07-09-11

Madonna snapt 'obsessie' Lady Gaga niet....

lady-gaga-madonna_405x375.jpgLady Gaga steekt haar bewondering voor Madonna niet onder stoelen of banken, maar die liefde lijkt niet wederzijds. De 53-jarige Madonna zegt niet goed te weten wat ze met de 'obsessie' van de zangeres aanmoet.  "Ik weet niet of haar gedrag voortkomt uit iets dieps en betekenisvols of dat het oppervlakkig is", vertelt ze aan de Franse krant Le Soir. Net als Madonna zorgt Lady Gaga regelmatig voor opschudding door de manier waarop ze zich kleedt en gedraagt. De 25-jarige Gaga stak eerder dit jaar de loftrompet over haar grote voorbeeld in de talkshow van Jay Leno. "Er is niemand die meer van Madonna houdt dan ik", zei ze. "Ik ben zowel op persoonlijk als artistiek gebied haar grootste fan." Madonna's woordvoerder had niet direct commentaar op de uitspraak in Le Soir. "Ik weet wel dat ze de afgelopen jaren veel positieve dingen over Lady Gaga heeft gezegd", zegt ze tegen de website van entertainmentzender E!. Begin dit jaar uitte Madonna's broer Chris zijn woede omdat Gaga's nummer Born this Way te veel op Madonna's hit Express Yourself zou lijken. Gaga liet daarop weten dat ze per e-mail goedkeuring had gekregen van de Queen of Pop, maar Madonna's woordvoerder ontkent dat.

13:56 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-08-11

Beyoncé zwanger...

media_xl_4340303.jpgR&B-zangeres Beyoncé Knowles is in verwachting van een kind. Dat maakt ze zondagavond bekend bij de MTV Awards.  Beyoncé is zwanger. Onder het publiek ontstonden na haar opkomst al snel geruchten dat de zangeres zwanger zou zijn. Dit bevestigde ze ten overstaan van miljoenen kijkers. Een maand geleden zei Beyoncé nog dat ze voorlopig geen moeder zou worden. "Veertig, dat is een mooie leeftijd", lichtte de 29-jarige Amerikaanse zangeres eind juli toe. De komst van een kind betekent niet het einde van haar zangcarrière. "Ik hoop gewoon dat ik gelukkig zal zijn en me op mijn kinderen kan focussen. Ook zal ik nog steeds muziek maken, als dat me tenminste nog steeds gelukkig maakt."

11:35 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-07-11

Vriend Amy Winehouse door hel....

image001a.jpgReg Traviss, de vriend van de overleden zangeres Amy Winehouse, is kapot van verdriet. De 35-jarige filmmaker zegt momenteel door een hel te gaan.  "De laatste dagen zijn een hel geweest", zegt Traviss dinsdag tegen de Britse tabloid The Sun. "We hebben een onvoorstelbaar groot verlies geleden en willen enkel vrede." Traviss liet zijn tranen rijkelijk vloeien temidden van de vele fans bij het huis van Winehouse in Londen. "Ik wil iedereen bedanken die om het verlies van Amy rouwt. Ze was zo'n mooi en briljant persoon, en mijn beminde geliefde", aldus Traviss. Volgens hem was Amy de laatste dagen van haar leven vrolijk en opgetogen. De zangeres zou zondag een bruiloft van een vriend bijwonen en volgens Traviss was zijn vriendin druk bezig om uit te zoeken wat ze aan zou trekken. "Ze had verschillende jurken klaarliggen om uit te kiezen. Ze keek erg naar de bruiloft uit. "Traviss rouwt samen met de ouders van Winehouse bij haar huis. Traviss en Winehouse waren minstens een jaar samen. Vooral de ouders van Winehouse waren erg blij met hem. Zeker omdat Amy aanvankelijk niet los kon komen van haar ex-man Blake Fielder-Civil, die een slechte invloed op de popster had. "Ik ben blij dat Amy verder gaat met haar leven. Hij is een normale kerel, heel aardig", zo liet Mitch vorig jaar weten. "Ze zijn erg dol op elkaar, dus we zien wel hoe het verder gaat." Moeder Janis, die gescheiden is van Mitch, zag Amy's relatie met Reg als een "geschenk van de goden". De ouders van Winehouse waren niet bepaald blij met haar toenmalige man Blake Fielder-Ci Winehouse wordt dinsdagmiddag gecremeerd na een uitvaartdienst in de Noord-Londense wijk Golders Green, schrijven verschillende Britse media. De dienst is besloten, alleen familie en vrienden zijn uitgenodigd. Winehouse stierf zaterdag op 27-jarige leeftijd. De afscheidsdienst begint om 15.00 uur, schrijft de Britse krant Daily Mail. Na afloop van de joodse ceremonie wordt Winehouse gecremeerd. De ouders van de zangeres zijn volgens geruchten van plan de as van hun dochter te mengen met die van Amy's oma. Die stierf vijf jaar geleden aan longkanker en werd eveneens gecremeerd. Amy was dol op haar grootmoeder, de zangeres liet haar naam tatoeëren op haar arm. "Ze waren ontzettend close, hen herenigen is het juiste om te doen", vertelt een ingewijde aan de Britse boulevardkrant The Sun. Winehouses ex-man Blake Fielder-Civil is dinsdag niet aanwezig bij de uitvaart. Hij zit een gevangenisstraf van 32 maanden uit wegens inbraak. Fielder-Civil was volgens velen de oorzaak van Amy's problemen met drank en drugs. Of die haar fataal zijn geworden, is nog niet duidelijk. Maandag heeft een autopsie plaatsgevonden, maar daaruit is niets gebleken over de doodsoorzaak. Het wachten is op toxicologisch onderzoek, dat twee tot vier weken kan duren.

15:59 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-07-11

Beyoncé bestolen door vader...

BEYONCY AND DAD.jpgBeyoncé heeft haar vader eerder dit jaar ontslagen omdat hij van haar zou hebben gestolen. Dat meldt entertainmentsite TMZ. De 60-jarige Mathew Knowles trad jarenlang op als de manager van zijn dochter, totdat de twee in maart plotseling hun samenwerking verbraken. Beyoncé werd enige tijd geleden ingelicht door concertorganisator Live Nation over het feit dat Knowles zijn zakken vulde ten koste van haar. Daarop liet de zangeres haar advocatenkantoor een onderzoek verrichten, waaruit bleek dat de beschuldiging klopte. Daarop ontsloeg ze haar vader. Knowles ontkent de aantijging en heeft inmiddels stappen ondernomen om zijn onschuld aan te tonen. Hij heeft documenten ingediend bij de rechtbank, die in handen zijn gekomen van entertainmentsite TMZ. Uit die documenten zou blijken dat Live Nation Knowles ervan beschuldigde dat hij 'tijdens Beyoncés laatste tournee geld van haar heeft gestolen of bedragen heeft geaccepteerd waar hij geen recht op had'.  De vader van de zangeres beweert dat Live Nation de leugens de wereld in heeft geholpen, omdat zij een groter belang willen in Beyoncés nieuwe wereldtournee. De nieuwe manager van zijn dochter zou volgens Knowles een oud-werknemer van de concertorganisator zijn die daar nog steeds goede contacten heeft. Hij wil dat de rechter instemt met een onderzoek naar Live Nation en de handelwijze van het bedrijf.

14:07 Gepost door STAD in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-07-11

Justin Timberlake probeert het weer met ex....

jessica biel.jpgHet vuur tussen Justin Timberlake en zijn ex-vriendin Jessica Biel is nog niet helemaal gedoofd. Insiders beweren dat het voormalige koppel probeert de relatie nieuw leven in te blazen. "Ze zien elkaar weer regelmatig", vertelt een bron aan het tijdschrift Us Weekly. "Ze praten voortdurend en hebben besloten om het toch nog een keer te gaan proberen samen. Jessica wilde Justin heel graag terug, en Justin heeft zich gerealiseerd dat het vrijgezelle leven toch niet is wat het hoort te zijn." Toch zou het beroemde koppel maar al te goed beseffen dat een verzoening niet gemakkelijk is. "Ze spenderen op dit moment veel tijd met elkaar en ze doen het rustig aan", zegt een andere bron in het blad. Dit weekend werden Timberlake (30) en Biel (29) nog samen gezien toen ze samen een vorkje prikten in een restaurant in het Canadese Toronto. In maart werd bekend dat het stel een punt achter hun vier jaar durende relatie had gezet.  Toch werd al snel duidelijk dat Timberlake zijn ex niet uit zijn hoofd kreeg. Vorige maand zei hij nog in een interview met Vanity Fair dat Biel met afstand de belangrijkste persoon in zijn leven is. "In mijn dertig jaar ben ik nog nooit iemand tegengekomen die zo speciaal is."

13:43 Gepost door STAD in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

30-06-11

Lady Gaga ontkent oplichter te zijn....

lady-gaga-bracelet-for-japan.jpgLady Gaga ontkent dat ze de boel flest met haar polsbandjes voor Japan. De aanklacht van vijf miljoen dollar is nergens op gebaseerd, stellen woordvoerders van de zangeres. Ze wordt voor de rechter gesleept omdat ze geld van haar liefdadigheidsstichting voor slachtoffers van de ramp in Japan in eigen zak zou hebben gestoken. "Door de aanklacht verslapt jammer genoeg de aandacht voor de goede daden van fans uit de hele wereld die de Japanners willen helpen", verklaren de woordvoerders aan het Britse persbureau Reuters. Gaga, die polsbandjes verkoopt met de tekst We Pray for Japan, werd vorige week aangeklaagd door een advocatenbureau. De bandjes kosten vijf dollar per stuk, plus zo'n vier dollar voor onder meer verzendkosten. "Het hele bedrag van vijf dollar wordt geschonken aan de slachtoffers van de aardbeving. Er wordt geen winst gemaakt op verzendkosten", zeggen de woordvoerders van de barmhartige artiest. Volgens het bureau heeft de zangeres de prijzen onnodig hoog gemaakt en de winst in eigen zak gestoken. Naar verluidt heeft Lady Gaga al meer dan drie miljoen dollar gedoneerd aan Japan. Een deel van dat bedrag is afkomstig uit de verkoop van de polsbandjes.

10:49 Gepost door STAD in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

24-06-11

Prince en boerka's........

imagesCA1BZG13.jpgPrince vindt vrouwen in boerka overzichtelijk. Prince houdt van islamitische landen. "Daar heerst orde", zegt de zanger tegen de Britse krant The Guardian.  Het feit dat vrouwen een boerka moeten dragen is overzichtelijk, vindt Prince. "Mensen houden daarvan." De 53-jarige zanger weet dat veel vrouwen liever niet in het lichaamsbedekkende gewaad rondlopen. "Dat zijn mensen die overal ongelukkig mee zijn", grapt hij in de Britse krant. "Alles heeft een duistere kant." De zanger is zelf overtuigd Jehova's getuige. Zijn geloof heeft hem rust en tevredenheid gegeven. Hij houdt van de grenzen die zijn religie hem oplegt. "We kunnen niet altijd doen wat we willen." Prince is in Europa voor een aantal concerten.

18:52 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde, Vrije tijd, Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-06-11

Ja Rule ziet het nu anders....

art-jarule-420x0.jpgJa Rule heeft zich woensdag bij een gevangenis in New York gemeld om te beginnen aan zijn celstraf. De 35-jarige rapper kreeg twee jaar opgelegd wegens illegaal wapenbezit. Hij kan eerder vrijkomen wegens goed gedrag.  Ja Rule bekende in december schuld. In 2007 werd hij door de politie aan de kant van de weg gezet omdat hij met zijn sportwagen de snelheidslimiet had overschreden.In zijn auto werd een geladen vuurwapen aangetroffen. "Wetten zijn wetten", sprak hij maandag in de televisieshow Good Day New York. "Ik kan niks aan de situatie veranderen en moet het gewoon accepteren." Ja Rule werkte in zijn loopbaan samen met verschillende rappers en zangeressen, onder wie Jennifer Lopez. Ook speelde hij in films als The Fast and the Furious en Scary Movie 3.

16:31 Gepost door STAD in Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-06-11

Sean herstelt...

Sean Kingston zal volledig herstellen. Dat zeggen bronnen rond de 21-jarige zanger tegen CNN. Kingston knalde zondag met een waterscooter tegen een brug, waarna hij in kritieke toestand in het ziekenhuis belandde. De zanger, bekend van de hit Beautiful Girls, hield onder meer een gebroken kaak en pols aan het ongeval over en kreeg water in zijn longen, vertellen twee ingewijden. Volgens hen duurt het herstel van Kingston ongeveer zes weken. Kingston zat tijdens het ongeluk op de jetski met een vriendin. Cassandra Sanchez smeekte de zanger om langzamer te varen.  "Daar kunnen we niet onder door", riep ze toen het tweetal keihard richting een brug ging. Volgens Sanchez probeerde Kingston nog weg te sturen van de brug, maar toen was het al te laat. "Hij hoestte bloed en schuim op", vertelt ze aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Sanchez is niet van plan aangifte te doen tegen haar vriend. "Het was een ongeluk. Sean is een goeie kerel." Kingston, die nog steeds in kritieke toestand verkeert, moet naar verluidt nog enkele weken in het ziekenhuis liggen.

00:25 Gepost door STAD in Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-05-11

Fans Rihanna kwaad over contact met Chris Brown...

imagesCA7OWQ4R.jpgRihanna is dit weekeinde flink onder vuur genomen door haar fans omdat ze contact zocht met haar ex Chris Brown. De 23-jarige zangeres besloot Brown vrijdag te volgen via Twitter, wat haar niet in dank werd afgenomen.   "Ik snap niet dat je terug gaat naar hem", reageerde een verontwaardigde fan. "Dat kun je beter niet doen." Rihanna werd twee jaar geleden mishandeld door Brown, wat het einde van hun relatie betekende. Brown werd veroordeeld tot een taakstraf en kreeg een proeftijd van vijf jaar. Ook kreeg hij een contactverbod opgelegd, maar dat werd onlangs opgeheven. Rihanna, die inmiddels via Twitter de eerste berichten met haar ex heeft uitgewisseld, vindt de reacties van haar fans overdreven. "Het is maar Twitter, niet het altaar", schreef de zangeres zaterdag. "Doe eens rustig."

11:38 Gepost door STAD in Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

13-05-11

Gaga terug single....

imagesCABVZVFW.jpgLady Gaga weer single. Lady Gaga is weer vrijgezel. De excentrieke zangeres vertelt in het tv-programma The Graham Show dat ze geen vriend heeft en ook al een tijdje geen dates heeft gehad.  De knipperlichtrelatie met barkeeper Luc Carl, die in juli vorig jaar weer nieuw leven in werd geblazen, is dus voorbij. Er is ook geen ander in het spel, zegt ze in de show.  De break tussen de zangeres en Carl is opvallend, omdat naar verluidt de plannen voor een sprookjeshuwelijk in een Brits kasteel al gemaakt waren. “Lady Gaga heeft iedereen verteld dat ze trouwplannen heeft. De Europese tour eindigt dit jaar vlak voor kerst, perfect getimed voor het huwelijk”, wist een bron. Gaga (25) reist momenteel de wereld over om de release van haar nieuwe album Born This Way voor te bereiden. De plaat moet later deze maand in de winkels liggen. In een club in Londen hadden 150 fans de eer een intiem concert bij te wonen waarbij ze vijf nummers van het album ten gehore bracht. Onder het publiek bevonden zich ook bevriende beroemdheden als Kate Moss, Florence Welch, Will.i.a.m en Geri Halliwell.

20:30 Gepost door STAD in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-05-11

Mariah Carey heeft tweeling...

imagesCA060XTT.jpgMariah Carey heeft zaterdag een tweeling gekregen. Het gaat om een jongen en een meisje. Dat heeft Careys woordvoerder bevestigd. De zingende superster beviel in een ziekenhuis in Los Angeles op de dag dat zij en haar man Nick Cannon vier jaar bij elkaar zijn.  Het echtpaar heeft de kinderen nog geen naam gegeven, hoewel ze eerder aangaven deze al wel te hebben bedacht. Het meisje kwam als eerste ter wereld en weegt 2,35 kilo. Haar broertje is een onsje zwaarder en ook drie centimeter langer. Carey werd kalm naar het ziekenhuis gereden in haar Rolls Royce. Ze dacht dat het vals alarm was, zegt haar woordvoerder. De 30-jarige komiek Cannon was ondertussen zo nerveus dat hij naar de verkeerde afdeling van het ziekenhuis ging.  De twee luisterden naar Careys nummer We Belong Together nadat de kinderen waren geboren. De 41-jarige zangeres zei onlangs dat ze na de tweeling niet nog meer kinderen hoeft. Carey vertelde afgelopen najaar dat ze zwanger was en zei toen ook dat ze een miskraam had gehad. Het stel trouwde in 2007 en gaat de huwelijkse beloften zondag opnieuw afleggen. Ze zijn van plan zowel in New York als in Los Angeles te wonen.

11:24 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-04-11

Rihanna doet het met Usher...

Rihanna-and-Usher.jpgUsher heeft vorige week stiekem een afspraakje gehad met Rihanna. Dat heeft een ingewijde verklapt aan de Britse boulevardkrant The Sun.  Volgens de bron, iemand van Ushers entourage, hadden de twee een rendez-vous in een hotel in New York. "Ze hadden het heel gezellig", onhult de ingewijde. "Na de date wilden ze elkaar nog een keer zien." De bron beweert dat zangers elkaar al lange tijd kennen, maar dat ze eerder geen tijd hadden om te daten. Naar verluidt hebben de twee elkaar nu gevonden. "Ze hebben een paar lange, passionele zoenen gedeeld. Er is zeker een vonk overgesprongen." De 23-jarige Rihanna gaf eind vorig jaar haar vriendje Matt Kemp de bons omdat ze te weinig tijd voor hem zou hebben. Het was de eerste relatie van de zangeres sinds haar breuk met Chris Brown. De 32-jarige Usher scheidde eind 2009 van Tameka Foster, met wie hij twee kinderen heeft.

14:15 Gepost door STAD in Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-03-11

Wyclef Jean heeft geen idee over schutter...

WyclefJean1.jpgWyclef Jean weet niet waarom hij zaterdag onder vuur is genomen in Haïti. De 41-jarige artiest werd geraakt in zijn hand. "Ik hoorde boem, boem, boem en staarde naar mijn hand", vertelt Jean. Hij hield naar eigen zeggen slechts schrammen over aan het incident. Jean weet ook niet of de kogels voor hem waren bedoeld. De artiest, die bekend werd als lid van The Fugees, heeft nog niet met de politie gesproken. "Hij zal hoe dan ook met ons moeten praten", reageert een politiewoordvoerder. Een bekende van Jean weet precies waarom de artiest onder vuur werd genomen. "Het is duidelijk dat tegenstanders van de progressieve veranderingen in Haïti achter de schietpartij zitten", beweert muziekmanager Jimmy Rosemond.  Geruchten dat Jean niet is geraakt door een kogel, maar dat zijn verwondingen zijn veroorzaakt door glasscherven, spreekt de artiest tegen. Jean is in Haïti om zijn vriend Michel 'Sweet Micky' Martelly te steunen in de race naar het presidentschap. Jean deed zelf een gooi naar die baan, maar kwam niet in aanmerking omdat hij de laatste jaren niet meer in Haïti woont. De artiest bezocht een privékliniek na de schietpartij en ging een paar uur later gewoon stemmen.

15:03 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-03-11

Sextape van Usher en Tameka opgedoken....

usher_tameka_foster.jpgEen sekstape die Usher maakte met zijn ex-vrouw Tameka Foster is onlangs opgedoken. De Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ werd enkele dagen geleden benaderd door een persoon die beweert over de pikante video van de zanger te beschikken.  De persoon stuurde een fragment van de tape en twee foto's op als bewijs van het bestaan van de sekstape. Volgens TMZ is er geen twijfel dat de twee die elkaar in het filmpje verwennen Usher en zijn voormalige echtgenote zijn. Bronnen laten weten dat de video wellicht twee jaar geleden is buitgemaakt bij een inbraak in Ushers auto. Eind 2009 werd voor meer dan een miljoen dollar aan juwelen en elektronica, waaronder twee laptops, gestolen.

15:29 Gepost door STAD in Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-03-11

Suge Knight laat Kanye West gerust....

imagesCA7DRMTA.jpgKanye West is na bijna zes jaar af van een rechtszaak die muziekproducent Suge Knight tegen hem had aangespannen. Knight heeft de zaak laten varen. De partijen hebben overeenstemming bereikt over de verdeling van de proceskosten.  Marion 'Suge' Knight, medeoprichter van het platenlabel Death Row, klaagde West aan na een schietpartij op een feestje in 2005. De producent werd in zijn been geschoten tijdens de fuif die georganiseerd werd door West. Volgens Knight was de beveiliging niet op orde en was West daarvoor verantwoordelijk. De producent wilde onder meer zijn ziekenhuiskosten verhalen op de rapper.  Een rechter vond begin november dat er te weinig bewijs is, waardoor er geen rechtszaak zou komen. De schutter is nooit gevonden en volgens de rechter had West vooraf niet kunnen voorzien dat er op zijn feest geschoten zou worden. Knight ging in beroep tegen het besluit van de rechter, maar legt zich nu toch bij de uitspraak neer.

16:14 Gepost door STAD in Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

03-03-11

Beyoncé gaf Kaddfi-geld weg aan.....

both.jpgBeyoncé heeft het geld dat ze ontving voor een optreden voor de familie Kaddafi weggegeven. Volgens de zangeres heeft ze het bedrag al ruim een jaar geleden geschonken aan fondsen ten bate van het vorig jaar door een aardbeving getroffen Haïti. Een groot aantal artiesten heeft de afgelopen jaren opgetreden voor de familie van de Libische dictator. Zij ontvingen daar enorme sommen geld voor. Zo mocht Nelly Furtado een miljoen dollar bijschrijven op haar bankrekening. Sinds betogingen tegen het regime van Kaddafi met harde hand de kop worden ingedrukt, neemt de mediadruk op de artiesten toe. Zij zouden hun Kaddafi-geld moeten doneren aan goede doelen. Furtado liet eerder deze week weten dat zij haar miljoen gaat schenken aan een goed doel. Ook Mariah Carey en Usher ontvingen aanzienlijke bedragen voor optredens voor de familie Kaddafi. Hun Libische dollars staan voor zover bekend nog veilig op hun rekening.

16:11 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-02-11

Beyoncé is eenzaam....

beyonce_on_the_nude_by_Megaman0808.jpgBeyoncé Knowles mag dan een fantastische carrière hebben; de 29-jarige zangeres vindt haar werk wel heel eenzaam. "Het vraagt heel veel van je om anderhalf jaar lang op reis te zijn", zegt de popdiva in een interview met het Franse tijdschrift L'Officiel. "Het is hard werken en eenzaam, ook al heb ik fantastische vrienden en komt mijn familie soms langs", geeft Beyoncé toe. Tijdens een tournee mist de wereldster de gewone dingetjes het allermeest. "Mijn huis, mijn thuis, mijn bed, mijn kast, mijn wastafel, mijn douche, al die kleine dingen waar je in je eigen huis aan gehecht bent." Ook het tijdsverschil vindt Beyoncé moeilijk. "De momenten dat ik mijn geliefden niet kan bereiken, omdat ze nog liggen te slapen, dan voel ik me zo kwetsbaar, dan word ik zo geconfronteerd met mezelf." Bekend zijn is daarnaast erg lastig, erkent de zangeres. "Mensen oordelen over je zonder dat ze je zelfs maar gesproken hebben."  In haar documentaire 'I AM... WORLD TOUR' is een fragment te zien waarop een fan boos op Beyoncé wordt omdat ze geen hallo zegt. De zangeres kan zich er nog over opwinden. "Hij was een van de honderden fans die die dag een foto of handtekening wilden en juist hij kreeg dat niet en juist dat filmde de cameraman. Ik dacht dat ik mijn fans het maximum had gegeven en ineens begint een van die fans me uit te schelden voor de lens van mijn cameraman. Zo werkt de wereld soms."  Beyoncé prijkt ook op de cover van L'Officiel, maar de fotoshoot voor het tijdschrift is niet bij iedereen in goede aarde gevallen. Deze week kreeg de zangeres flink wat kritiek te verwerken, omdat ze haar huid donkerder liet schminken voor de shoot.  L'Officiel zegt de opheft niet te begrijpen. Volgens het blad brengt de popster een ode aan 'African Queens' en toont Beyoncé haar Afrikaanse roots. "We vinden de beelden prachtig en inspirerend. De ontwerpen zijn allemaal een afspiegeling van de Afrikaanse invloed op de mode van dit seizoen."

12:37 Gepost door STAD in Liefde, Muziek, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-02-11

Rihanna wil milder contactverbod....

chris_jpg_719418d.jpgRihanna is akkoord gegaan met de versoepeling van het contactverbod van Chris Brown. De zangeres heeft een aanvraag gedaan tot een wijziging naar niveau één. Dit staat hen toe contact te hebben zolang haar ex-vriend Brown haar niets aandoet of lastigvalt. Haar advocaat zegt dit tegen de website van entertainmentzender E!  De 21-jarige Brown diende eind januari al een verzoek in voor een minder drastische regeling. "Hun contactverbod kan een probleem zijn tijdens awardshows", legde zijn advocaat uit.  De advocaat is geïnformeerd over Rihanna's beslissing, maar moet nog naar de rechtbank om die officieel om te maken. Rihanna en Chris zijn beiden genomineerd voor meerdere Grammy Awards, die zondag worden uitgereikt. Dan zullen ze elkaar echter nog niet weerzien. De 22-jarige zangeres treedt op tijdens de show, maar Brown gaat niet naar de prijsuitreiking. Hij zou al andere verplichtingen hebben. Twee jaar geleden sloeg Chris zijn ex-vriendin na een ruzie in de auto. Dit was een dag voor de uitreiking van de Grammy Awards in 2009, waar beide popsterren toen ook al voor genomineerd waren.  De twee gingen allebei niet meer naar de uitreiking, Rihanna vanwege haar verwondingen en Brown door zijn arrestatie. De rechter zei eind januari dat Brown zijn cursus geweldbeheersing van een jaar prima heeft afgerond.

17:21 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-01-11

Rihanna had lesbische romance met deze dame....

media_xl_4025873.jpgEen voormalig model beweert dat ze een lesbische relatie heeft gehad met Rihanna. Natasha Burton noemt de 22-jarige zangeres 'een freak' tussen de lakens. Er was meteen sprake van seks, ze was een freak", schrijft het ex-model in haar boek Low Down Dirty Shame. Het Amerikaanse weblog Media Takeout wist de hand te leggen op enkele delen. Burton beschrijft hoe ze na een depressie in aanraking kwam met Rihanna. "Een vriend stelde me voor aan een pop- en r&b-zangeres uit Barbados. Ik luisterde vaak naar haar muziek en was fan van haar unieke geluid. Ik grapte dat ik haar wel eens wilde ontmoeten." Volgens Burton regelde haar vriend vervolgens een afspraakje met Rihanna. "Ik was nog niet over mijn ex heen, maar met haar praten hielp." Veel werd er volgens Burton tijdens de afspraakjes niet gesproken. "Seks had ik niet gepland, maar omdat zij een freak is, was er meteen sprake van. Ik vond het niet belangrijk, maar liet haar haar gang gaan." Het voormalig model beweert onder meer dat Rihanna haar oraal bevredigd heeft. "Meteen na mijn orgasmes focuste ze zich weer op haar muziek. Het leek wel of ze het op de automatische piloot deed."

14:08 Gepost door STAD in Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-01-11

Britney Spears slachtoffer van Kanye West????

britney.jpgKanye West heeft zich weer eens van zijn slechte kant laten zien. Via Twitter maakte hij duidelijk dat hij het niet helemaal terecht vindt dat de nieuwe single van Britney Spears hoger in de hitlijst staat dan zijn nieuwe nummer. De rapper haalde een dergelijke actie twee jaar geleden ook al uit bij Taylor Swift. Spears' nieuwe single Hold It Against Me staat op de eerste plaats in de iTunes chart. Dat gaat ten koste van Kanye's nummer H.A.M. met Jay-Z, die daardoor op de tweede plek staat. "He Britney, ik ben erg blij voor je dat je op nummer een staat, maar de single van mij en Jay-Z is een van de beste nummers aller tijden", twitterde de rapper. Bericht verwijderd :             Het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly schrijft dat West het bericht even later verwijderde, maar de manager van Spears kon het niet laten een sarcastische reactie te plaatsen. "Bedankt dat je ons de eerste plek gunt", twitterde zij. De rapper plaatste kort daarna een bericht waarin hij zijn excuses aanbood. "Geen haatgevoelens in 2011", liet hij weten.

Taylor Swift: Twee jaar geleden stapte West tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards het podium op terwijl Taylor Swift bezig was met haar dankwoord. De zangeres had gewonnen in de categorie beste videoclip, maar West was het daar niet mee eens en griste de microfoon uit haar handen.

04-01-11

Doodsbedreigingen voor vriendinnetje van Justin Bieber....

bieber en gomez.jpgSelena Gomez heeft diverse doodsbedreigingen ontvangen van fans van Justin Bieber. De 18-jarige actrice en de twee jaar jongere zanger werden maandag zoenend gespot op een privéjacht in de Caraïben. Bieberfans laten massaal hun ongenoegen blijken op Twitter. Gomez wordt bestookt met berichtjes vol haat en verwijten. Meisjes met liefdesverdriet dreigen haar te vermoorden of een einde aan hun eigen leven te maken. De Disney-ster heeft nog niet gereageerd op de bedreigingen. Bieber en Gomez ontkenden tot nu toe dat ze een stel vormen, maar de paparazzikiekjes tijdens hun gezamenlijke vakantie doen anders vermoeden. De foto's tonen de twee tienersterren zoenend en knuffelend op een boot. Justin Bieber zei daags voor de bedreigingen aan het adres van zijn vriendin al genoeg zorgen aan zijn hoofd te hebben. De 16-jarige kampt met slapeloosheid. "Dan denk ik aan alle dingen waarvoor ik overdag niet genoeg tijd had om aan te denken ", zei hij in een interview met Vanity Fair. "Zoals familie en God."

 

18:14 Gepost door STAD in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-12-10

Rihanna single....

rihanna.jpgRihanna en Matt Kemp zijn uit elkaar. De 22-jarige zangeres zou te weinig tijd hebben voor haar honkbalvriendje. "Het is de afgelopen weken gebeurd", vertelt een ingewijde aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "Ze had er gewoon geen zin meer in." Volgens de bron heeft Rihanna het razend druk en kan ze haar werkzaamheden niet combineren met een relatie. "Matt kon haar drukke schema niet bijbenen. Hij had er genoeg van om altijd als een puppy achter haar aan te lopen. Hij wil een normale relatie." Volgens de ingewijde was de relatie tussen de twee nooit echt serieus. "Het ging vooral om lol maken." Rihanna gaf in april toe dat ze een relatie had met honkballer Kemp. "Het is nieuw en het is leuk. Het is niet al te serieus", vertelde de zangeres. Het was Rihanna's eerste relatie sinds de breuk met zanger Chris Brown. Hij werd begin vorig jaar gearresteerd nadat hij Rihanna mishandelde.

13:22 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-12-10

Justin Bieber niet vervolgd.........

1-050-050710_2-Justin-Bieber.jpgJustin Bieber wordt niet vervolgd wegens mishandeling. De tienerster werd ervan verdacht twee maanden geleden enkele rake klappen te hebben verkocht aan een jongen. De 16-jarige Bieber zou het in oktober tijdens een avondje lasergamen in Canada aan de stok hebben gekregen met een 12-jarige jongen en hem hebben geslagen. De vader van het slachtoffer deed aangifte tegen de zanger, waarop de Canadese politie een onderzoek instelde. De Amerikaanse nieuwszender CNN laat weten dat het onderzoek is afgerond en de tienerster niet wordt vervolgd. Bieber kan opgelucht ademhalen, want volgens de politie is de zaak daarmee gesloten.

12:54 Gepost door STAD in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-12-10

Yo Gotti betrokken bij schietpartij?

Yo Gotti.jpgYo Gotti wordt door de politie van Tennessee gezocht omdat hij in verband wordt gebracht met een schietpartij van afgelopen weekend. Voor de deur van een club in Memphis ontstond een ruzie wat uiteindelijk in een schietpartij resulteerde. Er raakten zes mensen gewond…  Het schijnt dat Gotti samen met OG Boo Dirty een woordenwisseling kreeg met een andere man. Boo deelde een klap uit en vervolgens ging het helamaal los. Er werden uiteindelijk zes mensen neergeschoten… De advocaat van Yo Gotti heeft een statement naar buiten gebracht. Hij zegt dat Gotti nergens mee te maken heeft en dat hij het onderzoek naar de zaak met vertrouwen tegemoet ziet. “He just wanted his fans and the public to know that…he doesn’t condone that type of behavior, and that again, he plans to deal with the charges that have been filed against him,” aldus de advocaat. “Once he comes back and deals with the allegations, I think his name will be cleared.”

11:52 Gepost door STAD in Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-12-10

Rick Ross versus Young Jeezy...

 

images.jpgTussen Rick Ross en Young Jeezy zit het niet zo lekker. Begin november verscheen er op internet een filmpje waarin Jeezy Ross belachelijk maakte. Ook dropte hij een freestyle van B.M.F.. Rozay vindt het gedrag van Young Jeezy vaag, maar hij zegt ook dat Jeezy het kan krijgen als hij dat wil… “If we gonna play that sport, let’s do it like men,” zegt hij. “I’m not sure what was going on. The freestyle was most definitely disrespectful, whatever it was. Then the explanations seemed sideways, less than G,” legt hij uit. “It’s most definitely when we always touching distance from each other. I’m right here. It’s not like I’m in Miami and you in New York. We see each other. That’s the only issue I had. It was sideways. So I made a record, ‘Summer’s Mine’ just to [let him know], if we gonna play that sport, let’s put it on the table like men. If it was just a freestyle that the world took the wrong way, leave it alone. That’s how I took it…I don’t accept [anti-beef calls from Island Def Jam CEO L.A. Reid], I think they know that would have been an exercise in futility. Whatever it’s gonna be, it’s gonna be. If we gonna get money, we gonna get money. If it’s pressure, just put it on the table. I feel no way. I had nothing but love for the homie, but if me getting money in the streets or making music offended you, I can’t help that. To be continued…

13:43 Gepost door STAD in Liefde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-12-10

Justin Timberlake gewond maar ok....

images.jpgJustin Timberlake verwondt been op filmset. Justin Timberlake is tijdens de opnamen voor zijn nieuwe film gewond geraakt. Een woordvoerder van de 29-jarige zanger en acteur laat weten dat hij zijn been heeft verwond. Volgens het Amerikaanse entertainmentprogramma Entertainment Tonight vond het voorval woensdag plaats in Los Angeles op de filmset van de thriller Now. Wat er precies is gebeurd is niet bekend, maar de zanger die zich voorlopig richt op het maken van films kon de opnamen die dag gewoon voltooien. Timberlake timmert al aardig aan de weg in Hollywood. Hij is te zien in het eerder dit jaar verschenen The Social Network en te horen als de stem van Boo-Boo Bear in de binnenkort te verschijnen animatiefilm Yogi Bear. In Now schittert Timberlake naast onder anderen Mamma Mia!-actrice Amanda Seyfried.

14:16 Gepost door STAD in Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-12-10

Rechtszaak blijft Kaney West achtervolgen...

images.jpgSuge Knight is in hoger beroep gegaan tegen de beslissing van de rechter om een aanklacht tegen Kanye West ongegrond te verklaren. De rechtszaak zou deze maand plaatsvinden maar de rechter besloot begin november dat er te weinig bewijs in de zaak was. De 45-jarige muziekproducent sleepte West voor de rechter nadat hij in 2005 op een feest van West slachtoffer werd van een schietpartij. Knight beweert dat de beveiliging op het feest niet voldoende was en dat West daarom verantwoordelijk is voor zijn verwondingen en ziekenhuiskosten. Op het feest werden zes schoten gelost, de schutter is nooit opgepakt. Marion 'Suge' Knight zegt zo'n tweehonderdduizend dollar aan ziekenhuisrekeningen te hebben moeten betalen. Hij eiste meer dan een miljoen dollar aan schadevergoeding van de rapper en de club waarin het feest plaatsvond. De advocaat van West noemde de aanklacht ondoordacht en de rechter concludeerde dat er geen bewijs was dat de schietpartij voorzienbaar was. Tegen Suge Knight zelf loopt sinds eind vorige maand een arrestatiebevel. De baas en medeoprichter van het platenlabel Death Row weigerde onlangs voor de tweede keer voor de rechter te verschijnen wegens twee verkeersboetes. Knight was bekeurd wegens rijden zonder rijbewijs en het negeren van een stopbord.

10:30 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde, Muziek, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-12-10

Lange Frans ontkent....

images.jpgLange Frans ontkent dat er een geladen pistool in het spel is geweest toen zijn vrouw Daniëlle van Aalderen verhaal kwam halen bij oud-collega Baas B. Zoals het in de krant heeft gestaan is het niet gebeurd", liet Lange Frans woensdagavond weten in een interview met SLAM!FM. "Dat zij zou zijn opgepakt met een wapen is gewoon lariekoek. " De rapper zei verder dat de problemen tussen hem en Baas B. al lang geleden zijn begonnen. "Hij wilde vanaf het begin eigenlijk al niet op het podium staan. Op een gegeven moment kwam er een periode dat hij écht niet meer wilde en ik ook bij mezelf dacht ‘hoe tof is het nou eigenlijk om hier te staan met iemand die er eigenlijk niet wíl staan’ en toen is hij ermee gekapt. Over het financiële geschil dat Lange Frans momenteel met Baas B. heeft, wil hij weinig loslaten. Wel liet de rapper in het radioprogramma weten dat hij en zijn vrouw Daniëlle er veel stress van hebben In oktober werden Daniëlle en haar moeder gearresteerd toen ze op weg waren naar het huis van Baas B in Diemen. Zij zou een geladen vuurwapen bij zich hebben gehad. De twee verbleven een aantal dagen in de cel, maar werden later die week vrijgelaten. Lange Frans en Baas B hebben een zakelijk conflict, dat al een jaar aanhoudt.

14:48 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-11-10

T.I. geeft medicijnen schuld....

ti-1.jpgT.I. geeft medicijnen schuld van drugsprobleem. Rapper T.I. zegt dat zijn drugsproblemen begonnen toen hij pijnstillers kreeg voorgeschreven na een aantal operaties aan zijn gebit. Inmiddels zegt de Amerikaanse rapper van zijn verslaving af te zijn.
 "Toen de pijn weg was, ging ik gewoon door met het slikken van de pijnstillers", vertelt T.I. in een interview met hiphopblad Vibe magazine. "Ik had zo'n vijf of zes recepten, dus ongeveer tachtig pillen. Ieder ander drinkt of rookt een joint. Ik nam een pijnstiller." De 30-jarige rapper zit momenteel een gevangenisstraf uit, omdat hij tijdens zijn proeftijd in de fout ging. T.I. werd in september aangehouden voor een verkeersovertreding. In zijn auto, die volgens de politie naar marihuana rook, werden vier xtc-pillen gevonden. De rapper werd niet vervolgd wegens drugsbezit, maar omdat hij zijn wagen keerde op een plek waar dat niet was toegestaan. Hij werd tot elf maanden cel veroordeeld. Voorafgaand aan zijn verblijf in de gevangenis, ging T.I. in therapie en kickte af van de pillen en de codeïne, die hij in vloeibare vorm nam om high te worden.  De rapper zegt nu zijn lesje te hebben geleerd. "Als je je gezondheid, je vrijheid, je welzijn en dat van je familie riskeert om high te kunnen worden, dan ben je verslaafd." De vrouw van T.I. wordt wel vervolgd voor de drugs die in de auto werden gevonden. Volgens de rapper heeft zij geen echte problemen. "Zij blowt graag", licht hij toe. "Wiet roken is iets anders dan pijnstillers nemen. Je kunt vandaag een joint roken en dan gemakkelijk pas over drie maanden weer." T.I. werd eerder veroordeeld wegens verboden wapenbezit. 

20:44 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |