12-09-11

Coldplay in duet met Rihanna....

images.jpgVoor het nieuwe album Mylo Xyloto heeft Coldplay een duet opgenomen met zangeres Rihanna. Het nummer krijgt de titel Princess Of China mee.   "Het duurde even voordat ik de moed bijeen had geraapt om haar ervoor te vragen", zegt Chris Martin. De frontman van Coldplay doet zijn uitspraken tegen de Britse krant The Sun. Martin voelde zich als een verlegen jongetje bij de zangeres die vorige week nog werd uitgeroepen tot meest sexy vrouw van 2011. “We deden een show in Las Vegas, waar ik haar ontmoette en vroeg; ‘Denk je dat we eens kans maken?’. Ik gedroeg me heel erg Hugh Grant-achtig en moest erg stotteren.” Coldplay is erg blij met het resultaat en denkt dat ook Rihanna-fans verrast zullen zijn. “Ze zingt iets anders dan we van haar gewend zijn”, aldus de zanger. Vandaag ging Paradise, de tweede single van Mylo Xyloto, wereldwijd in première.

12:37 Gepost door STAD in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

31-08-11

Bruno Mars sleept uitgever voor rechter...

imagesCA88JFPE.jpgBruno Mars heeft de oorlog verklaard aan muziekuitgever Bug Music. De zanger sleept de uitgever voor de rechter. Mars is van mening dat zijn contract is beëindigd en hij aan zijn verplichtingen heeft voldaan, maar Bug beweert van niet. Uit de aanklacht blijkt dat de 25-jarige Bruno in februari zijn verplichte aantal nummers had gemaakt. Bug had daarna de mogelijkheid het contract met Mars voort te zetten. Omdat de zanger niks hoorde, ging hij ervan uit dat het contract was afgelopen. Bug zegt van niets te weten en claimt nog steeds recht te hebben op de helft van de auteursrechten van alle muziek die Bruno maakt. Voor Mars aan zijn solocarrière begon, produceerde hij voor artiesten als Brandy en Flo Rida. Zelf scoorde hij verschillende hits, waaronder Just the Way You Are en Grenade. De bekendmaking van de zwangerschap van zangeres Beyoncé zondagavond tijdens de MTV Awards heeft gezorgd voor een Twitterrecord. Dat meldt het sociale netwerk in een tweet. Na de bekendmaking door Beyoncé zelf, groeide het aantal tweets naar 8868 tweets per seconde. Daarmee laat de zangeres de dood van Bin Laden en de aardbeving in Japan achter zich. Na het natuurgeweld in Japan werden 6939 tweets verzonden. De finale van het WK voetbal voor vrouwen zorgde voor 7196 tweets en na de dood van Bin Laden waren dat er 5106. Techcrunch weet te melden dat ook MTV records heeft gezien na de bekendmaking van Beyoncé. De online videostream werd 2,3 miljoen keer bekeken en MTV.com trok bijna twee miljoen bezoekers. Ook de mobiele site werd door een recordaantal mensen bezocht. De zangeres onthulde haar zwangerschap op het podium tijdens de MTV Awards. Ze liet bovendien ook haar beginnende buik zien.

14:55 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-08-11

HotSundayNights on STAD....

image001.jpg

10:11 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-08-11

Soon on STAD... Hot Sunday Nights live from Mondial....

Mondial.jpgHOT SUNDAY NIGHT - Hot Sunday Nights - Europe’s Hottest Urban Club @ Mondial www.hotsundaynights.com

THE LAST AND BEST NIGHT OF THE WEEKEND.....listen live on Radio Stad 107.8

14:17 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek, Vrije tijd, Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-06-11

Lil Wayne wil geen duet met Bieber....

imagesCAO99TA6.jpgjustin-bieber-february-vanity-fair-2011-3_84414.jpgLil Wayne wil geen duet met Justin Bieber. Justin Bieber smeekt Lil Wayne om een duet, maar de rapper ziet dat helemaal niet zitten. Volgens Lil Wayne zou een samenwerking funest zijn voor Biebers brave imago.  "Ik kan het gewoon niet doen, ik wil zijn imago niet omverhelpen", vertelt Lil Wayne aan hiphopmagazine XXL. "Justin sms't me dagelijks", gaat de 28-jarige rapper verder. "Hij vraagt me elke keer om een nummer met hem op te nemen, maar ik kan het niet." Lil Wayne, geboren als Dwayne Carter, is bepaald geen lieverdje. Hij heeft al verschillende keren achter de tralies gezeten. Daarnaast heeft hij vier kinderen bij vier verschillende vrouwen. De volgetatoeëerde rapper werd voor het eerst vader op zijn vijftiende. Bieber is geen onbekende van Lil Wayne en zijn maatjes. Het 17-jarige tieneridool is geregeld te vinden bij Wayne en zijn collega's, waardoor begin dit jaar een gerucht opdook dat Bieber zou tekenen bij Wayne's label Young Money. Dat verhaal bleek niet waar te zijn, maar de rapper heeft weldegelijk een zwak voor de Canadese tiener. "Hij is nu mijn little homie." Lil Wayne wil niet samenwerken met Bieber, maar met een andere Justin zou de rapper wel graag de studio in willen duiken. "Justin Timberlake, wat heeft die kerel een stem. Hij kan echt zingen. Of dat duet er wel in zit, is nog maar de vraag. Timberlake wil zich de komende tijd meer bezighouden met acteren en heeft zijn muziekcarrière op een laag pitje gezet.

16:10 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-06-11

elke vrijdag op radio STAD.. DJ FRANK.... live....

djfrank.jpgAttention.......... DJ F.R.A.N.K. (oa. resident van Dixies Nouveau en Carre) vanaf nu IEDERE VRIJDAG om 21 uur op RADIO STAD met 'THE NATURAL BORN GROOVE'.... spread the word and have fun.. op jouw STAD.

13:34 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-05-11

Lange Frans pakt draad terug op.....

91400_7c2de6.jpgLange Frans kan opgelucht ademhalen. De rapper heeft alle misère in zijn leven voor een groot deel achter zich kunnen laten. Frans kreeg te maken met financiële problemen en een huwelijksprobleem, maar lijkt de situatie weer aardig de baas.  Mede dankzij het harde werk van mijn vrouw Daniëlle, gaat het nu weer goed", zegt de 30-jarige rapper in Spits.  "We hebben duidelijk gezien wie er achter ons staan en wie niet. Het heeft wel een zuiverende, klysma-achtige werking op ons leven gehad. Even alle stront wegspuiten." Frans Frederiks vormde jarenlang een duo met rapmaatje Baas B. "Ik had met Bart drie bedrijven en van de één op de andere dag zegt hij: ik kap ermee. Dan kom je in je eentje te staan", legt Frederiks uit. "Inmiddels heb ik die bedrijven naar me toe getrokken en dat structureer ik nu zo dat ik het wel in mijn eentje kan behappen. 2011, denk aan jezelf is nu het motto."Ook op relatiegebied gaat het weer een stuk beter tussen Frans en zijn vrouw Daniëlle. De twee verwachten in oktober hun tweede kindje. Ze hebben al een zoontje van 2 jaar.

14:54 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-04-11

Sofia Marikh covert Streisand....

sofia marikh.jpgSofia Marikh covert Woman in Love van Barbara Streisand   De Marokkaanse zangeres Sofia Marikh heeft een nieuwe single uitgebracht: Tahwak (ze houdt van je). Het is een cover van Women In Love van Barbara Streisand, gezongen in het Arabisch. De clip is opgenomen in Parijs. Tahwak is afkomstig van Sofia's nieuwe album dat waarschijnlijk komende zomer verschijnt De bloedmooie Sofia brak in 2005 door in het Midden-Oosten nadat ze had meegedaan aan het populaire programma Star Academy op de Libanese televisie. Vervolgens bracht ze in 2007 haar debuutalbum Kelmet Hob uit. De singles Baheb Feek en Es'alny Ana, beide afkomstig van dit album, hoorde je al op Stad 107.8 voorbij komen.  http://youtu.be/HTNif7Nmfoo

11:06 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-03-11

P. Diddy rijkste hiphopper...

P. Diddy.jpgP.Diddy heeft fortuin van 345 miljoen euro. De zanger is de rijkste hiphopster. Volgens Forbes verslaat hij zelfs artiesten als Jay Z en 50 Cent. De hiphopper heeft zijn rijkdom onder meer te danken aan zijn kledingmerk Sean John, zijn platenlabel Bad Boy Worldwide en zijn wodkamerk Ciroc. De tweede in de lijst is Jay Z, hij is 326 miljoen euro waard, mede door zijn aandelen in het basketbalteam de New Jersey Nets. Op de derde plaats staat producer Dr. Dre, met 90 miljoen euro. Vervolgens komt 50 Cent, die de vierde plaats moet delen met Bryan Birdman' Williams, de oprichter van de hiphopplatenmaatschappij 'Cash Money'. (bron HLN) 

15:21 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-02-11

Beyoncé is eenzaam....

beyonce_on_the_nude_by_Megaman0808.jpgBeyoncé Knowles mag dan een fantastische carrière hebben; de 29-jarige zangeres vindt haar werk wel heel eenzaam. "Het vraagt heel veel van je om anderhalf jaar lang op reis te zijn", zegt de popdiva in een interview met het Franse tijdschrift L'Officiel. "Het is hard werken en eenzaam, ook al heb ik fantastische vrienden en komt mijn familie soms langs", geeft Beyoncé toe. Tijdens een tournee mist de wereldster de gewone dingetjes het allermeest. "Mijn huis, mijn thuis, mijn bed, mijn kast, mijn wastafel, mijn douche, al die kleine dingen waar je in je eigen huis aan gehecht bent." Ook het tijdsverschil vindt Beyoncé moeilijk. "De momenten dat ik mijn geliefden niet kan bereiken, omdat ze nog liggen te slapen, dan voel ik me zo kwetsbaar, dan word ik zo geconfronteerd met mezelf." Bekend zijn is daarnaast erg lastig, erkent de zangeres. "Mensen oordelen over je zonder dat ze je zelfs maar gesproken hebben."  In haar documentaire 'I AM... WORLD TOUR' is een fragment te zien waarop een fan boos op Beyoncé wordt omdat ze geen hallo zegt. De zangeres kan zich er nog over opwinden. "Hij was een van de honderden fans die die dag een foto of handtekening wilden en juist hij kreeg dat niet en juist dat filmde de cameraman. Ik dacht dat ik mijn fans het maximum had gegeven en ineens begint een van die fans me uit te schelden voor de lens van mijn cameraman. Zo werkt de wereld soms."  Beyoncé prijkt ook op de cover van L'Officiel, maar de fotoshoot voor het tijdschrift is niet bij iedereen in goede aarde gevallen. Deze week kreeg de zangeres flink wat kritiek te verwerken, omdat ze haar huid donkerder liet schminken voor de shoot.  L'Officiel zegt de opheft niet te begrijpen. Volgens het blad brengt de popster een ode aan 'African Queens' en toont Beyoncé haar Afrikaanse roots. "We vinden de beelden prachtig en inspirerend. De ontwerpen zijn allemaal een afspiegeling van de Afrikaanse invloed op de mode van dit seizoen."

12:37 Gepost door STAD in Liefde, Muziek, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-02-11

Ciara bidt dat platenlabel haar ontslaat....

ciara-1.jpgCiara hoopt dat ze snel afscheid kan nemen van haar huidige platenlabel Jive. De Amerikaanse zangeres wil niet langer met hen samenwerken vanwege frustraties en het gevoel dat ze genegeerd wordt.  Het gerucht dat mijn platenlabel me ontslagen heeft, is niet waar. Het is wel waar dat ik hierom gevraagd heb en hoop dat ze me laten gaan", schrijft de r&b-zangeres in een bericht aan haar fans op Facebook. "Ik heb geweldige tijden met het label gekend, maar ik geloof niet dat we dezelfde visie hebben over wie ik ben als artiest." De 25-jarige Ciara voelde zich vooral gefrustreerd tijdens het maken van haar laatste twee albums Fantasy Ride en Basic Instinct. "Soms koos ik bepaalde liedjes en dan werd ik straal genegeerd. Ik stak tienduizenden dollars uit mijn eigen zak in het uitbrengen van Gimmie Dat. Vervolgens hoorde ik van de radiostations dat mijn label niet toestond dat het nummer werd gedraaid." De zangeres gelooft dat een frisse start haar kansen biedt. "Als Jive me loslaat, laat dat me toe creatief te zijn met mensen die me begrijpen." Ciara maakte met Jive hits als Takin' Back My Love en 1, 2 Step. Het platenlabel heeft volgens The Hollywood Reporter nog niet gereageerd op het verhaal van de zangeres.

12:07 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-01-11

Britney Spears slachtoffer van Kanye West????

britney.jpgKanye West heeft zich weer eens van zijn slechte kant laten zien. Via Twitter maakte hij duidelijk dat hij het niet helemaal terecht vindt dat de nieuwe single van Britney Spears hoger in de hitlijst staat dan zijn nieuwe nummer. De rapper haalde een dergelijke actie twee jaar geleden ook al uit bij Taylor Swift. Spears' nieuwe single Hold It Against Me staat op de eerste plaats in de iTunes chart. Dat gaat ten koste van Kanye's nummer H.A.M. met Jay-Z, die daardoor op de tweede plek staat. "He Britney, ik ben erg blij voor je dat je op nummer een staat, maar de single van mij en Jay-Z is een van de beste nummers aller tijden", twitterde de rapper. Bericht verwijderd :             Het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly schrijft dat West het bericht even later verwijderde, maar de manager van Spears kon het niet laten een sarcastische reactie te plaatsen. "Bedankt dat je ons de eerste plek gunt", twitterde zij. De rapper plaatste kort daarna een bericht waarin hij zijn excuses aanbood. "Geen haatgevoelens in 2011", liet hij weten.

Taylor Swift: Twee jaar geleden stapte West tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards het podium op terwijl Taylor Swift bezig was met haar dankwoord. De zangeres had gewonnen in de categorie beste videoclip, maar West was het daar niet mee eens en griste de microfoon uit haar handen.

10-01-11

Record voor Rihanna in UK...

 

rihanna1.jpgRihanna staat in Groot-Brittannië bovenaan de hitlijsten met haar single What's My Name. De 22-jarige zangeres schrijft daarmee muziekgeschiedenis: de afgelopen vijf jaar scoorde Rihanna elk jaar een nummer 1-hit in Groot-Brittannië. Ze is de eerste vrouwelijke artiest die dat voor elkaar krijgt. De laatste soloartiest die dat lukte was Elvis Presley, schrijft de BBC. Hij stond tussen 1957 en 1963 elk jaar op de eerste plek. Rihanna voerde de hitlijst achtereenvolgens aan met Umbrella (2007), Take a Bow (2008), Run This Town (2009), Only Girl (2010) en nu met What's My Name. Rihanna voert momenteel niet alleen de Britse singlelijst aan. Het laatste album van de zangeres, Loud, staat eveneens op nummer een. Beide hitlijsten aanvoeren lukt Rihanna voor de tweede keer; vier jaar geleden stond de plaat Good Girl Gone Bad tegelijkertijd met Umbrella aan top.

14:02 Gepost door STAD in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-01-11

Monster video van Kanye uitgelekt en op STAD...

Monster.jpgNieuwe video van Kanye uitgelekt
De nieuwe videoclip van Monster van Kanye West is op internet verschenen. Of het de bedoeling was dat de video al zou uitkomen, is nog maar de vraag, maar Radio Stad heeft ‘m in ieder geval voor je.
Het nummer is afkomstig van Kanye's laatste album 'My Beautiful Dark Twisted Fantasy'. In de clip zijn vampieren, zombies en afgehakte lichaamsdelen te zien. Hieronder check je de videoclip van Monster ft. Rick Ross, Nicki Minaj, Jay-Z en Bon Iver! Jammer dat het geluid zo fucked up is… http://www.therundown.tv/videos/music-videos/kanye-west-f...

10:50 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek, Vrije tijd, Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-12-10

Rechtszaak blijft Kaney West achtervolgen...

images.jpgSuge Knight is in hoger beroep gegaan tegen de beslissing van de rechter om een aanklacht tegen Kanye West ongegrond te verklaren. De rechtszaak zou deze maand plaatsvinden maar de rechter besloot begin november dat er te weinig bewijs in de zaak was. De 45-jarige muziekproducent sleepte West voor de rechter nadat hij in 2005 op een feest van West slachtoffer werd van een schietpartij. Knight beweert dat de beveiliging op het feest niet voldoende was en dat West daarom verantwoordelijk is voor zijn verwondingen en ziekenhuiskosten. Op het feest werden zes schoten gelost, de schutter is nooit opgepakt. Marion 'Suge' Knight zegt zo'n tweehonderdduizend dollar aan ziekenhuisrekeningen te hebben moeten betalen. Hij eiste meer dan een miljoen dollar aan schadevergoeding van de rapper en de club waarin het feest plaatsvond. De advocaat van West noemde de aanklacht ondoordacht en de rechter concludeerde dat er geen bewijs was dat de schietpartij voorzienbaar was. Tegen Suge Knight zelf loopt sinds eind vorige maand een arrestatiebevel. De baas en medeoprichter van het platenlabel Death Row weigerde onlangs voor de tweede keer voor de rechter te verschijnen wegens twee verkeersboetes. Knight was bekeurd wegens rijden zonder rijbewijs en het negeren van een stopbord.

10:30 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde, Muziek, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-11-10

Waar is da feestje? Hier is da feestje!....

Pita.jpgWie de voorbije weken een voetbalstadion bezocht, zal het liedje meteen herkennen. Na de match zingen supporters van de winnende ploeg: "Waar is da feestje? Hiér is da feestje!" De fans van KV Mechelen maakten er samen met 'Sportweekend' een sloganeske hit van die intussen ook zijn weg vond naar de uitgaanswereld. Dat de slogan via het voetbal opnieuw in het uitgaansleven is terechtgekomen, maakt de cirkel rond.
Uit filmpjes op YouTube blijkt namelijk dat het liedje de voorbije jaren niet alleen op de festivalweiden van Rock Werchter en Pukkelpop te horen was, maar ook op allerhande kleine fuiven. De oudste filmpjes waarin het te horen is, stammen uit het najaar van 2007. Net op het moment dat de Mechelse rapper Pita en presentator van het programma Belgiantracks op Radio Stad een single uitbrengt die luistert naar de naam... 'Waar is da feesche?'.  De rapper denkt nu aan een remix die inhaakt op deze hype. Kijk en luister hier:
http://www.youtube.com/watch?v=SYjLdIAmQv8&feature=pl...
http://www.youtube.com/watch?v=ZrOMYuOhgcw

10:49 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-11-10

Toni Braxton heeft Lupus...

Toni braxton.jpgToni Braxton heeft bekend gemaakt dat ze lupus heeft, een auto-immuunziekte. De zangeres vertelde dat tijdens het Lupus LA Bag Ladies Luncheon. Het was heel wat voor Toni om het nieuws bekend te maken, maar nu het eruit is, is ze opgelucht. “Today I’m going to talk about it because I’m a survivor and I’m here, and I don’t want to lose hope,” zei Toni tegen de aanwezige mensen. “Take a look — this is what lupus looks like.” 
Na afloop van het evenement schreef de zangeres op Twitter: “A big moment for me. It was a tough decision to come out about it. But it was such a relief!”

12:48 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-11-10

Jay-Z can be fucked...

jay-z-2.jpgDMX haalt uit: “Fuck Jay-Z!”DMX heeft tijdens een concert in Scottsdale (Arizona) uitgehaald naar Jay-Z. De rapper riep naar de aanwezige fans: “Fuck Jay-Z!”. Hij had überhaupt geen goed woord over voor de rappers van deze tijd. Vooral de onderwerpen waar tegenwoordig over gerapt wordt, vindt hij slap… “Y-O, Y-O in this bitch, nigga,” zei X bij het concert in Arizona. “New York to AZ, New York to AZ, niggas must be crazy, fuck Jay-Z! Ya heard? Ya heard? … What do y’all think is the state of the rap industry right now? I mean, you know, I’m an artist so I kind of have bias views but I think most these niggas suck! I think they not only suck, but they suck dick! I mean, correct me if I’m wrong, we’re real people. Most of us got jobs — but you got these niggas talking about Bentleys, mansions and pool parties, we don’t rock that shit son! So my take on it is, you got Patron in your cup? Good for you! You got a bitch that wanna fuck? Good for you! You sittin’ on 24′s? Good for you! You got Lamborghini doors? Good for you! Because at the end of the day? I ain’t got that shit…”
Check de beelden!
http://www.youtube.com/watch?v=1KsS9-8KUgs&feature=pl...

14:15 Gepost door STAD in Actualiteit, Liefde, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-11-10

Keenan Cahill playbackt met 50 Cent...

keenan-video-katy.jpgEen tijdje geleden kon je al kennismaken met YouTube-playbacker Keenan Cahill. Zijn talent is niet ongemerkt gebleven bij de grote sterren. Het heeft er zelfs toe geleid dat Keenan met 50 Cent het nummer 'Down On Me', de laatste single van Fifty en Jeremih, heeft geplaybackt.  Onlangs bevestigde Keenan Cahill het gerucht dat hij samengewerkt heeft met 50 Cent in de Amerikaanse tv-show Chelsea Lately. Er werden 45 seconden vertoond van de video die de 15-jarige tiener heeft opgenomen met de rapper. In het nieuwe filmpje stapt 50 Cent een kamer in waar de 15-jarige playbackt. Fifty gaat op zijn knieën en playbackt zijn eigen refrein mee. Het concept is hetzelfde als in Keenan's vorige filmpjes. http://www.youtube.com/user/BeenerKeeKee19952  De tiener zit achter zijn pc en neemt zichzelf op terwijl hij bekende liedjes playbackt. Vaak doet hij er ook rare dansjes bij. Zijn vorige video waarin hij Usher's Dj Got Us Fallin' In Love nadeed is ondertussen al 4,5 miljoen keer bekeken. Gaat de clip met 50 Cent meer hits scoren? 
Keenan Cahill Ft. 50 Cent (& Jeremih) - Down On Me  
http://www.youtube.com/watch?v=Dwimc4cvUmQ&feature=pl...

17:14 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek, Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-11-10

Zaterdag 13 november... The Monte Carlo Casino...

Royal Saturdays 13112010.jpgDe ‘koninklijke opening’ van het gloednieuwe concept Royal Saturdays is afgelopen zaterdag met succes van start gegaan in het vernieuwde Eventcenter in Emblem. De foto’s van deze Royal Saturdays zullen heel snel online staan, dus check de site www.royalsaturdays.be regelmatig! Om dit heugelijke feit voort te zetten gaan we aankomende zaterdag door met de actie van de openingsavond: Indien je met 3 andere vrienden onze speciale Royalty-avonden met ons mee komt vieren ontvangen jullie bij inlevering van een print-out van deze brief een GRATIS een fles champagne!
Kom daarom ook aankomende zaterdag 13 november koninklijk vieren in The Monte Carlo Casino! Royal Saturdays presents… The Monte Carlo Casino
Enjoy the Monte Carlo atmosphere, a brilliant blend of luxury, creativity, and tradition in our new prestigious club. Here we will treat you as Royalty! Met elke week de best house, hottest R&B , and MASH UP! van de beste Belgische DJ’s!
Graag tot ziens bij Royal Saturdays… Here we will treat you as Royalty!
www.royalsaturdays.be
ADRES:  BAR-CLES Eventcenter, Oostmalsesteenweg 50, 2520 Emblem

22:51 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-10-10

Gaat 50 cent met DJ Chuckie samen???

dj chuckie.jpgChuckie gaat mogelijk een track opnemen met 50 Cent. Dat zei hij vrijdagavond tijdens FunX Dance Weekend. De dj spreekt van een 'leuke samenwerking' met de Amerikaanse rapper. "We sturen muziek naar elkaar en wisselen ideeën met elkaar uit. Of het uiteindelijk ook echt tot een track komt weet ik niet maar hij staat er in elk geval open voor om wat te gaan doen op mijn nieuwe album", aldus Chuckie.  Ook maakte de dj bekend dat zijn nieuwe dance album uitkomt tijdens de jaarlijkse Winter Music Conference in Miami in maart 2011. "De beats zijn bijna af en dan gaan de songwriters aan de slag", voegt hij er aan toe. Daarna wil Chuckie gaan werken aan een pop album. "Op dat album komt niet alleen house te staan.Het wordt meer experimenteel, veel persoonlijker. Alles wat me muzikaal heeft geïnspireerd komt er op". Chuckie is net terug van een tour door Amerika met Paul Oakenfold. Daar heeft hij onder andere opgetreden in Portland, Seattle en Los Angeles.

13:31 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-10-10

Eve met nieuw album....

Eve.jpgGoed nieuws voor de fans van Eve! De rapster heeft aangekondigd dat haar nieuwe album eraan komt. Ze is weg bij Interscope, maar haar aankomende plaat ‘Lip Lock’ komt uit bij EMI Music. Eve vertelt dat de plaat volgend jaar uitkomt, waarschijnlijk in maart. Ze kon ook al melden dat er op ‘Lip Lock’ collabo’s staan met onder andere Akon en Swizz Beatz. “I’ve been saying the album is coming and it was but I left Interscope and now I’m on EMI so the album is definitely coming,” Eve said in an interview. “It’s coming at the top of the year. It’s called Lip Lock. It’ll be out at the top of the year, in March, I don’t have a date yet. But so far on the album, it’s Salaam Remi, Akon, of course Swizz Beatz — you don’t get out of Ruff Ryders. Obviously that’s my fam and I haven’t wrapped up the album yet so I’m sure you’ll hear some stuff from somebody.”

11:36 Gepost door STAD in Actualiteit, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-09-10

Stromae op Radio STAD...

Stromae.jpgStromae lanceert videoclip House'llelujah  Stromae brengt na de singles Te Quiero en de zomerhit Alors On Danse de videoclip van House'llelujah uit. Het Belgische electro-house fenomeen wil zich met het album 'Cheese' vestigen tussen de grote producers en songwriters van Europa. Stromae weet zich in ieder geval te onderscheiden met de videoclip van House'llelujah. Bekijk 'm hieronder!
http://www.youtube.com/watch?v=hxewbprQDbQ&feature=pl...#!
De echte naam van Stromae is Paul van Haver. Hij is de zoon van een Vlaamse moeder en Rwandese vader. Doordat Paul in Brussel opgroeide, spreekt hij nauwelijks Nederlands. In een interview met
De rapper vertelde dat hij zich daar stiekem een beetje voor schaamt.  De grote doorbraak van Stromae kwam met de single Alors On Danse. De track werd in Frankrijk een dikke nummer één hit. Daarna volgden een groot aantal Europese landen en zelfs in de hitlijsten van China en de Verenigde Staten was de track terug te vinden.

10:22 Gepost door STAD in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-08-10

David Guetta weigert optredens met band....

david-guetta.jpgAan alle succes van David Guetta zit ook een negatieve kant. De platenmaatschappij van de Franse dj wil dat hij met een band gaat touren. De 42-jarige dj ziet het plan totaal niet zitten. "Zo ben ik niet. Ik weiger pertinent om met een band op te treden. Ik ben een dj die al twintig jaar gelooft dat dj's ook wereldsterren kunnen zijn. Nu ik daarin geslaagd ben, ga ik niet ineens een popster worden!"  Na samenwerkingen met Kelly Rowland (Commander) en Kelis (Acapella) is David Guetta studio ingedoken voor een aantal albumproducties. De Franse dj heeft afgelopen weekend bekendgemaakt dat hij momenteel bezig is met de producties van een nieuwe Black Eyed Peas en Akon cd. Ondanks alle drukte is David Guetta toch blij met zijn huidige levensstijl."Ik word gevraagd door wereldsterren uit de popscene en de belangrijkere rappers. Het is gestoord om te zien hoe dance muziek ineens zo groot is geworden."

12:22 Gepost door STAD in Muziek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

13-05-10

Beezy Celebrations 30 mei in Antwerpen...

final-beezy-appa1ZONDAG 30 MEI 2010 krijgen we voor de derde Beezy Celebrations editie niemand minder dan de Nederlandse rapkoning, APPA. De Amsterdamse mc is bij het groot publiek populair voor zijn omstreden teksten en scoorde over de voorbije jaren met hits als 'Schuif Aan De Kant' , 'Ik Heb Schijt', 'Ik Weerleg Mijn Ziel', 'Ya Rassi' en 'Ana Maghrabi'. Pre-shows by usual suspects MADE MEN MUZIK, dj V-STAR blesses the one's & two's, Brussels toptalent GANDHI (wiens album nu verkrijgbaar is) en Mechelse raprevelatie KAIN gaat zijn eerste video voorstellen. Een topavond voor hiphop in Vlaanderen!! Be there!
More info : www.kifkif.be  /  www.arenbergschouwburg.be  / www.mademenmuzik.com. Locatie : Arenbergschouwburg (kleine zaal) , Arenbergstraat 28, 2000 Antwerpen. De plaatsen zijn beperkt, VOL IS VOL! be there!
Doors : 18u - Entrance : vvk € 12 - add € 15 /
tickets : 070/ 22 21 92 - click de pic voor big.

12:20 Gepost door STAD in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-05-10

Stromae hitkanon en op radio STAD...

Stromae
Hij staat inmiddels hoog in de playlist van Radio Stad met Alors On Danse.We hebben het dan natuurlijk over Stromae. Zijn echte naam is Paul Van Haver. Zijn moeder komt uit Het Vlaamse Dendermonde en zijn vader uit Rwanda. Omdat hij in Brussel opgroeide spreekt hij nauwelijks Nederlands. "Ik schaam me er wel een beetje voor. Mijn Engels is nu beter dan mijn Nederlands", zegt de 25-jarige artiest in een interview met de Belgische krant De Standaard. Op muzikaal gebied heeft Stromae in elk geval niks te klagen. Hij begon al jong met het maken van muziek. Zo leerde hij als puber percussie spelen. Daarna begon hij te rappen in de Brusselse hiphopscene en schreef hij songs voor onder meer de Franse rapper Kery James. De echte doorbaak kwam met zijn nieuwste single Alors On Danse. In Frankrijk scoorde hij begin dit jaar als eerste een dikke hit. Daarna waaiden de vrolijke klanken van Alors On Danse over naar de rest van Europa en zelfs daarbuiten. Inmiddels staat hij in meerdere landen op nummer 1. Ook in Amerika en China wordt zijn hit opgepikt.  Click de pic voor de clip.

20:40 Gepost door STAD in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-04-10

Fouradi in Antwerpen...

Fouradi vs BeezyBeezy Celebrations presents FOURADI In Concert !!
De Arenbergschouwburg krijgt ZATERDAG 8 MEI 2009 bezoek van het Nederlands r&b-duo FOURADI. Deze gebroeders zijn momenteel ontzettend populair bij ons met de singles 'Gefocust' en de nieuwe 'Ping!' en draaien al een tijdje mee in de Nederlandse r&b-scene. Fouradi heeft de voorbije maanden het podium gedeeld met internationale sterren als Ne-Yo en Esmee Denters. De pre-show daarentegen bevat urban stars van eigen bodem : vlaamse top mc en Made Men Muzik-generaal JIZZ, Mechelse raprevelatie van het Showarma-team YOUNG BAY-B, opkomend rai-talent ABDER, club dj V-STAR en de host/hiphop-showman J.BEEZY. Start : 21u In collaboration with : Arenbergschouwburg & Made Men Muzik
Entrance : € 10 vvk - € 12 add Tickets : 070/ 22 21 92
more info : www.arenbergschouwburg.be  www.mademenmuzik.com

10:23 Gepost door STAD in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |