26-09-11

Black Eyed Peas bij herdenking Michael Jackson

cf1f51fb-03c5-4878-871f-c21e5ca936ac-black-eyed-peasNew.jpgDe Black Eyes Peas treden op tijdens het herdenkingsconcert voor Michael Jackson.  Naast onder meer Christina Aguilera, Cee Lo Green en Jamie Foxx verzorgt de band een optreden tijdens de herdenking die 8 oktober in Wales wordt gehouden. Will.i.am was als klein jongetje fan van de zanger, die twee jaar geleden overleed. "En vier jaar geleden, toen Black Eyed Peas echt succesvol werd, kreeg ik van hem een telefoontje dat ik nooit zal vergeten. Ik had het grote genoegen om met hem te werken en hem en zijn geweldige familie te leren kennen." Volgens de rapper heeft zijn band veel aan Jackson en zijn muziek te danken. "Voor mij is het duidelijk dat er maar één ster is tijdens de herdenking, en dat is de muziek van Michael Jackson." Michaels broers Jermaine en Randy en zus Janet Jackson komen niet naar het concert, omdat de rechtszaak tegen Michaels lijfarts Conrad Murray in deze periode dient.  Het Michael Jackson Tribute Concert is een initiatief van Michaels moeder Katherine. De kinderen van de King of Pop en zijn zus La Toya brengen wel een bezoek aan de herdenking

09:36 Gepost door STAD in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-09-11

50 Cent aangeklaagd wegens mishandeling....

images.jpg50 Cent wordt voor de rechter gesleept. De Amerikaanse Vasti Ortiz beweert dat ze is mishandeld door een medewerker van de rapper.  Dwayne McKenzie is in dienst van 50 Cent, hoewel het onduidelijk is wat hij precies doet. Volgens de aanklacht nodigde McKenzie een aantal vrouwen uit in het huis van 50 Cent in Connecticut. Tijdens het feestje zou hij Ortiz 'vulgaire, seksuele verzoeken' hebben gedaan. Ortiz wilde daarop het pand verlaten, maar stelt dat McKenzie een andere vrouw de opdracht gaf om haar te slaan, terwijl McKenzie haar vasthield.  Volgens Vasti wist 50 Cent dat McKenzie een crimineel was, die in het verleden vaker geweld gebruikte. De rapper was zelf niet aanwezig bij het incident.

09:37 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-09-11

T.I. terug in halfway house...

TI.jpgT.I. zit sinds donderdag weer in een halfway house in Atlanta. De rapper kwam begin deze maand vrij uit de gevangenis. Daarna hij werd overgebracht naar een halfway house om te wennen aan zijn terugkeer in de maatschappij. Een dag na zijn vrijlating zat hij echter weer in de cel. Clifford Harris, zoals T.I. eigenlijk heet, werd per luxe bus vervoerd naar het halfway house, waarbij hij werd vergezeld door zijn manager en een producent. De autoriteiten beschuldigden hem ervan dat hij onderhandelde over een realityshow en een boek, en dat was tegen de regels. T.I.'s advocaat zegt dat de rapper niks verkeerd deed, omdat de deal over het realityprogramma en het boek al maanden eerder werd gesloten. Volgens de raadsman is T.I. blij dat hij weer terug is in het halfway house en is hij van plan om zich aan alle regels te houden. De 30-jarige rapper werd in oktober veroordeeld tot elf maanden cel omdat hij in zijn proeftijd werd gepakt met drugs. Hij moet tot 29 september in het halfway house blijven, daarna is hij vrij om te gaan en staan waar hij wil.

13:25 Gepost door STAD in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-09-11

Coldplay in duet met Rihanna....

images.jpgVoor het nieuwe album Mylo Xyloto heeft Coldplay een duet opgenomen met zangeres Rihanna. Het nummer krijgt de titel Princess Of China mee.   "Het duurde even voordat ik de moed bijeen had geraapt om haar ervoor te vragen", zegt Chris Martin. De frontman van Coldplay doet zijn uitspraken tegen de Britse krant The Sun. Martin voelde zich als een verlegen jongetje bij de zangeres die vorige week nog werd uitgeroepen tot meest sexy vrouw van 2011. “We deden een show in Las Vegas, waar ik haar ontmoette en vroeg; ‘Denk je dat we eens kans maken?’. Ik gedroeg me heel erg Hugh Grant-achtig en moest erg stotteren.” Coldplay is erg blij met het resultaat en denkt dat ook Rihanna-fans verrast zullen zijn. “Ze zingt iets anders dan we van haar gewend zijn”, aldus de zanger. Vandaag ging Paradise, de tweede single van Mylo Xyloto, wereldwijd in première.

12:37 Gepost door STAD in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-09-11

Rihanna meest sexy vrouw 2011....

alg_rihanna.jpgRihanna is door het tijdschrift Esquire uitgeroepen tot de meest sexy vrouw van 2011.  Images De 23-jarige zangeres heeft naar aanleiding van de benoeming een filmpje opgenomen voor het blad, waarin ze haar nieuwe titel eer aandoet. In het zwart-witfilmpje is te zien hoe een ogenschijnlijk naakte Rihanna zichzelf insmeert met modder. De zangeres staat bekend om haar uitdagende video's.  Zo deed ze eerder dit jaar stof opwaaien met de clip van haar single S&M, waarin ze gehuld in latexpakjes haar liefde voor zweepjes en kettingen bezingt. Rihanna was vorige week nog een stuk minder positief in het nieuws. Dierenrechtenorganisatie PETA uitte zware kritiek op de zangeres, omdat ze onlangs een jurk droeg versierd met struisvogelveren, die vaak op een gruwelijke manier worden geplukt.

17:17 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

07-09-11

Madonna snapt 'obsessie' Lady Gaga niet....

lady-gaga-madonna_405x375.jpgLady Gaga steekt haar bewondering voor Madonna niet onder stoelen of banken, maar die liefde lijkt niet wederzijds. De 53-jarige Madonna zegt niet goed te weten wat ze met de 'obsessie' van de zangeres aanmoet.  "Ik weet niet of haar gedrag voortkomt uit iets dieps en betekenisvols of dat het oppervlakkig is", vertelt ze aan de Franse krant Le Soir. Net als Madonna zorgt Lady Gaga regelmatig voor opschudding door de manier waarop ze zich kleedt en gedraagt. De 25-jarige Gaga stak eerder dit jaar de loftrompet over haar grote voorbeeld in de talkshow van Jay Leno. "Er is niemand die meer van Madonna houdt dan ik", zei ze. "Ik ben zowel op persoonlijk als artistiek gebied haar grootste fan." Madonna's woordvoerder had niet direct commentaar op de uitspraak in Le Soir. "Ik weet wel dat ze de afgelopen jaren veel positieve dingen over Lady Gaga heeft gezegd", zegt ze tegen de website van entertainmentzender E!. Begin dit jaar uitte Madonna's broer Chris zijn woede omdat Gaga's nummer Born this Way te veel op Madonna's hit Express Yourself zou lijken. Gaga liet daarop weten dat ze per e-mail goedkeuring had gekregen van de Queen of Pop, maar Madonna's woordvoerder ontkent dat.

13:56 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-09-11

Vakbond neemt 40/40 club van Jay-Z onder vuur....

fameent4.jpgJay-Z heeft zich de woede van een New Yorkse vakbond op de hals gehaald.  De rapper laat zijn 40/40 Club verbouwen, maar maakt volgens de vakbond gebruik van te goedkoop personeel.  Demonstranten hebben grote opblaasratten rond Jay-Z's club geplaatst, weet entertainmentwebsite TMZ. De ingehuurde bouwvakkers krijgen volgens de vakbond te weinig betaald en werken onder gevaarlijke omstandigheden.  Een woordvoerder van de 40/40 Club legt uit dat Jay-Z's club niet is aangesloten bij een vakbond en daarom niet verplicht is om zich aan de afspraken van de bond te houden. Racistische leuzen: Volgens de woordvoerder uiten de actievoerders racistische leuzen, wat volgens hem niet door de beugel kan. De demonstranten zouden de bouwvakkers uitschelden en proberen te intimideren.  De bewuste vakbond heeft nog niet gereageerd op de berichten over discriminerende leuzen. Jay-Z's 40/40 Club in New York moet op 1 november weer open zijn voor publiek.

18:13 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-09-11

T.I. terug in de bak....

ti-newwebsite.jpgT.I. mocht de gevangenis woensdag verlaten, maar is weer in hechtenis genomen.  De rapper vertrok per luxe bus naar een zogenoemd halfway house om weer te wennen aan de maatschappij, maar justitie lijkt een probleem te hebben met dat vervoermiddel. Wat precies het probleem is, is niet duidelijk. "Er lijkt verwarring te zijn ontstaan over de manier van transport", reageert T.I.'s advocaat. Waar de rapper nu verblijft, is ook niet bekend. De Amerikaanse justitie wil niet reageren op het verhaal. T.I., die werd geboren als Clifford Harris, kwam woensdag vrij uit een gevangenis in Arkansas. Hij werd in oktober veroordeeld tot elf maanden cel omdat hij tijdens zijn proeftijd werd betrapt met drugs. Zeshonderd kilometer. De laatste maand van zijn straf zou Harris doorbrengen in een halfway house in zijn thuisstad Atlanta. De rit van ruim zeshonderd kilometer van de gevangenis naar het halfway house legde de rapper af in een luxe touringcar. De vrijlating van T.I. zou door zender VH1 gevolgd worden voor een realityshow. Of die door kan gaan, is ook nog maar de vraag. De camera's zijn niet welkom in de instelling waar de rapper het restant van zijn straf door zou brengen. "Het gaat absoluut niet gebeuren", zegt een woordvoerder tegen entertainmentwebsite TMZ.

14:30 Gepost door STAD in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

T.I. uit het gevang....

T_I_-jail.jpg

Hij is een maand voor zijn gevangenisstraf afliep vrijgelaten. De reden is niet bekendgemaakt. T.I. werd in september vorig jaar gearresteerd in Los Angeles omdat in zijn auto wiet werd gevonden. De arrestatie vond plaats in de proeftijd die deel uitmaakte van de straf die T.I. vorig jaar kreeg opgelegd.  De rapper werd toen veroordeeld tot een celstraf van een jaar en een dag wegens wapenbezit. Een groot deel van de straf werd omgezet in huisarrest, dat in maart afliep. In oktober moest hij zich melden bij de gevangenis in Forrest City in de staat Arkansas. De 30-jarige rapper werd geboren als Clifford Joseph Harris en had een aantal grote hits, zoals Swagga Like Us. Hiervoor werkte hij samen met Kanye West, Jay-Z en Lil Wayne. Ook bracht hij singles uit met onder meer Eminem en Rihanna.

 

13:49 Gepost door STAD in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |