25-01-11

Rihanna had lesbische romance met deze dame....

media_xl_4025873.jpgEen voormalig model beweert dat ze een lesbische relatie heeft gehad met Rihanna. Natasha Burton noemt de 22-jarige zangeres 'een freak' tussen de lakens. Er was meteen sprake van seks, ze was een freak", schrijft het ex-model in haar boek Low Down Dirty Shame. Het Amerikaanse weblog Media Takeout wist de hand te leggen op enkele delen. Burton beschrijft hoe ze na een depressie in aanraking kwam met Rihanna. "Een vriend stelde me voor aan een pop- en r&b-zangeres uit Barbados. Ik luisterde vaak naar haar muziek en was fan van haar unieke geluid. Ik grapte dat ik haar wel eens wilde ontmoeten." Volgens Burton regelde haar vriend vervolgens een afspraakje met Rihanna. "Ik was nog niet over mijn ex heen, maar met haar praten hielp." Veel werd er volgens Burton tijdens de afspraakjes niet gesproken. "Seks had ik niet gepland, maar omdat zij een freak is, was er meteen sprake van. Ik vond het niet belangrijk, maar liet haar haar gang gaan." Het voormalig model beweert onder meer dat Rihanna haar oraal bevredigd heeft. "Meteen na mijn orgasmes focuste ze zich weer op haar muziek. Het leek wel of ze het op de automatische piloot deed."

14:08 Gepost door STAD in Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-01-11

Britney Spears slachtoffer van Kanye West????

britney.jpgKanye West heeft zich weer eens van zijn slechte kant laten zien. Via Twitter maakte hij duidelijk dat hij het niet helemaal terecht vindt dat de nieuwe single van Britney Spears hoger in de hitlijst staat dan zijn nieuwe nummer. De rapper haalde een dergelijke actie twee jaar geleden ook al uit bij Taylor Swift. Spears' nieuwe single Hold It Against Me staat op de eerste plaats in de iTunes chart. Dat gaat ten koste van Kanye's nummer H.A.M. met Jay-Z, die daardoor op de tweede plek staat. "He Britney, ik ben erg blij voor je dat je op nummer een staat, maar de single van mij en Jay-Z is een van de beste nummers aller tijden", twitterde de rapper. Bericht verwijderd :             Het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly schrijft dat West het bericht even later verwijderde, maar de manager van Spears kon het niet laten een sarcastische reactie te plaatsen. "Bedankt dat je ons de eerste plek gunt", twitterde zij. De rapper plaatste kort daarna een bericht waarin hij zijn excuses aanbood. "Geen haatgevoelens in 2011", liet hij weten.

Taylor Swift: Twee jaar geleden stapte West tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards het podium op terwijl Taylor Swift bezig was met haar dankwoord. De zangeres had gewonnen in de categorie beste videoclip, maar West was het daar niet mee eens en griste de microfoon uit haar handen.

14-01-11

Michael Jackson zette tandarts onder druk...

propofol_lg.jpgMichael Jackson heeft zijn tandarts ooit gedwongen om zijn jongste zoon Blanket onder narcose te brengen. De tandarts had daar echter geen vergunning voor, maar zwichtte onder druk van de popster.  Dat blijkt uit documenten van de raad voor tandartsen in Nevada. De toen 6-jarige Blanket zou twee uur onder zeil zijn gebracht. Uit diezelfde papieren, die de Amerikaanse website TMZ in handen kreeg, blijkt ook dat de tandarts tegen de regels in propofol aan Jackson meegaf, het narcosemiddel waar hij in 2009 een fatale dosis van binnenkreeg. De medische raad voor tandartsen kreeg pas na Jacksons dood licht van de acties van zijn tandarts en besloot actie te ondernemen. In het uiteindelijke sanctierapport wordt het voorval met de zoon van Jackson echter nergens genoemd. Volgens een bron zou er druk op de raad zijn uitgeoefend om de naam van Blanket uit het rapport te verwijderen. Het is onbekend wat voor straf de tandarts heeft gekregen.

10:41 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-01-11

Arts Michael Jackson aangeklaagd...

conrad-murray-pic.jpgDe Amerikaanse arts Conrad Murray wordt vervolgd voor de dood van popster Michael Jackson in 2009.  Een rechtbank in Los Angeles heeft dinsdag (lokale tijd) bepaald dat er voldoende bewijsmateriaal is om een aanklacht van dood door schuld in te dienen tegen de dokter. Michael Jackson stierf in juni 2009 aan een overdosis medicijnen en het verdovingsmiddel propofol. Tijdens hoorzittingen de afgelopen dagen bogen de rechters zich over de rol van Murray daarbij. De aanklager vertelde dat de arts de fatale dosis had toegediend aan Jackson en dat hij daarna onnodig lang had gewacht met het bellen van alarmnummer 911. Ook zou de dokter op een ondeugdelijke manier hebben geprobeerd de King of Pop te reanimeren en vervolgens het ambulancepersoneel niet hebben verteld wat hij met Jackson had gedaan. Een medewerker van Jackson verklaarde dat Murray belastend bewijsmateriaal liet weghalen voor de ambulancebroeders aankwamen. De arts zou flessen en infusen in een tas hebben gedaan en pas daarna het alarmnummer hebben gebeld. De directeur van het forensisch instituut van Los Angeles had in zijn getuigenis eerder dinsdag geen goed woord over Murray. De behandeling die de arts gaf aan Jackson was zo slecht dat er sprake is van moord, verklaarde lijkschouwer Christopher Rogers. Murray zelf ontkent de fatale dosis propofol te hebben toegediend aan Michael Jackson.

12:29 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-01-11

Record voor Rihanna in UK...

 

rihanna1.jpgRihanna staat in Groot-Brittannië bovenaan de hitlijsten met haar single What's My Name. De 22-jarige zangeres schrijft daarmee muziekgeschiedenis: de afgelopen vijf jaar scoorde Rihanna elk jaar een nummer 1-hit in Groot-Brittannië. Ze is de eerste vrouwelijke artiest die dat voor elkaar krijgt. De laatste soloartiest die dat lukte was Elvis Presley, schrijft de BBC. Hij stond tussen 1957 en 1963 elk jaar op de eerste plek. Rihanna voerde de hitlijst achtereenvolgens aan met Umbrella (2007), Take a Bow (2008), Run This Town (2009), Only Girl (2010) en nu met What's My Name. Rihanna voert momenteel niet alleen de Britse singlelijst aan. Het laatste album van de zangeres, Loud, staat eveneens op nummer een. Beide hitlijsten aanvoeren lukt Rihanna voor de tweede keer; vier jaar geleden stond de plaat Good Girl Gone Bad tegelijkertijd met Umbrella aan top.

14:02 Gepost door STAD in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-01-11

Onderzoek dood B.I.G. weer geopend...

notorious-big-wax.jpgDe moord op Notorious B.I.G. wordt opnieuw onderzocht. De politie heeft enkele maanden geleden nieuwe informatie binnengekregen over de dertien jaar oude moord, meldt CNN op basis van een bron. De 24-jarige rapper werd in 1997 in een auto doodgeschoten, maar de dader werd nooit gepakt. Volgens ooggetuigen schoot een Afro-Amerikaanse man de rapper die op de bijrijdersstoel zat, neer Aangenomen wordt dat de aanslag het gevolg was van een ruzie tussen rappers en hun platenmaatschappijen van de Amerikaanse oost- en westkust. Zes maanden eerder werd rapper Tupac Shakur doodgeschoten. Ook die moord werd nooit opgelost. Het onderzoek naar de moord op B.I.G. werd in 2006 al nieuw leven ingeblazen. De familieleden van de rapper beweerden toen dat hij werd gedood door corrupte politieagenten. In april werd de rechtszaak stopgezet.

13:24 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-01-11

P.Diddy bestuurt superjacht met iPad...

p-diddy-yacht.jpgDe flamboyante Amerikaanse hiphoptycoon Sean 'P. Diddy' Combs kijkt niet op een dollar meer of minder. Zo heeft de rapper volgens de nieuwszender CNN 526.000 euro neergeteld om samen met zijn vrouw en dochters een week lang te kunnen beschikken over een superjacht dat hij vrijwel volledig kan besturen met behulp van enkele iPads.  De Duitse jachtenbouwer Lurssen verhuurt de boot aan de Amerikaanse hiphopper. Behalve de standaard jacuzzi's, de luxe meubels en de talloze LCD-schermen beschikt het schip ook over een uitgebreide sportzaal, die zich uiteraard in een handomdraai laat omtoveren tot een disco, met geluidsapparatuur ter waarde van ruim 60.000 euro. Dat is niet alles. Als Diddy genoeg heeft van zijn gymzaal, kan hij via zijn opblaasbare zee-trampoline op zijn gemotoriseerde surfplank springen om naar zijn James Bondachtige onderwaterbob te snellen. Als hij is uitgespeeld kan hij een aromadouche nemen, waarbij hij keuze heeft uit de geuren eucalyptus, pepermunt, citrus of een combinatie daarvan. Bijkomende kosten tijdens het verblijf zijn nog niet meegerekend bij de huur. Volgens de verhuurder komt er doorgaans nog 115.000 euro bovenop de weekprijs. Mocht P. Diddy hartproblemen krijgen bij het zien van de rekening, dan is dat geen probleem. Onder de veertienkoppige bemanning van het schip bevindt zich een verpleegkundige.

10:42 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-01-11

Doodsbedreigingen voor vriendinnetje van Justin Bieber....

bieber en gomez.jpgSelena Gomez heeft diverse doodsbedreigingen ontvangen van fans van Justin Bieber. De 18-jarige actrice en de twee jaar jongere zanger werden maandag zoenend gespot op een privéjacht in de Caraïben. Bieberfans laten massaal hun ongenoegen blijken op Twitter. Gomez wordt bestookt met berichtjes vol haat en verwijten. Meisjes met liefdesverdriet dreigen haar te vermoorden of een einde aan hun eigen leven te maken. De Disney-ster heeft nog niet gereageerd op de bedreigingen. Bieber en Gomez ontkenden tot nu toe dat ze een stel vormen, maar de paparazzikiekjes tijdens hun gezamenlijke vakantie doen anders vermoeden. De foto's tonen de twee tienersterren zoenend en knuffelend op een boot. Justin Bieber zei daags voor de bedreigingen aan het adres van zijn vriendin al genoeg zorgen aan zijn hoofd te hebben. De 16-jarige kampt met slapeloosheid. "Dan denk ik aan alle dingen waarvoor ik overdag niet genoeg tijd had om aan te denken ", zei hij in een interview met Vanity Fair. "Zoals familie en God."

 

18:14 Gepost door STAD in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-01-11

Monster video van Kanye uitgelekt en op STAD...

Monster.jpgNieuwe video van Kanye uitgelekt
De nieuwe videoclip van Monster van Kanye West is op internet verschenen. Of het de bedoeling was dat de video al zou uitkomen, is nog maar de vraag, maar Radio Stad heeft ‘m in ieder geval voor je.
Het nummer is afkomstig van Kanye's laatste album 'My Beautiful Dark Twisted Fantasy'. In de clip zijn vampieren, zombies en afgehakte lichaamsdelen te zien. Hieronder check je de videoclip van Monster ft. Rick Ross, Nicki Minaj, Jay-Z en Bon Iver! Jammer dat het geluid zo fucked up is… http://www.therundown.tv/videos/music-videos/kanye-west-f...

10:50 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek, Vrije tijd, Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |