25-02-11

Beyoncé is eenzaam....

beyonce_on_the_nude_by_Megaman0808.jpgBeyoncé Knowles mag dan een fantastische carrière hebben; de 29-jarige zangeres vindt haar werk wel heel eenzaam. "Het vraagt heel veel van je om anderhalf jaar lang op reis te zijn", zegt de popdiva in een interview met het Franse tijdschrift L'Officiel. "Het is hard werken en eenzaam, ook al heb ik fantastische vrienden en komt mijn familie soms langs", geeft Beyoncé toe. Tijdens een tournee mist de wereldster de gewone dingetjes het allermeest. "Mijn huis, mijn thuis, mijn bed, mijn kast, mijn wastafel, mijn douche, al die kleine dingen waar je in je eigen huis aan gehecht bent." Ook het tijdsverschil vindt Beyoncé moeilijk. "De momenten dat ik mijn geliefden niet kan bereiken, omdat ze nog liggen te slapen, dan voel ik me zo kwetsbaar, dan word ik zo geconfronteerd met mezelf." Bekend zijn is daarnaast erg lastig, erkent de zangeres. "Mensen oordelen over je zonder dat ze je zelfs maar gesproken hebben."  In haar documentaire 'I AM... WORLD TOUR' is een fragment te zien waarop een fan boos op Beyoncé wordt omdat ze geen hallo zegt. De zangeres kan zich er nog over opwinden. "Hij was een van de honderden fans die die dag een foto of handtekening wilden en juist hij kreeg dat niet en juist dat filmde de cameraman. Ik dacht dat ik mijn fans het maximum had gegeven en ineens begint een van die fans me uit te schelden voor de lens van mijn cameraman. Zo werkt de wereld soms."  Beyoncé prijkt ook op de cover van L'Officiel, maar de fotoshoot voor het tijdschrift is niet bij iedereen in goede aarde gevallen. Deze week kreeg de zangeres flink wat kritiek te verwerken, omdat ze haar huid donkerder liet schminken voor de shoot.  L'Officiel zegt de opheft niet te begrijpen. Volgens het blad brengt de popster een ode aan 'African Queens' en toont Beyoncé haar Afrikaanse roots. "We vinden de beelden prachtig en inspirerend. De ontwerpen zijn allemaal een afspiegeling van de Afrikaanse invloed op de mode van dit seizoen."

12:37 Gepost door STAD in Liefde, Muziek, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-02-11

Ciara bidt dat platenlabel haar ontslaat....

ciara-1.jpgCiara hoopt dat ze snel afscheid kan nemen van haar huidige platenlabel Jive. De Amerikaanse zangeres wil niet langer met hen samenwerken vanwege frustraties en het gevoel dat ze genegeerd wordt.  Het gerucht dat mijn platenlabel me ontslagen heeft, is niet waar. Het is wel waar dat ik hierom gevraagd heb en hoop dat ze me laten gaan", schrijft de r&b-zangeres in een bericht aan haar fans op Facebook. "Ik heb geweldige tijden met het label gekend, maar ik geloof niet dat we dezelfde visie hebben over wie ik ben als artiest." De 25-jarige Ciara voelde zich vooral gefrustreerd tijdens het maken van haar laatste twee albums Fantasy Ride en Basic Instinct. "Soms koos ik bepaalde liedjes en dan werd ik straal genegeerd. Ik stak tienduizenden dollars uit mijn eigen zak in het uitbrengen van Gimmie Dat. Vervolgens hoorde ik van de radiostations dat mijn label niet toestond dat het nummer werd gedraaid." De zangeres gelooft dat een frisse start haar kansen biedt. "Als Jive me loslaat, laat dat me toe creatief te zijn met mensen die me begrijpen." Ciara maakte met Jive hits als Takin' Back My Love en 1, 2 Step. Het platenlabel heeft volgens The Hollywood Reporter nog niet gereageerd op het verhaal van de zangeres.

12:07 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-02-11

50 Cent in Freelancers....

50cent-1.jpg50 Cent gaat de hoofdrol vertolken in Freelancers. Hij tekent bovendien voor de productie van de film, schrijft het Amerikaanse filmvakblad Variety.  De rapper, die eigenlijk Curtis Jackson heet, speelt in Freelancers de zoon van een overleden politieagent die voor hetzelfde beroep als zijn vader kiest. De nieuweling wordt onder de vleugels genomen door de voormalige partner van zijn vader en komt terecht in een team bestaande uit ruige en onbetrouwbare agenten. Jessy Terrero tekent voor de regie van Freelancers. Hij maakte eerder de komedie Soul Plane, met rappers Method Man en Snoop Dogg, en de misdaadfilm Gun, eveneens met 50 Cent. De opnames van Freelancers gaan eind maart van start. Wanneer de film verschijnt is nog niet bekend. Freelancers is onderdeel van een overeenkomst tussen 50 Cents productiebedrijf Cheetah Vision en distributeur Lionsgate. De twee kwamen enige tijd geleden overeen samen tien films uit te brengen.De eerste productie die verschijnt is Set Up, met 50 Cent en Bruce Willis. De opnames van die film, die later dit jaar verschijnt, zijn onlangs afgerond.

10:55 Gepost door STAD in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-02-11

Rihanna wil milder contactverbod....

chris_jpg_719418d.jpgRihanna is akkoord gegaan met de versoepeling van het contactverbod van Chris Brown. De zangeres heeft een aanvraag gedaan tot een wijziging naar niveau één. Dit staat hen toe contact te hebben zolang haar ex-vriend Brown haar niets aandoet of lastigvalt. Haar advocaat zegt dit tegen de website van entertainmentzender E!  De 21-jarige Brown diende eind januari al een verzoek in voor een minder drastische regeling. "Hun contactverbod kan een probleem zijn tijdens awardshows", legde zijn advocaat uit.  De advocaat is geïnformeerd over Rihanna's beslissing, maar moet nog naar de rechtbank om die officieel om te maken. Rihanna en Chris zijn beiden genomineerd voor meerdere Grammy Awards, die zondag worden uitgereikt. Dan zullen ze elkaar echter nog niet weerzien. De 22-jarige zangeres treedt op tijdens de show, maar Brown gaat niet naar de prijsuitreiking. Hij zou al andere verplichtingen hebben. Twee jaar geleden sloeg Chris zijn ex-vriendin na een ruzie in de auto. Dit was een dag voor de uitreiking van de Grammy Awards in 2009, waar beide popsterren toen ook al voor genomineerd waren.  De twee gingen allebei niet meer naar de uitreiking, Rihanna vanwege haar verwondingen en Brown door zijn arrestatie. De rechter zei eind januari dat Brown zijn cursus geweldbeheersing van een jaar prima heeft afgerond.

17:21 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-02-11

50 cent en Ciara fight on Twitter...

ciara_50cent.jpgVorige week werd het bekend dat het tussen 50 Cent en Ciara definitief over is. Dat lijkt te kloppen, want Fiddy en Ciara kunnen niet meer zo goed met elkaar opschieten. Afgelopen zaterdag maakten de twee openlijk ruzie via Twitter… 50 Cent begon met een aantal mensen een ‘bitch’ te noemen. Dat deed hij voor de grap, maar het schoot bij Ciara in het verkeerde keelgat. “Who u callin a Bitch @50cent?,” schreef Ciara. Bij het de tweet stuurde ze een link naar U.N.I.T.Y. van Queen Latifah. Later stuurde ze: “They know what time it is- @50cent you suppose to hold a nigga down lol RT @FreshJournalist: Whose Side am I on? @50cent or @ciara??” Fiddy had duidelijk minder zin in beef: “@ciara now I’m not going back n forth with you on twitter now cut it out,” stuurde hij naar Ciara.

14:16 Gepost door STAD in Vrije tijd, Web | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |