30-06-11

Lady Gaga ontkent oplichter te zijn....

lady-gaga-bracelet-for-japan.jpgLady Gaga ontkent dat ze de boel flest met haar polsbandjes voor Japan. De aanklacht van vijf miljoen dollar is nergens op gebaseerd, stellen woordvoerders van de zangeres. Ze wordt voor de rechter gesleept omdat ze geld van haar liefdadigheidsstichting voor slachtoffers van de ramp in Japan in eigen zak zou hebben gestoken. "Door de aanklacht verslapt jammer genoeg de aandacht voor de goede daden van fans uit de hele wereld die de Japanners willen helpen", verklaren de woordvoerders aan het Britse persbureau Reuters. Gaga, die polsbandjes verkoopt met de tekst We Pray for Japan, werd vorige week aangeklaagd door een advocatenbureau. De bandjes kosten vijf dollar per stuk, plus zo'n vier dollar voor onder meer verzendkosten. "Het hele bedrag van vijf dollar wordt geschonken aan de slachtoffers van de aardbeving. Er wordt geen winst gemaakt op verzendkosten", zeggen de woordvoerders van de barmhartige artiest. Volgens het bureau heeft de zangeres de prijzen onnodig hoog gemaakt en de winst in eigen zak gestoken. Naar verluidt heeft Lady Gaga al meer dan drie miljoen dollar gedoneerd aan Japan. Een deel van dat bedrag is afkomstig uit de verkoop van de polsbandjes.

10:49 Gepost door STAD in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

27-06-11

Lil Wayne wil geen duet met Bieber....

imagesCAO99TA6.jpgjustin-bieber-february-vanity-fair-2011-3_84414.jpgLil Wayne wil geen duet met Justin Bieber. Justin Bieber smeekt Lil Wayne om een duet, maar de rapper ziet dat helemaal niet zitten. Volgens Lil Wayne zou een samenwerking funest zijn voor Biebers brave imago.  "Ik kan het gewoon niet doen, ik wil zijn imago niet omverhelpen", vertelt Lil Wayne aan hiphopmagazine XXL. "Justin sms't me dagelijks", gaat de 28-jarige rapper verder. "Hij vraagt me elke keer om een nummer met hem op te nemen, maar ik kan het niet." Lil Wayne, geboren als Dwayne Carter, is bepaald geen lieverdje. Hij heeft al verschillende keren achter de tralies gezeten. Daarnaast heeft hij vier kinderen bij vier verschillende vrouwen. De volgetatoeëerde rapper werd voor het eerst vader op zijn vijftiende. Bieber is geen onbekende van Lil Wayne en zijn maatjes. Het 17-jarige tieneridool is geregeld te vinden bij Wayne en zijn collega's, waardoor begin dit jaar een gerucht opdook dat Bieber zou tekenen bij Wayne's label Young Money. Dat verhaal bleek niet waar te zijn, maar de rapper heeft weldegelijk een zwak voor de Canadese tiener. "Hij is nu mijn little homie." Lil Wayne wil niet samenwerken met Bieber, maar met een andere Justin zou de rapper wel graag de studio in willen duiken. "Justin Timberlake, wat heeft die kerel een stem. Hij kan echt zingen. Of dat duet er wel in zit, is nog maar de vraag. Timberlake wil zich de komende tijd meer bezighouden met acteren en heeft zijn muziekcarrière op een laag pitje gezet.

16:10 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-06-11

Prince en boerka's........

imagesCA1BZG13.jpgPrince vindt vrouwen in boerka overzichtelijk. Prince houdt van islamitische landen. "Daar heerst orde", zegt de zanger tegen de Britse krant The Guardian.  Het feit dat vrouwen een boerka moeten dragen is overzichtelijk, vindt Prince. "Mensen houden daarvan." De 53-jarige zanger weet dat veel vrouwen liever niet in het lichaamsbedekkende gewaad rondlopen. "Dat zijn mensen die overal ongelukkig mee zijn", grapt hij in de Britse krant. "Alles heeft een duistere kant." De zanger is zelf overtuigd Jehova's getuige. Zijn geloof heeft hem rust en tevredenheid gegeven. Hij houdt van de grenzen die zijn religie hem oplegt. "We kunnen niet altijd doen wat we willen." Prince is in Europa voor een aantal concerten.

18:52 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde, Vrije tijd, Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-06-11

50 cent released geen album dit jaar.........

50 cent.jpgSlecht nieuws voor de 50 Cent fans onder ons, de rapper heeft op Twitter gezegd dat hij dit jaar geen album uitbrengt. Fiddy ligt in de clinch met zijn label Interscope Records en zo lang ze niet op één lijn liggen, komt er geen album. Wel heeft 50 een nieuwe track gedropt. Het nummer het Outlaw en natuurlijk te beluisteren op Stad 107.8. “Ok I tried to be cool with my record company. I went to the meeting talk to everyone and shit feels like there moving in slow motion,” zo schreef hij op Twitter. “I’m sorry to announce I will not be releasing a new album this year if we don’t get on the same page. I would rather not launch my album without a plan the whole system is executing. I don’t know why they play with me they know how I get. My whole career iv been doing shit and they have been playing catch up this is the last fucking album THEY BETTER WAKE UP AND WORK” Outlaw is  zou de eerste track zijn van de rapper aankomend album.

14:07 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd, Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-06-11

elke vrijdag op radio STAD.. DJ FRANK.... live....

djfrank.jpgAttention.......... DJ F.R.A.N.K. (oa. resident van Dixies Nouveau en Carre) vanaf nu IEDERE VRIJDAG om 21 uur op RADIO STAD met 'THE NATURAL BORN GROOVE'.... spread the word and have fun.. op jouw STAD.

13:34 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-06-11

Ja Rule laat fortuin achter....

Ja-Rule.jpgJa Rule heeft ervoor gezorgd dat zijn vrouw de komende jaren niets hoeft te doen. De rapper, die woensdag voor twee jaar de gevangenis inging, heeft een klein fortuin achtergelaten waar ze zich mee moet redden.  De afgelopen maanden deden diverse geruchten de ronde dat Ja Rule en zijn gezin financieel aan de grond zitten, maar volgens zijn vrouw Aisha is daar niets van waar."Hij heeft ons goed achtergelaten", bekent ze aan entertainmentsite TMZ. "We hoeven ons nergens zorgen over te maken als het om geld gaat." Volgens Aisha had Ja Rule voordat hij zich bij de politie meldde alles geregeld. "Dat was zijn grootste prioriteit. Bij Ja komt zijn familie op de eerste plaats." De 35-jarige rapper moet twee jaar brommen wegens illegaal wapenbezit. Hij had een geladen vuurwapen in zijn auto. Ja Rule werkte in zijn loopbaan samen met verschillende artiesten, onder wie Jennifer Lopez, R. Kelly en Ashanti. Ook speelde hij in films als The Fast and the Furious en Scary Movie 3.

16:51 Gepost door STAD in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-06-11

Ja Rule ziet het nu anders....

art-jarule-420x0.jpgJa Rule heeft zich woensdag bij een gevangenis in New York gemeld om te beginnen aan zijn celstraf. De 35-jarige rapper kreeg twee jaar opgelegd wegens illegaal wapenbezit. Hij kan eerder vrijkomen wegens goed gedrag.  Ja Rule bekende in december schuld. In 2007 werd hij door de politie aan de kant van de weg gezet omdat hij met zijn sportwagen de snelheidslimiet had overschreden.In zijn auto werd een geladen vuurwapen aangetroffen. "Wetten zijn wetten", sprak hij maandag in de televisieshow Good Day New York. "Ik kan niks aan de situatie veranderen en moet het gewoon accepteren." Ja Rule werkte in zijn loopbaan samen met verschillende rappers en zangeressen, onder wie Jennifer Lopez. Ook speelde hij in films als The Fast and the Furious en Scary Movie 3.

16:31 Gepost door STAD in Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-06-11

Sean Kingston kan boete verwachten....

image0011a.jpgSean Kingston wordt mogelijk beboet naar aanleiding van het waterscooterongeval waarbij hij vorige week zwaargewond raakte. De 21-jarige zanger heeft namelijk de rust van de lokale zeekoeien verstoord. Sean knalde tijdens een tochtje op een waterscooter in Miami tegen een brug aan. Hij belandde in kritieke toestand in het ziekenhuis.  Het gebied waar het ongeluk plaatsvond is een leefgebied voor zeekoeien, waar het voor vaartuigen verboden is een kielzog te veroorzaken. Gezien de schade aan de waterscooter heeft Kingston die regel hoogstwaarschijnlijk aan zijn laars gelapt. Of dat daadwerkelijk het geval is wordt momenteel onderzocht.  Als de zanger schuldig wordt bevonden kan hij een boete van 32.500 dollar krijgen, schrijft entertainmentwebsite TMZ. Kingston is inmiddels weer wakker, alert en maakt iedere dag meer vorderingen. Artsen verwachten dat hij nog enkele weken in het ziekenhuis moet blijven om volledig te herstellen.

11:44 Gepost door STAD in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-06-11

Kanye West met eigen kledinglijn.....

kayne-west-at-elie-saab-fashion-show-2.jpgKanye West wordt regelmatig front row gespot tijdens onder andere Paris Fashion Week en staat bekend om zijn liefde voor mode. De 33-jarige rapper verhuisde onlangs naar de Franse hoofdstad om zijn eigen high-end kledinglijn te lanceren. Volgens de Britse krant The Telegraph werkt West momenteel in een studio in Parijs aan een kledinglijn voor zowel vrouwen als mannen. Het is nog niet duidelijk wanneer de collectie gelanceerd zal worden, hoewel de geruchten gaan dat de lijn voor zomer 2012 gepresenteerd wordt. Louis Vuitton:  Het is niet de eerste keer dat West achter de tekentafel kruipt. In maart kwam hij al met een collectie shawls en in 2009 ontwierp hij een sportschoen in samenwerking voor Louis Vuitton. Daarnaast liep hij stage bij Fendi.

11:47 Gepost door STAD in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-06-11

Sean herstelt...

Sean Kingston zal volledig herstellen. Dat zeggen bronnen rond de 21-jarige zanger tegen CNN. Kingston knalde zondag met een waterscooter tegen een brug, waarna hij in kritieke toestand in het ziekenhuis belandde. De zanger, bekend van de hit Beautiful Girls, hield onder meer een gebroken kaak en pols aan het ongeval over en kreeg water in zijn longen, vertellen twee ingewijden. Volgens hen duurt het herstel van Kingston ongeveer zes weken. Kingston zat tijdens het ongeluk op de jetski met een vriendin. Cassandra Sanchez smeekte de zanger om langzamer te varen.  "Daar kunnen we niet onder door", riep ze toen het tweetal keihard richting een brug ging. Volgens Sanchez probeerde Kingston nog weg te sturen van de brug, maar toen was het al te laat. "Hij hoestte bloed en schuim op", vertelt ze aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Sanchez is niet van plan aangifte te doen tegen haar vriend. "Het was een ongeluk. Sean is een goeie kerel." Kingston, die nog steeds in kritieke toestand verkeert, moet naar verluidt nog enkele weken in het ziekenhuis liggen.

00:25 Gepost door STAD in Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |