29-04-11

Beyoncé aangeklaagd wegens diva-gedrag...

Beyonce.jpgBeyoncé Knowles wordt aangeklaagd voor 100 miljoen dollar. Ze wordt beschuldigd van diva-gedrag. De zangeres trok zich eind 2010 terug uit een grote videogame-deal, waardoor 70 mensen vlak voor kerst hun baan kwijtraakten. Beyoncé verpestte de kerstdagen van de werknemers van het videogame-bedrijf Gate Five, nadat ze zich als een diva gedroeg en meer geld eiste voor haar medewerking aan het spel ‘Starpower: Beyonce’, zo meldt New York Post. Het spel was in ontwikkeling en zou rond kerst 2011 uitgebracht worden. Het project moest echter worden geschrapt na een “buitensporige eis voor een geheel nieuwe vergoeding” vanuit het Beyoncé-kamp op een “cruciaal moment in het ontwikkelingsproces van de game”. Haar beslissing zorgde ervoor dat de grootste financier van het project zich terugtrok en was, volgens de aanklacht, “een gevoelloze, ondoordachte en zeer plotselinge contractbreuk die Gate Five’s handel verwoestte en ervoor zorgde dat 70 mensen vlak voor kerst hun baan kwijtraakten”. “Het was een erg schokkende en teleurstellende wending die niemand aan zag komen”, meldt Gate Five-directeur Dareh Gregorian aan de krant. “We proberen nu weer verder te gaan.” De woordvoerder van de zangeres moet nog reageren op de zaak. Onlangs nam Beyoncé nog een opvallende zakelijke beslissing. Ze ontsloeg haar vader Matthew Knowles als haar manager, naar verluidt met wederzijds goedvinden. Matthew begeleidde zijn dochter sinds het begin van haar carrière in de meidengroep Destiny’s Child, eind jaren ’90. In een verklaring stelde hij: “Werk is werk en familie is familie. Ik hou van mijn dochter en ben trots op wie zij is en alles wat ze heeft bereikt.”

14:42 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-04-11

Rihanna doet het met Usher...

Rihanna-and-Usher.jpgUsher heeft vorige week stiekem een afspraakje gehad met Rihanna. Dat heeft een ingewijde verklapt aan de Britse boulevardkrant The Sun.  Volgens de bron, iemand van Ushers entourage, hadden de twee een rendez-vous in een hotel in New York. "Ze hadden het heel gezellig", onhult de ingewijde. "Na de date wilden ze elkaar nog een keer zien." De bron beweert dat zangers elkaar al lange tijd kennen, maar dat ze eerder geen tijd hadden om te daten. Naar verluidt hebben de twee elkaar nu gevonden. "Ze hebben een paar lange, passionele zoenen gedeeld. Er is zeker een vonk overgesprongen." De 23-jarige Rihanna gaf eind vorig jaar haar vriendje Matt Kemp de bons omdat ze te weinig tijd voor hem zou hebben. Het was de eerste relatie van de zangeres sinds haar breuk met Chris Brown. De 32-jarige Usher scheidde eind 2009 van Tameka Foster, met wie hij twee kinderen heeft.

14:15 Gepost door STAD in Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-04-11

The Game in cel...

0-1223481779-The_Game_rapper.jpgThe Game bracht woensdag enkele uren in een Canadese cel door omdat hij connecties zou hebben met een straatbende. De 31-jarige rapper was onderweg naar Canada voor een aantal concerten, toen hij werd opgepakt bij de douane.  Het promotiebedrijf dat de Canadese toer van The Game regelde, kreeg een telefoontje van de douane terwijl de rapper in het vliegtuig zat. Douanemedewerkers hadden informatie over banden die The Game zou hebben met een criminele organisatie. Ook zou hij lid zijn van een straatbende, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.  Na zijn opsluiting werd The Game teruggestuurd naar de Verenigde Staten. De Canadese tournee kan hij op zijn buik schrijven.

10:37 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-04-11

Sofia Marikh covert Streisand....

sofia marikh.jpgSofia Marikh covert Woman in Love van Barbara Streisand   De Marokkaanse zangeres Sofia Marikh heeft een nieuwe single uitgebracht: Tahwak (ze houdt van je). Het is een cover van Women In Love van Barbara Streisand, gezongen in het Arabisch. De clip is opgenomen in Parijs. Tahwak is afkomstig van Sofia's nieuwe album dat waarschijnlijk komende zomer verschijnt De bloedmooie Sofia brak in 2005 door in het Midden-Oosten nadat ze had meegedaan aan het populaire programma Star Academy op de Libanese televisie. Vervolgens bracht ze in 2007 haar debuutalbum Kelmet Hob uit. De singles Baheb Feek en Es'alny Ana, beide afkomstig van dit album, hoorde je al op Stad 107.8 voorbij komen.  http://youtu.be/HTNif7Nmfoo

11:06 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-04-11

Rapper Gucci Mane gearresteerd...

gucci-mane-tattoos.jpgDe Amerikaanse rapper Gucci Mane is vrijdagavond in zijn geboortestaat Georgia gearresteerd wegens mishandeling. Hij zou in januari een vrouw uit zijn rijdende Hummer hebben geduwd. De vrouw beweert op 28 januari door Mane te zijn benaderd voor betaalde seks. Toen ze dat weigerde zou hij haar letterlijk op straat hebben gegooid. Volgens politierapporten benaderde de 31-jarige rapper de 36-jarige vrouw op de ochtend van 28 januari en vroeg of ze zin had met hem te gaan ontbijten.  Nadat ze bij hem in de auto was gestapt, stelde hij voor naar een hotel te gaan, waarvoor hij haar honderdvijftig dollar wilde betalen. Toen ze te kennen gaf een ander soort ontbijt in gedachten te hebben gehad, duwde hij haar uit de nog rijdende wagen. De dame werd met een ambulance naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht waar ze werd behandeld voor lichte verwondingen en krampen. Meteen daarna werd een arrestatiebevel voor Mane uitgevaardigd. Mane is momenteel in zijn proeftijd, hoewel niet duidelijk is wegens welk vergrijp. Zijn advocaat was niet bereikbaar voor commentaar. Hij moest in 2001 al negentig dagen zitten wegens cocaïnebezit, en in 2005 een halfjaar wegens het doodschieten van een man die hem aanviel.  In 2009 zat hij al zes maanden opgesloten wegens wangedrag tijdens zijn proeftijd, toen liet hij weten zijn leven te willen beteren. De rapper is vooral bekend van enkele hits als Wasted en Go Head, en trad op met artiesten als Mariah Carey en Usher. Ook is hij bekend vanwege zijn tatoeage van een ijshoorntje op zijn gezicht.  Naar eigen zeggen duidt dit op zijn 'coole' karakter, maar het zou ook kunnen duiden op 'ice cream man', een straatterm voor een crackdealer.

11:02 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |