuigt van bijzonder slechte smaak, is beledigend jegens de familie van Jackson en wordt gedreven uit de blinde drang om de dood van Jackson uit te melken'', aldus de furieuze executeurs woensdag.  Uitzending van de show 'Michael Jacksons Autopsy: What Really Killed Michael Jackson' in Europa is gepland in januari. Discovery Communications, dat onder meer Discovery Channel produceert, heeft nog niet gereageerd op de schriftelijke bezwaren. Michael Jackson overleed in juni 2009 aan een overdosis medicijnen en het verdovingsmiddel propofol.

13:25 Gepost door STAD in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-12-10

Rihanna single....

rihanna.jpgRihanna en Matt Kemp zijn uit elkaar. De 22-jarige zangeres zou te weinig tijd hebben voor haar honkbalvriendje. "Het is de afgelopen weken gebeurd", vertelt een ingewijde aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "Ze had er gewoon geen zin meer in." Volgens de bron heeft Rihanna het razend druk en kan ze haar werkzaamheden niet combineren met een relatie. "Matt kon haar drukke schema niet bijbenen. Hij had er genoeg van om altijd als een puppy achter haar aan te lopen. Hij wil een normale relatie." Volgens de ingewijde was de relatie tussen de twee nooit echt serieus. "Het ging vooral om lol maken." Rihanna gaf in april toe dat ze een relatie had met honkballer Kemp. "Het is nieuw en het is leuk. Het is niet al te serieus", vertelde de zangeres. Het was Rihanna's eerste relatie sinds de breuk met zanger Chris Brown. Hij werd begin vorig jaar gearresteerd nadat hij Rihanna mishandelde.

13:22 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-12-10

Snoop Dogg mist Pontiac...

snoop dogg pontiac.jpgPontiac Snoop Dogg in beslag genomen. De kerst van Snoop Dogg is niet geheel naar wens verlopen. De auto van de rapper werd in beslag genomen door de politie. Zijn gele Pontiac werd meegenomen omdat een vriend van Snoop met een ongeldig rijbewijs een rondje reed in de bolide.  De auto ving het oog van agenten toen ze deze vrijdagavond zagen rondrijden zonder lichten. Bij controle bleek dat de bestuurder geen geldig rijbewijs had. De 39-jarige Snoop Dogg was niet in de buurt. De rapper draait echter wel op voor de kosten. Hij moet volgens entertainmentwebsite TMZ 260 dollar lappen om zijn auto uit 1967 mee naar huis te mogen nemen.

11:15 Gepost door STAD in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-12-10

Waka Flocka Flame gezocht en DMX jaar gevangenis.....

Lastfm_WakaFlockaFlame.jpgPolitie valt huis Waka Flocka Flame binnen.
De politie is vrijdagochtend het huis van rapper Waka Flocka Flame binnengevallen op zoek naar wapens, wiet en sporen van prostitutie. De moeder van Waka liet de entertainmentwebsite TMZ.com weten dat de politie het hele huis overhoop heeft gehaald en Gucci Mane in de boeien heeft geslagen. Volgens TMZ.com was Waka niet thuis tijdens de inval. De politie zal een zoekbericht versturen als de rapper niet snel naar huis komt. Gucci Mane is vrijgelaten maar twee andere manden zijn gepakt omdat ze een ons wiet bij zich hadden. Ook zijn er een Kel-Tec .223 sub-machine geweer en .40 Caliber Semi-Automatisch wapen gevonden.


DMX gaat een jaar de bak in
Geen gezellige kerst voor DMX dit jaar, hij gaat namelijk een jaar de bak in. De rapper werd op 18 november opgepakt omdat hij tijdens zijn proeftijd aan de alcohol en cocaïne zat. DMX gaat naar de beruchte gevangenis Tent City waar alle gevangenen in een roze pak lopen. DMX heeft hier al eens eerder gezeten en was er niet echt tevreden over. ‘They talk to you any kind of way’, zei hij. ‘At the end of the day, I am still a man.

10:13 Gepost door STAD in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-12-10

Diddy op het matje....

diddy2.jpgDiddy is op het matje geroepen door The London Hotel in New York. Tijdens een feestje dat de rapper daar deze week gaf vloog het haar van een van de aanwezigen in de brand. Het hotel eist tekst en uitleg van Diddy. Ter ere van het verschijnen van zijn nieuwe album Last Train to Paris gaf de rapper dinsdag een feest in The London, het hipste hotel van New York. Gedurende het feestgedruis vatte het haar van een model vlam, waardoor enige paniek ontstond. De dame lag in een bad omringd met kaarsen en kwam te dicht bij een van de vlammen. Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ heeft Diddy zich donderdag moeten verantwoorden bij The London. De rapper zou met het voorval de regels van het hotel hebben overtreden en mag zich wellicht nooit meer vertonen in The London.

12:58 Gepost door STAD in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Justin Bieber niet vervolgd.........

1-050-050710_2-Justin-Bieber.jpgJustin Bieber wordt niet vervolgd wegens mishandeling. De tienerster werd ervan verdacht twee maanden geleden enkele rake klappen te hebben verkocht aan een jongen. De 16-jarige Bieber zou het in oktober tijdens een avondje lasergamen in Canada aan de stok hebben gekregen met een 12-jarige jongen en hem hebben geslagen. De vader van het slachtoffer deed aangifte tegen de zanger, waarop de Canadese politie een onderzoek instelde. De Amerikaanse nieuwszender CNN laat weten dat het onderzoek is afgerond en de tienerster niet wordt vervolgd. Bieber kan opgelucht ademhalen, want volgens de politie is de zaak daarmee gesloten.

12:54 Gepost door STAD in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-12-10

Yo Gotti betrokken bij schietpartij?

Yo Gotti.jpgYo Gotti wordt door de politie van Tennessee gezocht omdat hij in verband wordt gebracht met een schietpartij van afgelopen weekend. Voor de deur van een club in Memphis ontstond een ruzie wat uiteindelijk in een schietpartij resulteerde. Er raakten zes mensen gewond…  Het schijnt dat Gotti samen met OG Boo Dirty een woordenwisseling kreeg met een andere man. Boo deelde een klap uit en vervolgens ging het helamaal los. Er werden uiteindelijk zes mensen neergeschoten… De advocaat van Yo Gotti heeft een statement naar buiten gebracht. Hij zegt dat Gotti nergens mee te maken heeft en dat hij het onderzoek naar de zaak met vertrouwen tegemoet ziet. “He just wanted his fans and the public to know that…he doesn’t condone that type of behavior, and that again, he plans to deal with the charges that have been filed against him,” aldus de advocaat. “Once he comes back and deals with the allegations, I think his name will be cleared.”

11:52 Gepost door STAD in Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-12-10

Christina Aquilera niet blij met lekken van pics....

christina-aguilera-lesbian.jpgChristina Aguilera is niet blij met het lekken van de pikante kiekjes uit haar privécollectie. De blootfoto's van de zangeres werden gestolen van de computer van haar styliste en openbaar gemaakt door hackers. Aguilera is een zoektocht naar de daders gestart. Op de foto's draagt de 29-jarige zangeres slechts stickers op haar tepels en een tuigje van juwelen. "De afbeeldingen van Christina Aguilera die zijn gelekt naar de pers, zijn illegaal verkregen door hackers die in de computer van haar stylist hebben ingebroken", laat haar woordvoerder weten aan het Amerikaanse tijdschrift People weten. "De foto's zijn thuis in alle privacy gemaakt." Het is nog onbekend wie er achter de digitale diefstal zit. "We proberen de identiteit van de hackers te achterhalen en zullen ze keihard aanpakken", zegt de woordvoerder. "Hun gedrag is verwerpelijk."

10:33 Gepost door STAD in Vrije tijd, Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-12-10

Rick Ross versus Young Jeezy...

 

images.jpgTussen Rick Ross en Young Jeezy zit het niet zo lekker. Begin november verscheen er op internet een filmpje waarin Jeezy Ross belachelijk maakte. Ook dropte hij een freestyle van B.M.F.. Rozay vindt het gedrag van Young Jeezy vaag, maar hij zegt ook dat Jeezy het kan krijgen als hij dat wil… “If we gonna play that sport, let’s do it like men,” zegt hij. “I’m not sure what was going on. The freestyle was most definitely disrespectful, whatever it was. Then the explanations seemed sideways, less than G,” legt hij uit. “It’s most definitely when we always touching distance from each other. I’m right here. It’s not like I’m in Miami and you in New York. We see each other. That’s the only issue I had. It was sideways. So I made a record, ‘Summer’s Mine’ just to [let him know], if we gonna play that sport, let’s put it on the table like men. If it was just a freestyle that the world took the wrong way, leave it alone. That’s how I took it…I don’t accept [anti-beef calls from Island Def Jam CEO L.A. Reid], I think they know that would have been an exercise in futility. Whatever it’s gonna be, it’s gonna be. If we gonna get money, we gonna get money. If it’s pressure, just put it on the table. I feel no way. I had nothing but love for the homie, but if me getting money in the streets or making music offended you, I can’t help that. To be continued…

13:43 Gepost door STAD in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-12-10

Justin Timberlake gewond maar ok....

images.jpgJustin Timberlake verwondt been op filmset. Justin Timberlake is tijdens de opnamen voor zijn nieuwe film gewond geraakt. Een woordvoerder van de 29-jarige zanger en acteur laat weten dat hij zijn been heeft verwond. Volgens het Amerikaanse entertainmentprogramma Entertainment Tonight vond het voorval woensdag plaats in Los Angeles op de filmset van de thriller Now. Wat er precies is gebeurd is niet bekend, maar de zanger die zich voorlopig richt op het maken van films kon de opnamen die dag gewoon voltooien. Timberlake timmert al aardig aan de weg in Hollywood. Hij is te zien in het eerder dit jaar verschenen The Social Network en te horen als de stem van Boo-Boo Bear in de binnenkort te verschijnen animatiefilm Yogi Bear. In Now schittert Timberlake naast onder anderen Mamma Mia!-actrice Amanda Seyfried.

14:16 Gepost door STAD in Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-12-10

Rechtszaak blijft Kaney West achtervolgen...

images.jpgSuge Knight is in hoger beroep gegaan tegen de beslissing van de rechter om een aanklacht tegen Kanye West ongegrond te verklaren. De rechtszaak zou deze maand plaatsvinden maar de rechter besloot begin november dat er te weinig bewijs in de zaak was. De 45-jarige muziekproducent sleepte West voor de rechter nadat hij in 2005 op een feest van West slachtoffer werd van een schietpartij. Knight beweert dat de beveiliging op het feest niet voldoende was en dat West daarom verantwoordelijk is voor zijn verwondingen en ziekenhuiskosten. Op het feest werden zes schoten gelost, de schutter is nooit opgepakt. Marion 'Suge' Knight zegt zo'n tweehonderdduizend dollar aan ziekenhuisrekeningen te hebben moeten betalen. Hij eiste meer dan een miljoen dollar aan schadevergoeding van de rapper en de club waarin het feest plaatsvond. De advocaat van West noemde de aanklacht ondoordacht en de rechter concludeerde dat er geen bewijs was dat de schietpartij voorzienbaar was. Tegen Suge Knight zelf loopt sinds eind vorige maand een arrestatiebevel. De baas en medeoprichter van het platenlabel Death Row weigerde onlangs voor de tweede keer voor de rechter te verschijnen wegens twee verkeersboetes. Knight was bekeurd wegens rijden zonder rijbewijs en het negeren van een stopbord.

10:30 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde, Muziek, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-12-10

Lange Frans ontkent....

images.jpgLange Frans ontkent dat er een geladen pistool in het spel is geweest toen zijn vrouw Daniëlle van Aalderen verhaal kwam halen bij oud-collega Baas B. Zoals het in de krant heeft gestaan is het niet gebeurd", liet Lange Frans woensdagavond weten in een interview met SLAM!FM. "Dat zij zou zijn opgepakt met een wapen is gewoon lariekoek. " De rapper zei verder dat de problemen tussen hem en Baas B. al lang geleden zijn begonnen. "Hij wilde vanaf het begin eigenlijk al niet op het podium staan. Op een gegeven moment kwam er een periode dat hij écht niet meer wilde en ik ook bij mezelf dacht ‘hoe tof is het nou eigenlijk om hier te staan met iemand die er eigenlijk niet wíl staan’ en toen is hij ermee gekapt. Over het financiële geschil dat Lange Frans momenteel met Baas B. heeft, wil hij weinig loslaten. Wel liet de rapper in het radioprogramma weten dat hij en zijn vrouw Daniëlle er veel stress van hebben In oktober werden Daniëlle en haar moeder gearresteerd toen ze op weg waren naar het huis van Baas B in Diemen. Zij zou een geladen vuurwapen bij zich hebben gehad. De twee verbleven een aantal dagen in de cel, maar werden later die week vrijgelaten. Lange Frans en Baas B hebben een zakelijk conflict, dat al een jaar aanhoudt.

14:48 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |